Fire lange år er gået, og endelig er verdensmesterskaberne i fodbold tilbage. De største nationer og de bedste spillere byder hinanden op til dans, og det hele skydes i gang, når de russiske værter åbner ballet mod kongestyret fra Saudi-Arabien. Få et overblik over åbningsdagen ved VM 2018 i Rusland her.

Rusland har hjemmebanefordelen i slutrundens første opgør og kan forvente at få massiv opbakning fra tilskuerne. Hjemmeholdet har nogle enkelte velklingende navne i truppen som Akinfeev, Zhirkov og Smolov, men de har mildt sagt ikke været prangende i testkampene og ligger i skrivende stund nummer 70 på FIFAs verdensrangliste.

På den anden siden af midterlinjen står Saudi-Arabien, som ganske vidst ikke har mange store stjerner med velkendte navne i Europa, men som til gengæld har gjort det godt mod store nationer, og som faktisk er placeret lige over Rusland på verdensranglistens nummer 67.

Meget peger på en god russisk start, og markedet er da også enige om, at værterne skal være solide favoritter. Kigger man derimod mod værdi, så er både Ruslands-ekspert Toke og brugeren Edderkoppen enige om, at der skal kigges gæsternes vej:

Rusland - Saudi-Arabien: (AH +1,5) 2 til 1,63 hos Betsafe

Rusland har store offensive problemer, og Cherchesovs tropper har set skidt ud i træningskampene. De er ganske vist bedre og mere erfarne end saudierne på papiret, men gæsterne har gjort det fint i optakten, og de er defensivt stabile. Læs hele tippet her.

Rusland - Saudi-Arabien: 2 til 9,50 hos Bet365*

Saudi Arabien spillede en god kamp senest mod Tyskland, som de blot tabte med et enkelt mål (1-2).  Dét resultat må have givet dem selvtillid før åbningskampen mod Rusland. De viste et, for mig, overraskende flot teknisk niveau og overblik i spillet op ad banen.  Rusland har mildest talt ikke vist noget som helst, som skulle indikere, at de er en fodboldnation man skal frygte, og de har alt at tabe i denne kamp. Læs hele tippet her.

På BetXpert har vi varmet godt og grundigt op til slutrunden, og det betyder, at vi længe har været klar med en ganske detaljeret gennemgang af alle holdende. Ønsker man således nærmere info om dagens to kombattanter, kan man derfor med fordel læse en guide om holdene fra Gruppe A her. 

Specialspil

Startskuddet til slutrunden betyder samtidig flere steder spilstop for specialspil, turneringsspil mm. Det er derfor nu, man skal rykke, hvis man vil nå med på et af de 17 tips, der i øjeblikket findes på forsiden, og som har spilstop netop i dag.

Bl.a. finder vi et par specialspil fra eksperterne Frank Pilantra og Frede Pedersen:

Ruslands topscorer: Fedor Smolov til 4,50 hos 888sport*

Smolov har været målfarlig (igen) i denne sæson, og selv om der er udfordrere til  den russiske den topscorertitel, er Kokorin skadet, og den faste frontangriber ligner det oplagte bud. Læs hele tippet her.

Rusland special: Elimineret i gruppespillet eller i 1/8-finalen til odds 1,52 hos 888sport*

Rusland kommer ind til VM med en række skuffende resultater. Værterne er havnet i en umiddelbart overkommelig gruppe, men kan bestemt få det svært mod Uruguay og Egypten. I 1/8-finalerne venter nok enten Spanien eller Portugal. Læs hele tippet her.

Hvis man er interesseret i specialspil, er det ligeledes ganske fornuftigt at holde et vågent øje med Highrollers artikel om VM-specialspil. Her er adskillige meget høje odds, men ligeledes enorme summer betvalue, og det kan potentielt være ganske indbringende.

Mangler man noget at fylde tiden ud med, inden det for alvor går løs, er der rigeligt at give sig til for læsehesten. Eksperterne Torben N. Sørensen og Toke har haft gang i skrivemaskinen og er startet på en 51 afsnit lang artikelserie om slutrunden. De er allerede nået igennem de 17 første afsnit, som kan findes her. 

Flotte VM-bonusser og tilbud

Fodbold-VM er en fest, og bookmakerne har kvitteret med et hav af bonusser og tilbud til både nye og eksisterende kunder.

Læs den samlede oversigt over velkomstbonusser her.

Læs om alle bonusserne til eksisterende kunder her.

Som altid er det rasende populært at have et VM-managerhold, som man kan følge med og skifte ud i, som slutrunden skrider frem. Kig forbi vores omfattende guide til, hvordan man laver det perfekte managerhold, inden du lægger sidste hånd på dit stjernemandskab.