Kan du gætte hvilke spillere der kommer til at gøre en forskel i hver af de 96 kampe i Champions League gruppespillet 2010? Så skal du deltage i BetXpert's CL Player Pick konkurrence med 25.000 kr. i præmier, stillet til rådighed af Betfair*.

Deltagelse er gratis - det kræver blot at man har en brugerprofil hos BetXpert (og vinder man en præmie, skal man være kunde hos Betfair*).

Vælg én spiller pr. kamp

I konkurrencen optjener man points svarende til den performance der lægges for dagen af de spillere man vælger til de enkelte kampe. Nøjagtig som i et traditionelt managerspil. Dog med den forskel at man kun kan vælge sig én spiller pr. kamp.

De gode points scorer man når ens valgte spiller scorer mål, laver assist, skyder på mål, hans hold vinder mv., mens det omvendt trækker ned hvis han får advarsel, begår frispark, brænder straffespark osv.

Præmier: Old Trafford eller Camp Nou - du vælger selv

Hovedpræmien i konkurrencen er en valgfri rejse for 2 til Manchester eller Barcelona, incl. fly, hotel og to billetter til en ligakamp på enten Old Trafford eller Camp Nou.

Derudover uddeler vi et væld af andre præmier, bl.a. 6 runde-præmier, som gives til de deltagere der scorer flest points i hver af de 6 gruppespil-runder. Er man derfor sat pænt bagud i den samlede stilling efterhånden som konkurrencen skrider frem, er der stadig mulighed for at score en gevinst.

Betfair* Ligaen - ekstrapræmier for 3.000 kr.

Desuden har vores præmiesponsor, Betfair*, oprettet en privatliga inde i konkurrence-sektionen ("Betfair* Ligaen"). Alle deltagere der har en Betfair* konto kan tilmelde sig denne liga, og tage del i de ekstra 3.000 kr. der uddeles i præmier til de deltager der slutter i Top 5 i denne liga. 

Du finder konkurrencen på http://www.betxpert.com/cl-konkurrence hvor du kan læse meget mere om regler, præmier, hvordan du opretter og deltager i privatligaer mv.

Og husk: Konkurrencen løber under hele CL-gruppespillet (14. september - 8. december) og starter når første runde fløjtes i gang, på tirsdag d. 14. september kl. 20:45.

Læs vores anmeldelse af Betfair* her: http://www.betxpert.com/bookmakere/betfair