BetXpert liveblog er tilbage søndag den 22. april, hvor der er atter er masser af fodbold på programmet. Følg blandt andet FA Cup-semifinalen mellem Chelsea og Southampton, når bloggen går live fra klokken 13:30.

På BetXpert fortsætter vi med at servere live overvejelser og spiltip, når der på søndag åbnes op for en ny omgang Liveblog. Denne gang har vi fokus på de danske og engelske kampe, og dagen indledes med den danske kamp mellem OB og Lyngby. Begge holds skæbner er nogenlunde afgjort, men kriseramte Lyngby kan med en sejr lægge sig på tredjepladsen i puljen, som potentielt kan sikre dem et møde mod Helsingør i første nedrykningsslutspilskamp.

Allerede klokken 14:30 starter de første kampe i Premier League, og her skal to nedrykningskandidater i kamp, når West Ham gæster Arsenal, mens Stoke tager imod Burnley. Også for bundholdenes modstandere er begge kampe vigtige, da der er europæisk kvalifikation på spil for Arsenal (nr 6) og Burnley (nr 7). De to hold er to point fra hinanden i tabellen.

I FA Cuppen skal andet hold i akut nedrykningsfare i aktion, når Southampton og Chelsea tørner sammen på Wembley. Begge holds sæson har været skuffende, og især Chelsea må se FA Cuppen som en kærkommen mulighed for at vinde et trofæ.

For Southampton bliver det interessant at se, om manager Mark Hughes satser 100 % på pokaloverraskelsen eller vælger at stille med et reservespækket hold for at gå all in på overlevelse i Premier League, hvor Southampton lige nu har fem point til overlevelse.

Læs Thomas Schyts optakt til de to FA Cup-semifinaler her.

Både Liverpool og Manchester City kommer også i spil, ligesom der også vil være fokus på FC Midtjyllands og SønderjyskEs kampe i livebloggen. Det fulde program ser således ud:

Søndag den 22. april 2018 fra kl. 13:30: Søndagsblog

Dagens udvalgte TV-kampe:
14:00 OB - Lyngby (Eurosport 2)
14:30 Arsenal - West Ham (TV3 MAX, Viaplay)
14:30 Stoke - Burnley (Viaplay)
16:00 Chelsea - Southampton (3+, Viaplay)
16:00 AaB - FC Midtjylland (Canal 9)
17:30 Manchester City - Swansea (6'eren, Viaplay)
17:30 West Bromwich - Liverpool (3+, Viaplay)
18:00 Randers - SønderjyskE (TV3 Sport, Viaplay)

Klik dig ind på BetXperts liveblog her. Vi ses søndag klokken 13:30.