Sponsoreret indhold fra Danske Spil


Søren Gade gør comeback på den politiske scene, når han genopstiller til det nært forestående folketingsvalg for partiet Venstre. Den tidligere forsvarsminister var en ren stemmesluger for Venstre ved folketingsvalget tilbage i 2007, hvor Søren Gade fik knap 24.000 personlige stemmer.

Blå blok med Lars Løkke Rasmussen i spidsen er stadig favorit til at få nøglerne til Statsministeriet efter valget, selvom meningsmålingerne har været mere positive for Helle Thorning-Schmidt og rød blok end længe.

Får Venstre regeringsmagten tilbage ligner det med stor sandsynlighed en ministerpost til Søren Gade. Danske Spil* har kigget på hvilken, der i så fald kan komme på tale.

- Vi tror mest på, at Søren Gade vil blive tilbudt posten som udenrigsminister, hvis Venstre kommer i regeringen. Søren Gade var gennem flere år en meget populær forsvarsminister, og derfor mener vi, at der kan vente Gade en tung ministerpost, siger oddssætter Søren Augustesen.

Der er odds 2.50 på en udenrigsministerpost til Søren Gade. Derimod 50-dobler du dit indskud på Oddset, hvis Søren Gade gør politisk comeback som forsvarsminister.

Se alle odds fra Danske Spil* på Søren Gades mulige politiske fremtid her.

Søren Gade – Special:
Søren Gade bliver udenrigsminister              odds 2.50
Søren Gade bliver erhvervsminister              odds 3.50
Søren Gade bliver indenrigsminister              odds 6.00
Søren Gade bliver statsminister                    odds 15.00
Søren Gade bliver forsvarsminister               odds 50.00