Vi får et topbrag i Gruppe E, hvor der er lagt op til et tæt opgør mellem Spanien og Tyskland. BetXpert har fundet odds til Spanien - Tyskland.

Tyskland er presset til point efter 1-2-nederlaget til Japan i første kamp, og det kan godt blive svært mod et stærkt spansk mandskab, der imponerede med en storsejr i deres første kamp mod Costa Rica, som de vandt med hele 7-0.

Odds på Spanien - Tyskland hos NordicBet

Både Spanien og Tyskland er blandt de helt store fodboldnationer, men til dette VM er de i feltet lige bag de største VM-favoritter.

Spanien og Luis Enrique startede ude med Álvaro Morata i første kamp, men Atlético-angriberen kom ind i anden halvleg og var blandt de spaniere, der kom på tavlen i det målrige opgør mod svage Costa Rica.

Tyskland er til VM uden den skadede Timo Werner, men de stiller op med en stærk offensiv bestående af spillere som Jamal Musiala, Kai Havertz, Leroy Sané og Serge Gnabry, der alle har fart i støvlerne. Sané var ude af første kamp mod Japan grundet en skade, og måske Sané kan få spilletid mod Spanien, da han er tilbage på træningsbanen hos Tyskland.

Odds på Spanien - Tyskland

Spanien og Tyskland mødes på Al Bayt Stadium søndag den 27. november kl. 20.00. I kan se flere informationer om Spanien - Tyskland-kampen her.

Spanien - Tyskland

Deltag i vores gratis konkurrence og vind bonusbet på 500 kr. til ComeOn!

Tyskland er som nævnt pressede, eftersom de smed sejren mod Japan i deres første VM-kamp i onsdags. De kom ellers planmæssigt foran ved Ilkay Gündogan på straffe, men i anden halvleg var tyskerne ringe, og kampbilledet mindede en hel del om Argentinas første kamp mod Saudi-Arabien, hvor de ligeledes tabte. 

Hansi Flicks tropper skal op mod et stærkt og velsmurt spansk mandskab, og bookmakerne tror da også mere på Spanien end Tyskland i denne kamp.

Seneste møde mellem Spanien og Tyskland giver heller ikke grund til optimisme hos det tyske mandskab, for her endte det nemlig med en storsejr på hele 6-0 til Spanien i en Nations League-kamp i Sevilla tilbage i november for to år siden.

Flere af spillerne fra de to hold var i øvrigt med her. Ferran Torres scorede fx hattrick i dette opgør, og netop Torres er spansk topscorer ved VM indtil videre med to mål. 

Bud på startopstillinger

Spanien:  Simón - Carvajal, Rodri, Laporte, Alba - Busquets, Gavi, Pedri - F. Torres, Morata, Olmo

Tyskland:  Neuer - Süle, Rüdiger, Schlotterbeck, Raum - Kimmich, Gündogan - Gnabry, Müller, Musiala - Havertz

Ina Fassbender / AFP

Spanien og Tyskland: Livestream

Du kan følge opgøret på DR1, men du har også mulighed for at livestreame Spanien og Tyskland direkte på dr.dk og følge kampen via din mobil, computer eller tablet.

 Se bookmakernes VM bonustilbud her 

Besøg NordicBet

500 kroner freebet

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Tidlige odds
Stort udbud af over/under
Stærk app
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Placer et væddemål hvor indsatsten er 500 kr. til min. odds 1.8 og få et freebet på samme beløb.

Yderligere vilkår Velkomsttilbuddet gælder kun for nye spillere. Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. Indsatsen fra freebettet udbetales ikke.
Regler og vilkår:  Vi henviser til NordicBet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Artikler tagget med "VM 2022"

FAQ: Spanien og Tyskland

 🔎Hvornår afvikles Spanien og Tyskland?
Spanien og Tyskland mødes på Al Bayt Stadium søndag den 27. november kl. 20.00.

🔎Hvor kan jeg se Spanien og Tyskland?
Du kan se Spanien og Tyskland direkte på TV2 og også via stream på TV2 Play. Du kan her se vores store TV- og livestream guide for VM 2022 kampene. 

🔎Hvem er favoritter i Spanien og Tyskland?
Det er yderst tæt, men bookmakerne har Spanien som smalle favoritter mod Tyskland.