Sponsoreret indhold fra Betsafe

På trods af, at de kun har vundet fem kampe ud af 13 er New Orleans Saints favorit til at vinde NFC South. Divisionen, der har skilt sig ud som ligaens dårligste, risikerer at sende den svageste divisionsvinder i slutspillet nogensinde.

De fire hold i NFL-divisionen NFC South har tilsammen formået at vinde 16 kampe. Men kun to af disse sejre er hentet udenfor divisionen. Til gengæld har de sammenlagt præsteret at tabe 35 kampe. Førstepladsen indtages i øjeblikket af Atlanta Falcons med en lidet imponerende statistik på fem vundne kampe og otte tabte. 

Dermed er NFC South NFL's klart svageste division. Faktisk er NFC South så dårlig, at man risikerer at sende den dårligste divisionsvinder i slutspillet nogensinde. Slutter vinderen på beskedne seks sejre, er rekorden hjemme. Et udfald, som belønnes med otte gange pengene hos Betsafe.

"NFC South er kendt som en ekstremt jævnbyrdig division, hvor holdene skiftes til at dominere. Men det er alligevel bemærkelsesværdigt, at alle fire hold vælger det samme år til at falde sammen. Fælles for holdene er, at de spiller med ringe disciplin, og at de simpelthen har været dårligt coachet i år", siger Betsafes oddssætter, Thomas Holm.

Bookmakeren har i øjeblikket New Orleans Saints som favorit til at vinde NFC South tæt forfulgt af Atlanta Falcons. Carolina Panthers er outsiders til odds 4,00, mens løbet er kørt for Tampa Bay Buccaneers, der kun har vundet to kampe i år.

Hvilket hold vinder NFC South?
New Orleans Saints 2,20
Atlanta Falcons 2,50
Carolina Panthers 4,00

Bliver vinderen af NFC South den svageste divisionsvinder nogensinde
målt på sejre (6-10 eller 6-9-1)?
JA 8,00

Bliver NFC South vundet af et hold, der har færre sejre end nederlag?
JA 1,35
NEJ 2,95

Hvor mange sejre/nederlag ender vinderen af NFC South med at have?
8 sejre - 8 nederlag 2,50
7 - 9 1,60
6 - 10 17
7 - 8 - 1 10
6 - 9 - 1 15

Find spillet på Betsafe.dk under Amerikansk Fodbold - NFL - NFL Season Specials