Kan Senegal uden den fikse Sadio Mané udfordre den stærke hollandske forsvarskæde under ledelse af Virgil van Dijk? Vi har kigget nærmere på bookmakernes odds på Senegal - Holland.

Der er høje forventninger til veloplagte Holland, der viste deres styrke, da de besejrede det danske landshold med 4-2 i venskabskampen tilbage i marts. Her kom både Memphis Depay og Steven Bergwijn på måltavlen, og den ene af de to angribere kan også få en hovedrolle for hollænderne i denne første gruppekamp mod Senegal.

Barcelona-spilleren Depay er stadig ikke helt fit, så det er meget tvivlsomt, at han starter mod Senegal. Det forventes derimod, at Bergwijn er med fra første fløjt.

Holland kan være yderst tilfredse med at være landet i Gruppe A, hvor vi også finder værterne Qatar og sydamerikanske Ecuador, der søndag indledte VM-slutrunden i Qatar. Her endte det 2-0 til Ecuador. 

Det er dog bestemt ikke sikkert, at det bliver en nem vej til ottendedelsfinalerne for Holland, og vi kan måske få VM's første overraskelse, da Senegal har vist sig som et godt turneringshold med triumfen i årets African Cup of Nations og har profilerne til at jagte sensationen.

De er dog naturligvis stærkt hæmmede  i offensiven af fraværet af Bayern München-stjernen Sadio Mané, der misser VM på grund af en skade. I stedet skal vi måske holde ekstra øje med Watfords Ismaïla Sarr i den senegalesiske offensiv. Sarr har scoret ti gange i 48 landskampe for Senegal. 

Senegals defensiv virker solid med den stærke anfører Kalidou Koulibaly til at holde styr på bagkæden. Særligt hvis Édouard Mendy viser klassen, så kan Holland få svært ved at åbne deres VM-målkonto. 

Holland skal bygge op fra deres stjernebesatte defensiv og slippe de kreative kræfter løs med hurtige profiler som Denzel Dumfries, Steven Bergwijn og Cody Gakpo. På midtbanen skal især playmakeren Frenkie de Jong træde til som omdrejningspunkt og styre slagets gang. Lykkes det Holland at blive spildominerende, så vil de kunne sætte Senegal-forsvaret under stort pres.

Det er første gang nogensinde, at Senegal og Holland skal spille mod hinanden.

Odds på Senegal - Holland

Holland tager favoritværdigheden på Al Thumama Stadium i Doha, hvor Senegal skal forsøge at stikke en pind i det hollandske hjul. Du kan se mere om Senegal - Holland-kampen her.

Senegal - Holland

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 DDK

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365* for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bud på startopstillinger

Senegal: E. Mendy - Sabaly, Koulibaly, Diallo, Ballo-Touré - Sarr, N. Mendy, Gueye - Diatta, Dia, Sarr

Holland: Noppert - Timber, van Dijk, Aké - Frimpong, de Jong, Koopmeiners, Blind - Klaassen - Gakpo, Bergwijn

CHARLY TRIBALLEAU / AFP

Senegal - Holland: livestream

Du kan følge opgøret på TV 2, men du har også mulighed for at livestreame Senegal - Holland direkte på TV 2 Play og følge kampen via din mobil, computer eller tablet.

 Se bookmakernes VM bonustilbud her 

Besøg NordicBet

500 kroner freebet

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Tidlige odds
Stort udbud af over/under
Stærk app
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Placer et væddemål hvor indsatsten er 500 kr. til min. odds 1.8 og få et freebet på samme beløb.

Yderligere vilkår Velkomsttilbuddet gælder kun for nye spillere. Gevinster du vinder fra dit freebet udbetales til din konto uden omsætningskrav. Indsatsen fra freebettet udbetales ikke.
Regler og vilkår:  Vi henviser til NordicBet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

FAQ: Senegal - Holland

 🔎Hvornår afvikles Senegal - Holland?
Senegal og Holland mødes på Al Thumama Stadium i Doha, Qatar den 21. november klokken 17:00.

🔎Hvor kan jeg se Senegal - Holland?
Du kan se Senegal - Holland direkte på TV2 og også via stream på TV2 Play. Du kan her se vores store TV- og livestream guide for VM 2022 kampene. 

🔎Hvem er favoritter i Senegal - Holland?
Bookmakerne har Holland som solide favoritter mod Senegal.