Optakt til damernes konkurrencer ved Vinter-OL 2018, der foregår fra 9. til 25. februar. Martin Berg Klenow analyserer deltagerne og kommer med spilforslag.

Også hos damerne er Big Air med for første gang ved dette OL. Dermed er det olympiske freestyle snowboarding-program komplet med Halfpipe, Slopestyle og netop Big Air.

Den forsvarende olympiske mester i Halfpipe Kaitlyn Farrington (USA) stiller ikke op. Debutanten Chloe Kims (USA) favoritværdighed bliver undervurderet voldsomt af Unibet*, hvorved der i min optik er enorm værdi på hende. Hun har det højeste tekniske topniveau.

I Big Air må Anna Gasser (Østrig) betegnes som favoritten, de andre skal slå. Hun har også gode muligheder i Slopestyle, hvor hun dog må dele favoritbetegnelsen med Jamie Anderson (USA), og der er også andre, som kan komme i spil.

Vi kigger på det hele i denne grundige optakt.a Hvis ikke du vil læse fra a-z, så brug navigationen i højre side og gå til de afsnit, du ønsker.

Læs også herrernes optakt til Snowbording ved Vinter-OL 2018, hvor der også er masser af analyser og tips, samt forklares mere om Vinter-OL og de forskellige discipliner.

Et overblik over alle disciplinerne ved OL kan fås ved at læse den generelle optakt forfattet af Thomas Schyth og Søren Jonassen.

Snowboarding odds og tips til Vinter-OL 2018

Deltagerlisten i de forskellige discipliner gennemgås nedenfor. Der foreligger umiddelbart ikke en samlet deltagerliste endnu, så undertegnede har været rundt på de forskellige landes olympiske hjemmesider for at finde de enkelte landes deltagere. Deltagerlisten opdateres, hvis der sker ændringer.

Unibet* (LeoVegas* har identiske odds), Bwin*, Bet365*, Betsafe/NordicBet og Danske Spil* er ude med odds. 

Selvom der er tale om Vinter-OL, så er snowboarding fortsat et nichemarked, hvorfor der kan forventes en generel limit på væddemålene.

Det er i øvrigt vigtigt at gøre opmærksom på, at vinderspil vil blive afgjort som tabte, hvis deltageren ikke stiller til start. Det er sådan undertegnede læser bookmakernes regler.  

Analysen af deltagerne bygger primært på X Games Aspen 2018 og de konkurrencer, der yderligere har været i denne sæson, det vil sige Dew Tour (Superpipe og Slopestyle), Laax Open (Halfpipe) og Air and Style Beijing (Big Air). Derudover vil resultater fra tidligere sæsoner blive inddraget, når det er relevant.

Halfpipe

I Halfpipe for kvinder er der 24 deltagere. De 24 deltagere er i nedenstående liste inddelt efter land, herefter vil de blive inddelt i favoritter, outsidere og langskud.

 Australien: Emily Arthur, Holly Crawford

 Canada: Mercedes Nicoll, Elizabeth Hosking, Calynn Irwin

 Frankrig: Mirabelle Thovex, Sophie Rodriguez, Clemence Grimal

 Japan: Sena Tomita, Hiraku Oe, Kurumi Imai, Haruna Matsumoto

 Kina: Xuetong Cai, Jiayu Liu, Li Shuang, Qiu Leng

 Schweiz: Verena Rohrer

 Slovenien: Kaja Verdnik

 Spanien: Queralt Castellet

 Sydkorea: Kwon Sunoo

 USA: Chloe Kim, Kelly Clark, Arielle Gold, Maddie Mastro

Odds på vinderen af Halfpipe, Snowboarding ved Vinter-OL

Bedste odds Bookmaker
Chloe Kim 3,00
Unibet
Maddie Mastro 6,00
Bet365
Kelly Clark 8,00 Bwin
Arielle Gold 13,00 Bet365
Sena Tomita 15,00 Bet365
Queralt Castellet 7,00
Bwin
Hikaru Oe 26,00 Bet365
Mirabelle Thovex 34,00 Bet365
Kurumi Imai 35,00
Betsafe
Jiayu Liu 41,00 Bwin
Xuetong Cai 41,00 Bwin
Emily Artur 51,00
Bet365
Andre end: Kim, Gold, Mastro, Clark, Castellet, Liu og Cai 34,00
Bwin

Favoritten

Chloe Kim

17-årig amerikaner, goofy stance. Chloe Kim skal være favorit til at vinde guld i sin første optræden ved OL. Der er naturligvis en pointe i, at hun ikke har erfaring i OL-sammenhæng, men det tillægger jeg blot en mindre betydning. Senest blev hun faktisk udfordret af specielt Arielle Gold og Maddie Mastro, så hun blev nødt til at ramme sit topniveau og sætte back-to-back 10’ere, hvor hun også gik højere end de andre. Gold og Mastro havde nemlig sat runs med pæne 10’ere, Mastros var lige så pæn som Kims, ja Golds var faktisk pænere, da hun fik holdt grabbet længere.

Kim har ellers haft problemer med at ramme topniveauet i denne sæson med de to 10’ere i træk. Alligevel har hun vundet Dew Tour. På topniveauet er hun den, der går højest, kan sætte det mest tekniske run og samtidigt have en fin stil med.

Det er imidlertid ikke længere givet, at hendes safe run med en enkelt 10’er er nok til at vinde, så derfor er hun nødt til at steppe op til sit topniveau teknisk, eller også skal hun forbedre stilen ved at holde tailgrabbet længere i 10’eren. Det er dog vigtigt alligevel, at hun får sat et stabilt safe run, som hun så kan bygge videre på.

Chloe Kim vinder til odds 3,00 hos Unibet*

I min optik er det helt skævt, når Unibet* tilbyder odds 3,00 (startede i 3,75) på Chloe Kim som vinder. Betsafe/NordicBet tilbyder i øvrigt også odds 3,00. Kim har det højeste topniveau i hele feltet og skal i min optik have omkring 60-64% chance for at vinde. Man kan sikre sig lidt mod en overraskelse ved at "nøjes" med et spil på, at Kim ender i top 3. Unibet* tilbyder her generøse odds 1,52. Til sammenligning har Bwin* blot odds 1,50 på, at Chloe Kim vinder. UPDATE 9/2: Unibet* har sænket deres vinderodds til 1,60. Højeste odds p.t. er 2,50 hos Bet365*, hvilket fortsat holder meget flot værdi. 

Kim over Castellet til odds 1,80 hos Unibet*

Chloe Kim er generelt et niveau over de andre heriblandt Castellet. Derfor ser jeg fin værdi i odds 1,80 hos Unibet*, da jeg vurderer, at Kim vil vinde denne duel 70 % af gangene. UPDATE 9/2: Unibet* har sænket oddset til 1,45, hvilket nu blot holder smal værdi. 

Kim over Mastro til odds 1,75 hos Unibet*

Endnu et tip, der går på Chloe Kim. Denne gang en duel mellem to træningsmakkere og to unge talenter. Mastro fik udfordret Kim godt ved X Games Aspen, men alligevel fik Kim steppet op og vundet. Værdien i dette tip vurderer jeg er smallere, men jeg mener, Kim skal have 60 % chance for at slutte højere end Mastro. UPDATE 9/2: Unibet* ligger nu i odds 1,50, mens Betsafe har odds 1,66 og værdien i spillet er væk. 

Outsidere

Arielle Gold

21-årig amerikaner, regular stance. Gold fik senest udfordret Chloe Kim ved at sætte en ganske stilet 10’er i et flot run. Dette rakte til en sølvmedalje ved X Games Aspen. Hun kunne dog ikke matche Kims tekniske niveau med back-to-back 10’ere, men hendes tekniske niveau er meget flot. Gold holder for det meste en ret flot stil i sine rotationer og går ganske højt i pipen. Hun har en fin taktik, hvor hun får sat et godt safe run og så bygget videre derfra.

Chancevurdering: Ca. 8-10 %.

Gold over Tomita til odds 1,81 hos Betsafe

Tomita fik X Games debut i Aspen, hvor hun ikke fik det til at fungere. Hun er et ungt talent uden den store erfaring. Arielle Gold har derimod en del erfaring og generelt et højere niveau. Derfor mener jeg odds 1,81 hos Betsafe for at Gold slutter over Tomita er for højt. Jeg ligger på ca. 70 % i Golds favør. UPDATE 9/2: Betsafe har slashet oddset og tilbyder nu odds 1,64, hvilket dog stadigvæk holder flot værdi. Unibet* ligger dog højere med odds 1,70. 

Kelly Clark

34-årig amerikaner, regular stance. Clark måtte senest tage til takke med 4. pladsen ved X Games Aspen. Tilmed faldt hun igen på sin ukontrollerede 10’er uden et rigtigt grab og valgte ikke at tage sidste run. Hun kan dog sætte mindre rotationer, hvor hun har stilen med. Clark er fortsat en af dem, som går højest i feltet - lige så højt som Kim. Stabiliteten i at få sat sine runs er dog for nedadgående med alderen, mens den mentale styrke til at forsøge igen omvendt er tilstede. Ved Dew Tour tidligere i denne sæson blev det til sølv.

Chancevurdering: Ca. 6-8 %.

Maddie Mastro

17-årig amerikaner, regular stance. Mastro fik også sat en ganske pæn 10’er senest ved X Games Aspen. Dette run gav hende en bronzemedalje. Med 10’eren fik hun hævet sit tekniske niveau en del, og samtidigt fik hun sin fine stil rimeligt med. Det var ret imponerende, for ellers har vi end ikke set 9’ere fra hende. Der er dog lidt variation i hendes stil, der til tider ellers kan være meget fin. Hun mangler også noget stabilitet i forhold til at få holdt højden hele vejen i sit piperun og så være lidt mere sikker i at sætte sit run.

Chancevurdering: Ca. 6-8 %.

Xuetong Cai

24-årig kineser, goofy stance. Cai har kæmpet lidt med det i år, hvor hun senest blev nummer 5 i Aspen og vandt sølv i Laax, hvor hun blev overgået af landsmanden Liu. Sidste år blev det ellers til sølv ved X Games Aspen. Stilmæssigt ser det fortsat fint ud, hun får holdt sine grabs fint. Hun har 9’ere i sit game, men hun skal nok op og sætte 10’ere, hvis hun for alvor skal gøre sig gældende. Problemerne for hende i år handler om stabiliteten i forhold til landingerne, hvor hun lander dybt og dermed får svært ved at holde højden ned gennem pipen.

Chancevurdering: Ca. 2-4 %.

Jiayu Liu

25-årig kineser, regular stance. Liu vandt Laax Open (dog uden de amerikanske konkurrenter), hvor hun virkede ganske sikker. Tilmed fik hun sat begge sine runs switch, hvilket dommerne belønnede stort. Hun holdt dog det tekniske niveau nede på 7’ere, hvilket gav et fint stilmæssigt udtryk, noget hun ellers kan have problemer med på de større rotationer. Hun fik sat noget lignende ved X Games Aspen, men her var det ikke nok til en topplacering, og hun blev nummer 6. Hendes tekniske topniveau er ellers højt, hvor hun kan sætte 9’ere og 10’ere, men så går det som nævnt ud over stilen. Liu har til denne sæson forbedret højden på sine tricks.

Chancevurdering: Ca. 2-4 %.

Queralt Castellet

28-årig spanier, goofy stance. Castellet har faktisk et ret højt teknisk niveau, hvor hun kan spinne 9’ere eller 10’ere. Problemet for hende i disse store rotationer er, at stilen mangler, idet hun ikke får grabbet sit board. På de mindre rotationer kan stilen være ganske fin, og hun kan også gå fint højt på sine hits.

Chancevurdering: Ca. 2-4 %.

Langskud

De resterende deltagere.

Slopestyle

I både Slopestyle og Big Air for kvinder er der 30 deltagere. Det er de samme 30 deltagere, der er kvalificeret i begge konkurrencer.

 Australien: Jessica Rich, Tess Coady

 Canada: Spencer O’Brien, Laurie Blouin, Brooke Voigt

 Finland: Enni Rukajärvi

 Frankrig: Lucile Lefevre

 Holland: Cheryl Maas

 Japan: Reira Iwabuchi, Miyabi Onitsuka, Yuka Fujimori, Asami Hirono

 New Zealand: Zoi Sadowski-Synnott

 Norge: Silje Norendal

 Olympiske atleter fra Rusland: Sofya Fedorova

 Schweiz: Sina Candrian, Isabel Derungs, Elena Könz, Carla Somaini

 Slovakiet: Klaudia Medlová

 Storbritannien: Katie Ormerod, Aimee Fuller

 Sydkorea: Chung Ji Hye                                                     

 Tjekkiet: Sarka Pancochova

 Tyskland: Silvia Mittermüller

 USA: Jamie Anderson, Hailey Langland, Julia Marino, Jessika Jenson

 Østrig: Anna Gasser

UPDATE: Katie Ormerod (GB) kommer ikke til at deltage, da hun har brækket både hælen og håndleddet.

 

Odds på vinderen af Slopestyle, Snowboarding ved Vinter-OL

Bedste odds Bookmaker
Jamie Anderson 4,50
Betsafe
Anna Gasser 5,00
Bet365
Spencer O'Brien 6,00 Bwin
Julia Marino 6,00 Bwin
Katie Ormerod 11,00 Bet365
Reira Iwabuchi 15,00 Bwin
Hailey Langland 19,00
Bet365
Enni Rukajärvi 17,00 Bwin
Zoi Sadowski-Synnott 31,00 Unibet
Tess Coady 34,00 Bet365
Sofya Fedorova 34,00 Bet365
Jessika Jenson 41,00 Bet365
Miyabi Onitsuka 41,00 Bwin
Silje Norendal 41,00 Bwin
Andre end: Anderson, Gasser, O'Brien, Marino, Iwabuchi, Langland, Rukajärvi, Jenson, Onitsuka og Norendal 29,00
Bwin

Favoritter

Jamie Anderson

27-årig amerikaner, regular stance. Anderson vandt ret overbevisende den decimerede udgave af Slopestylekonkurrencen ved X Games Aspen med et meget stilfuldt, men ikke vildt teknisk run. Forholdende var nemlig svære, så Anna Gasser og Silje Norendal deltog ikke. Derudover kæmpede flere andre med skader, som holdt dem ude. I Big Air viste hun meget fine takter med en frontside 10’er og en cab double cork 9’er, hvilket gav bronze. Dermed fik hun vist, at hun også kan være med helt fremme teknisk på hop. Det kan dog måske knibe med stabiliteten. Anderson er nok den bedste på rails, hvor hun normalt er førende i forhold til det tekniske niveau, men i endnu højere grad er hendes stil fabelagtig. Stilmæssigt ser det normalt også meget flot og veludført ud, når det kommer til jumps. Tidligere på sæsonen vandt hun sølv ved Dew Tour.

Chancevurdering: Ca. 19-23 %.

Anderson over Rukajärvi til odds 1,80 hos Unibet*

Jamie Anderson er en af favoritterne i Slopestyle og leverer ret stabilt. Rukajärvi er også rimelig stabil, men har generelt et lidt lavere niveau. Jeg mener, Anderson vinder denne duel mindst 60 % af gangene, og derfor er der lidt værdi i odds 1,80 hos Unibet*UPDATE 9/2: Unibet* er nu nede i odds 1,70, hvilket akkurat er nok til at holde smal værdi. 

Anna Gasser

25-årig østriger, regular stance. Gasser stillede ikke op i Slopestyle ved X Games Aspen, mens hun ganske sikkert vandt Big Air konkurrencen. I Slopestyle ved Dew Tour formåede hun ikke at komme videre fra kvalifikationen. Dette er i tråd med, at hun tidligere har haft svært ved at få landet sine runs i Slopestyle. Umiddelbart foretrækker hun Big Air. Hun er nemlig teknisk meget stærk på kickers, hvor hun kan sætte både 9’ere, double cork 10’ere og double underflips. For det meste er stilen fin, men nogle gange kan det se lidt knife og gymnastikagtigt ud. Gassers niveau på rails er umiddelbart ganske fint. Når Gasser får landet sine Slopestyleruns, opnår hun dog flotte resultater som for eksempel sejren sidste år ved X Games Norway.

Chancevurdering: Ca. 16-20 %.

Outsidere

Julia Marino

20-årig amerikaner, goofy stance. Det lykkedes ikke Marino at genvinde sin Slopestyletitel ved X Games Aspen. Men det lykkedes hende dog ganske sikkert at få sølv. Hun stillede ikke op i Big Air. Hun kan mangle en smule på rails. På hop ynder hun at sætte double underflip, hvilket hun er ganske sikker i. Hun kan dog også sætte flatspins. Hun mangler i min optik lidt stil og variation, hvilket dog ikke er noget, dommerne umiddelbart er enige i.

Chancevurdering: Ca. 10-14 %.

Hailey Langland

17-årig amerikaner, regular stance. Langland var skadet, så hun deltog ikke som ellers planlagt i X Games Aspen. Forhåbentlig er hun kommet sig over skaden til OL. Hun har faktisk kæmpet lidt med småskader også i sidste sæson. Langland ser meget op til Jamie Anderson og virker egentlig som en ung udgave af Anderson. Hun er en af de bedste på rails både i forhold til teknik og stil. Sidste år vandt hun Big Air ved X Games Aspen, hvor hun fik sat en meget pæn switch double cork 10’er. Det er dog ikke et trick, hun kan sætte hver gang. Umiddelbart er det stabilitet specielt på de store rotationer, hun mangler. For stilmæssigt er hun også en af de bedste, hvor hun endda får smidt nogle specielle grabs ind en gang imellem.

Langland har midlerne

Langland har det, der skal til i Slopestyle for at overraske. Hun har dog kæmpet lidt med nogle småskader. Jeg vurderer, hun skal have omkring 6-10 % for at vinde og dermed kan der være værdi i Bet365s odds 19,0. En anden mulighed er at tage odds 4,00 hos Bwin* på, at hun ender i top 3, da sandsynligheden for dette udfald er større. 

Spencer O'Brien

29-årig canadier, regular stance. Spencer deltog ikke ved X Games, da hun slog hælen i træningen. Ifølge hendes officielle profil på Facebook er hun endnu ikke tilbage, men skulle snart være det. Derfor kommer skaden umiddelbart til at påvirke hendes forberedelser lidt. På rails har Spencer et højt teknisk niveau, og udførelsen ser også pæn ud. På hop er det tekniske niveau fint med 9’ere og rodeo 7’ere, men hendes stil svinger en del, hun ser ikke så kontrolleret ud i luften, og det er ikke hver gang, hun får holdt sine grabs.

Chancevurdering: Ca. 6-10 %.

Reira Iwabuchi

16-årig japaner, regular stance. Iwabuchi gjorde en rigtig god figur ved X Games Aspen, hvor hun vandt sølv i Big Air. I sin debut fik hun sat en double cork 10’er, hvor hun fik grabbet sit board rimeligt. Det var dejligt at se, at hun havde fået stilen med i forhold til ved Copper Mountain. I Slopestyle kæmpede hun med farten, da hun ikke vejer så meget og det derfor er svært at få nok fart på, når det lige har sneet. Her blev det til en 5. plads (der var 5, der stillede op). Teknisk har hun dermed et meget højt niveau på kickers, men skal huske at få stilen med hver gang. Umiddelbart kan hun mangle lidt på rails.

Chancevurdering: Ca. 5-7 %.

Silje Norendal

24-årig nordmand, regular stance. Silje valgte ikke at deltage i Slopestyle ved X Games Aspen, mens det blev til en 4. plads i Big Air. Igen var det dog en konkurrence med kun 5 deltagere, og hun var ikke rigtig tæt på at tage en medalje. Silje kæmper en del med stabiliteten og sikkerheden i at sætte sine tricks. Stilmæssigt skal hun holde sine grabs lidt længere, og hun virker ikke så rolig i luften som tidligere set. Det så ellers glimtvis bedre ud ved Dew Tour, hvor hun fik sat en 9’er. Omvendt fik hun lavet fejl på rails, hvor hun ellers er rigtig godt med teknisk.

Chancevurdering: Ca. 4-6 %.

Enni Rukajärvi

27-årig finne, regular stance. I den noget reducerede Slopestylekonkurrence ved X Games Aspen vandt hun bronze med et run, der dog blev overscoret en smule. Rukajärvi er stærk på rails, hvormed hendes forcer ligger i Slopestyle. På hop er det fint teknisk, dog uden at være prangende, idet hun kan få problemer, hvis de andre sætter 10’ere eller flips. Stilen har hun typisk ganske fint med på hop, dog kan hun nogle gange slippe sit grab lidt for hurtigt.

Chancevurdering: Ca. 4-6 %.

Laurie Blouin

21-årig canadier, goofy stance. Blouin var med ved Dew Tour, hvor det til tider så fint ud på rails. Hun satte til træningen et double underflip, hvilket hun dog ikke lykkedes med at lande i selve konkurrencen. Ellers er hun umiddelbart en rider, der har størst potentiale på jumps, hvis hun netop kan få landet føromtalte double underflip.

Chancevurdering: Ca. 4-6 %.

Klaudia Medlová

24-årig slovak, regular stance. Medlová skulle have deltaget ved X Games Aspen, men gjorde det ikke, da hun slog knæet til træningen. Hendes tekniske topniveau på kickers er meget højt, illustreret ved at hun var den første til at sætte en double cork 10’er i en konkurrence tilbage i 2016. Der er dog et godt stykke tid , mellem hun lykkes med at sætte disse store rotationer. Stilmæssigt kan det også variere meget. I Slopestyle mangler hun det sidste på rails for at kunne være med i toppen.

Chancevurdering: Ca. 2-4 %.

Katie Ormerod

20-årig britte, goofy stance. Ormerods største resultat er bronzen i Slopestyle ved X Games Aspen sidste år. Hun har et rigtig godt teknisk niveau på kickers, hvor hun kan sætte de helt store rotationer. Hun har som den første kvinde landet en backside double cork i træning tilbage i 2014. Problemet for hende ligger i eksekveringen, hvor det kan se meget rodet og ukontrolleret ud, da hun for ofte misser sit grab. Dette kan dommerne nogle gange se igennem fingre med, hvis det tekniske niveau er tilstrækkeligt højt. Det, synes jeg ikke, er den rigtige tilgang. Stilmæssigt ser det omvendt ganske fint ud på rails, mens der teknisk kan mangle en smule.

Chancevurdering: Ca. 2-3 %.

Langskud

De resterende deltagere

Big Air

Odds på vinderen af Big Air, Snowboarding ved Vinter-OL

Bedste odds Bookmaker
Anna Gasser 4,00
Unibet
Reira Iwabuchi 6,00 Bwin
Katie Ormerod 8,00 Unibet
Jamie Anderson 9,00 Bwin
Julia Marino 9,00 Bwin
Spencer O'Brien 13,00 Bwin
Hailey Langland 13,00 Bwin
Enni Rukajärvi 17,00 Bwin
Silje Norendal 19,00 Bwin
Jessika Jenson 19,00 Bwin
Klaudia Medlova 26,00 Unibet
Carla Somaini 26,00 Unibet
Miyabi Onitsuka 26,00 Unibet
Cheryl Maas 61,00 Unibet
Andre end: Gasser, Anderson, O'Brien, Marino, Iwabuchi, Langland, Rukajärvi, Jenson, Onitsuka, Norendal og Maas 13,00
Bwin  

Snowboarderne, der også deltager i Slopestyle, og dermed allerede er blevet beskrevet, vil ikke blive gentaget her.

Favoritten

Anna Gasser

Anna Gasser vinder til odds 4,00 hos Unibet*

Anna Gasser er hende, der skal slås. Senest vandt hun X Games Aspen ganske sikkert. Min chancevurdering ligger på omkring 30-34 %, og dermed er der fin værdi i odds 4,00 hos Unibet* eller Betsafe/NordicBet. (Unibet* lagde ud med odds 5,00.) Til sammenligning har Bwin* odds 1,85 på Gasser, hvilket dog er for lavt. Der er også værdi i et spil på, at Gasser slutter i top 3 hos Unibet* eller Betsafe/NordicBet, hvor man får odds 1,60. UPDATE 9/2: Både Unibet* og Betsafe/NordicBet er nu nede i odds 2,75 på vinderspillet, hvilket ikke længere holder værdi. 

Outsidere

Julia Marino

Måske lidt værdi i Marino

Min chancevurdering på sejr til Julia Marino ligger på 10-14 % og dermed er der måske smal værdi i odds 9,00 hos Bwin*. (De havde tidligere odds 10,00.) Marino har double underflips og også flatspins i sit repertoire, så hun kan godt snyde Gasser for sejren. Der er dog større sandsynlighed for, at Marino ender på podiet, hvorfor odds 2,50 på en top 3-placering hos Bwin* kan overvejes. 

Reira Iwabuchi

Chancevurdering: Ca. 10-14 %.

Jamie Anderson

Chancevurdering: Ca. 8-12 %.

Hailey Langland

Chancevurdering: Ca. 7-9 %.

Spencer O’Brien

Chancevurdering: Ca. 4-6 %.

Laurie Blouin

Chancevurdering: Ca. 4-6 %.

Silje Norendal

Chancevurdering: Ca. 2-4 %.

Klaudia Medlová

Chancevurdering: Ca. 2-4 %.

Katie Ormerod

Chancevurdering: Ca. 2-4 %.

Langskud

De resterende deltagere.