BetXpert liveblog er tilbage søndag den 15. april, hvor der er masser af interessante kampe på programmet. Der er derby på programmet, når Brøndby tager imod FCK på Vestegnen uden FCK-tilhængere. Følg med fra klokken 13:30. 

Slutspillet i Superligaen er to runder gammel, og byder nu på det første af to derbies mellem rivalerne Brøndby og FCK. Da de mødtes på Brøndby Stadion i efterårssæsonen, var der en masse ballade, kampen blev afbrudt i en længere periode, og politiet løb på banen for at stoppe urolighederne ved FCKs tilhængere. Det kommer dog ikke til at ske i søndagens brag, for FCK har intet fanafsnit til kampen. I stedet bliver stadion dækket i gult og blåt, og Brøndby melder nu om næsten udsolgt. Kampen bliver et af højdepunkterne i søndagens udgave af BetXperts liveblog, der starter fra klokken 13:30 

Den efterfølgende Superliga-kamp er nummer 3, FC Nordsjælland, der tager imod nummer 2, FC Midtjylland. Midtjylland måtte ud i en opslidende kamp i Pokalturneringen, hvor de først vandt på udebane over Hobro i forlænget spilletid, hvor den bulgarske reservespiller Bozhidar Kraev slog til med to scoringer. Lodtrækningen til semifinalerne lagde også grobund for et yderst interessant opgør, da Midtjylland trak titelkonkurrenterne fra Brøndby i det ene semifinaleopgør, der spilles på Brøndby Stadion. Det andet opgør bliver mellem Fredericia - Silkeborg. 

BetXperts ene Superliga-ekspert, Ulrik Ougaard har et tip ude på sejr til FC Nordsjælland mod FC Midtjylland på Right to Dream Park i Farum søndag aften. Læs tippet her

Det er ikke kun den danske Superliga, der er på programmet. Der bliver også holdt øje med kampe fra det engelske, italienske og tyske.

Søndagens program

Dagens udvalgte TV-kampe:
14:00 AaB - AC Horsens (Eurosport 2)
14:30 Newcastle - Arsenal (3 Max, Viaplay)
15:00 Milan - Napoli (Canal 9, Viaplay)
15:30 Schalke 04 - Borussia Dortmund (kan streames hos bookmakerne)
16:00 Brøndby - FC København (3+, Viaplay)
17:00 Manchester United - West Bromwich (3 Max, Viaplay)
18:00 Juventus - Sampdoria (3Sport, Viaplay)
18:00 FC Nordsjælland - FC Midtjylland (Canal 9)

Klik dig ind på BetXperts liveblog her. Vi ses lørdag klokken 12:30.