Kunderne hos Danske Spil* er patriotiske og spiller med hjertet på en dansk VM-triumf, mens det forholder sig omvendt hos Nordicbet*, hvor Brasilien er den nation med flest indskud. 

Hvis man kigger på tallene for indskuddene hos Danske Spil* på vindermarkedet til VM i fodbold, så udviser Oddset-spillerne stor patriotisme. Danske Spil* har odds 85 på, at Danmark vinder VM, hvilket svarer til en vurdering, for at det sker, på lidt over 1 procent, men alligevel er hele 18 procent af indskuddene på vindermarkedet til VM sat på det danske landshold. 

Det er dog ikke overraskende, lyder det fra Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*, i en pressemeddelelse.

”Vi ser typisk, at folk som regel spiller på Danmark nærmest uanset hvad. Kunderne spiller med hjertet, og det, må man nok også regne med, er sket her. Næstmest spillet er Brasilien til odds 5,50, og det er selvfølgelig ikke et ligeså attraktivt odds som Danmarks, men det er nok mere sandsynligt, at Brasilien bliver verdensmestre end Danmark gør,” siger Peter Emmike Rasmussen.

Indskudsfordeling på vinderspil hos Oddset-spillerne:

  • Danmark (odds 85) 18% af alle indskud.
  • Brasilien (5,25) 15%
  • Tyskland (5,50) 12%
  • Argentina (9,50) 12%

Stor tiltro til Brasilien hos Nordicbet*

Brasilien røg skuffende ud efter et pinligt og forsmædeligt 7-1-nederlag til Tyskland ved VM-semifinalen for fire år siden på hjemmebane. De er dog blandt favoritfeltet hos bookmakerne til at vinde VM 2018 i Rusland, hvilket vil være nationens sjette VM-titel. Skuffelsen på hjemmebane afskrækker dog ikke Nordibets kunder fra at gøre indskud på det sydamerikanske land som VM-vinder. 

Hele 27 procent af alle indsatser er nemlig sat på Brasilien til at blive kommende verdensmester. 

"Som altid stiller Brasilien op med en stjerneparade af spillere. Derudover gik de overbevisende igennem den ellers meget stærke sydamerikanske kvalifikation. Ligesom man i venskabskampene op til VM, nærmest har udraderet al modstand. Det virker ærligt talt til, at man er kommet sig over 1-7 ydmygelsen for fire år siden. Vi er derfor helt på linje med spillerne, og holder også Brasilien som den naturlige VM-favorit," siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet*, i en pressemeddelelse.

Der er derimod hos Nordicbet* kun kommet få indskud på Danmark til at vinde VM. Her er der 0,5 procent af indskuddende sat på Eriksen og co., mens også værterne fra Rusland har lav tiltro blandt Nordicbets kunder, hvor bare 0,2 procent af indsatserne er gjort på den russiske værtsnation. Indskuddene på de andre forhåndsfavoritter Tyskland, Frankrig, Argentina og Spanien fordeler sig ganske jævnt, oplyser Nordicbet*.