Det er næsten blevet helt trivielt, men endnu en runde i Premier League er overstået, og endnu en runde med spilforslag til samtlige kampe er endt med en pæn profit. Eksperten Thomas Schyth krydser denne uge 100 spilforslag i sæsonen - I en uge hvor landsholdene forventeligt har tæret på spillernes kræfter.

Sæsonen har efterhånden været i gang i et stykke tid nu, og da der også for alvor er aktivitet i de europæiske turneringer, kan træthed så småt begynde at have indflydelse hos nogle spillere. Derfor er det bestemt ikke uvæsentligt, at der i weekenden og midtugen spilles landskampe, hvor man må forvente at flere af de bærende spillere i ligaen får endnu en stak minutter i benene.

Vil det kunne mærkes i den kommende runde, og vil det give bedre muligheder for nogle af de mindre klubber der måske ikke har så mange spillere afsted med landsholdene?

Chelsea - Manchester United

Spilles lørdag d. 20/10 kl. 13:30. Se mere info i vores matchcenter.

Inden sæsonen startede havde dette bestemt været et forventet topopgør, men med Uniteds svingende resultater i starten er det nu et opgør mellem nr. 2 og nr. 8.

Chelsea fortsatte deres imponerende start på sæsonen ved ganske overbevisende at slå Southampton hele 0-3. Southampton havde bestemt fine chancer til at få scoret, og selvom Chelsea har imponeret, så virker det en smule misvisende, at de er det hold, der har lukket tredjefærrest mål ind i sæsonen. Forsvaret ser nemlig ikke helt solidt ud, og i flere kampe har modstanderne ikke formået at være effektive på gode chancer.

Da Newcastle kort inde i 1. halvleg bragte sig foran 2-0 mod Manchester United i seneste runde, var der nok ikke mange, der havde forventet, at Mourinho også ville være at finde på trænersædet hos De Røde Djævle til næste runde. Ikke desto mindre leverede Mourinho nogle gode taktiske ændringer, og holdet formåede at spille god, offensiv fodbold, der endte med at vende et truende nederlag til en sejr. Spørgsmålet er, om han nu kan levere noget positivt mod højtflyvende Chelsea - eller om han er "Dead Man Walking" i Manchester.

Chelsea - Manchester United: Chelsea -2,0 hjørnespark til odds 1,80 hos Bet365*

Chelsea er meget boldbesiddelse og angriberne, mens United er en smule mere afventende. Selvom Chelsea har mødt hold som Liverpool, Arsenal og City, der normalt dominerer hjørnespark markant, så har Chelsea fået ligeså mange - eller flere - hjørnespark i disse topkampe end deres modstandere.

Bournemouth - Southampton

Spilles lørdag d. 20/10 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

Bournemouth har fået en imponerende start på sæsonen, og det blev ikke mindre imponerende i seneste runde, hvor man kørte højtflyvende Watford over med hele 0-4. Cherries blev hjulpet på vej af rødt kort til hjemmeholdet, men det gjorde ikke præstationen mindre spektakulær, og de ligner et hold, der denne sæson vil placere sig stabilt i den øverste halvdel af rækken.

Southampton har omvendt fået en ganske rædselsfuld sæsonstart og befinder sig blot lige over nedrykningsstregen med fem points efter de første otte runder. Senest var der ikke meget at stille op mod stærke Chelsea, men man brændte flere enorme chancer, og det virker til, at selvtilliden hos spillerne er helt væk.

Symptomatisk for deres rodede sæsonstart så skiftede man i seneste runde nok engang formation og system, og det er virkelig svært at se, hvordan de skal finde kontinuitet, når selv manager Hughes virker til at famle lidt i blinde efter en opskrift, der virker.

Bournemouth - Southampton: 1 til odds 2,16 hos Nordicbet* (nu odds 2,10 hos Betfair Sportsbook*)

Bournemouth ser stærke og stabile ud i et indgroet spilkoncept, men Southampton ligner et hold helt uden kontinuitet, selvtillid og rytme.

Cardiff - Fulham

Spilles lørdag d. 20/10 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

Dette er et opgør mellem to hold, der på flere måder kommer ind til opgøret i samme situation. De er begge nyoprykkede, de befinder sig begge dybt begravet i nedrykningskampen allerede, og de tabte begge til et tophold i seneste runde.

Cardiff led et hæderligt nederlag på 0-1 til Spurs, mens Fulham faldt helt sammen mod Arsenal og blot udbyggede deres forfærdelige defensive statistik for sæsonen.

I opgøret her kan vi få en lidt interessant duel. Cardiff vil nemlig foretrække at stå dybt og kompakt og slå til i meget direkte omstillinger. Fulham vil på den anden side gerne frem på banen og være spilstyrende. Netop det matchup kan give en mere interessant bundkamp, end man ellers ofte ser.

Cardiff - Fulham: Over 2,5 mål til odds 1,90 hos Bet365* (nu odds 1,84 hos LeoVegas*)

Matchuppet ser positivt ud for begge mandskaber, og ser man tilbage på det lignende opgør sidste sæson, så endte den kamp med hele seks mål. Siden da er særligt Fulham offensivt forstærkede, mens Cardiff har flere defensive fravær til opgøret.

Manchester City - Burnley

Spilles lørdag d. 20/10 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

Manchester City og Liverpool leverede i seneste runde vel en af de største overraskelser i sæsonen, da braget mellem de to stjernespækkede offensiver endte med en kedelig 0-0-løsning. I kampen, der ikke bød på mange gode chancer, kan City ærgre sig ekstra over, at man ikke formåede at omsætte et straffespark til mål i slutfasen, men grundlæggende er ingen af holdene nok utilfredse med et point i det opgør. 

Burnley leverede ligeledes en kamp med få mål, da man spillede 1-1 med Burnley. Det var dog ikke så overraskende, at de to bundhold spillede en relativt målfattig kamp. Burnley er med det resultat ubesejrede i de seneste tre kampe, hvilket har bragt dem en smule op i tabellen efter en forfærdelig sæsonstart.

Der er ikke de store fravær at berette om for holdene, men ift. teamnews bliver det interessant at se, om De Bruyne er klar til at deltage i kampen, efter han er startet op på træning efter sin langvarige skade, der har holdt ham ude af sæsonen indtil videre.

Manchester City - Burnley: Burnley -1,0 kort til odds 1,95 hos Bet365* 

City kommer forventeligt til at dominere kampen her voldsomt, mens Burnley skal jagte bolden. Det kan bringe mange tacklinger med sig fra lilleputterne og forventeligt flere kort end hos hjemmeholdet. Det har da også været tendensen indtil videre i sæsonen. 

Newcastle - Brighton

Spilles lørdag d. 20/10 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

Newcastle var i seneste runde ved for alvor at give Mourinho dødsstødet, da de bragte sig foran 2-0 mod Manchester United. Efterfølgende tog United dog en mere offensiv approach, satte Magpies under markant pres, hvorefter de til allersidst fik vendt et truende nederlag til en 3-2-sejr. Således står Newcastle fortsat med blot to points efter de første otte runder, og selvmon de har haft et svært startprogram, begynder det at lugte af nedrykningskamp. Der skal til at komme points på kontoen, og en kamp mod en anden nedrykningskandidat - hjemme på St. James' Park er en af de kampe, hvor man skal hente en sejr.

Brighton leverede senest en flot sejr over et West Ham-hold, der ellers havde ramt en flot stime af præstationer. Nu skal de tre points så følges op med en mandfolkepræstation på udebane mod Newcastle i et vaskeægte bundopgør. Brighton har skaffet otte points indtil videre, og med en sejr her vil man have startet sæsonen ud med fin afstand til bunden.

Brighton kan til dette opgør blive forstærkede ganske markant, idet både Propper, Stephens og Gross ser ud til at blive klar.

Newcastle - Brighton: 1 til odds 2,25 hos Nordicbet* (nu odds 2,28)

Jeg har været efter Brighton en del her i starten, og jeg vil være det lidt igen her. Ikke fordi de har været så svage på det seneste, men mere fordi de kvalitetsmæssigt er en smule under Newcastle-truppen, og dermed er der måske en smule værdi i nuværende odds.

Newcastle har kun to points, men de har også haft et utrolig svært startprogram, og nu hvor man har mødt de fleste tophold, skal man til at hive sejre ind på kontoen.

West Ham - Tottenham

Spilles lørdag d. 20/10 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

London-opgør i vente her, hvor West Ham skal forsøge at rejse sig efter nederlaget til Brighton. Det lignede ellers, at The Hammers endelig var begyndt at få godt spil ud af deres investeringer, men Brighton overraskede ved hurtigt at bringe sig foran. West Ham leverede egentlig en godkendt præstation og burde have fået mere ud af kampen, men nederlaget må ramme selvtilliden inden dette svære opgør.

Tottenham sikrede sig en sejr over Cardiff. 1-0 lyder ikke som en dominerende præstation, men på trods af flere fravær hos Spurs var der ingen tvivl om resultatet. Man kunne - og burde - have vundet større.

Til opgøret her har Spurs tvivl om vigtige spillere som Eriksen, Alli, Dembele og Wanyama, og flere spillere kan være ramt af træthed, da de har været aktive for deres landshold i løbet af ugen.

West Ham - Tottenham: Under 3,0 mål til odds 1,75 hos Bethard

West Ham har fået bedre styr på defensiven end i starten af sæsonen. Spurs er fraværsramt - særligt på midtbanen - og det kan sænke tempoet i en kamp, hvor mange spillere har spillet midtugekamp med landsholdet. 

West Ham - Tottenham: West Ham -0,5 kort til odds 2,23 hos Unibet*

West Ham har hentet flest kort af alle hold denne sæson, og de har skabt en midtbane med hårdtarbejdende typer. Tottenham får væsentlig færre kort pr. kamp, og de må forventes i nogen grad at dominere dette London-opgør.

Wolverhampton - Watford

Spilles lørdag d. 20/10 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

Wolves ser omtrent så solide ud, som de fleste havde spået oprykkerne til at være. De har nu leveret fire sejre og et enkelt uafgjort i de seneste fem ligakampe, og selvom modstanden ikke har været den sværeste, er det et yderst solidt grundlag inden dette opgør.

Watford har været højtflyvende og en positiv overraskelse i sæsonstarten, men må være kommet en smule ned på jorden efter 0-4-nederlaget til Bournemouth i sidste runde. Til dette opgør er man desuden uden Kabasele og Holebas, der har karantæne, og som har været blandt holdets bærende spillere i sæsonen. 

Wolverhampton - Watford: Wolves -0,75 til odds 2,06 hos Bet365* (nu odds 2,07 hos Bethard)

Wolves har set solide ud, og de er ikke så sårbare overfor omstillinger, hvilket ellers er Watfords stærkeste våben.

Watfords fravær i forsvaret er ikke nemme at håndtere, når det er halvdelen af den faste bagkæde, der mangler, og det bør et skadesfrit Wolves-mandskab kunne udnytte på Molineaux.

Huddersfield - Liverpool

Spilles lørdag d. 20/10 kl. 18:30. Se mere info i vores matchcenter.

Topkampen sidste uge mellem Manchester City og Liverpool skulle have været et chancefyldt, hæsblæsende opgør, men endte som lidt af en fuser for de neutrale seere, da begge hold var taktisk indstillede på at se hinanden lidt an. Der blev kun få halve chancer (og et brændt straffespark), og kampen endte målløs.

Kampen viste en del af den transformation, Klopp har indført i Liverpool, hvor man udover det sædvanlige, høje pres, også vil være i stand til at stå kompakt og spille bolden sikkert rundt. Det giver færre blowouts, men måske også flere points i "sikre" kampe.

Huddersfield spillede til gengæld et vaskeægte bundopgør mod Burnley, og her gik det mere som forventet med en målfattig remis.

Huddersfield er placeret på blot tre points i ligaen, hvor de endnu ikke har fundet en kamp. Man har endda blot nettet fire gange i otte kampe. Selvom man ofte er bedst og mest målsøgende på hjemmebane, så er det svært at se, hvordan man skal få bolden ind bag Alisson i Liverpool-målet. 

Huddersfield - Liverpool: Over 2,5 mål til odds 1,83 hos Betfair* Sportsbook 

Liverpool har måske mange offensive fravær til opgøret, men det er endnu ikke sikkert. Spillere som Sarah og Mane kan nå at blive klar, og med Milner skadet på midtbanen kan det måske give plads til den mere offensive og kreative Shaqiri. Huddersfield er normalt også en lille smule mere offensive hjemme end ude. 

Everton - Crystal Palace

Spilles søndag d. 21/10 kl. 18:30. Se mere info i vores matchcenter.

Everton har efter en skidt sæsonstart ramt noget form på det seneste med to sejre i træk. Opgøret mod Leicester i seneste runde var en tæt affære, der kunne være gået begge veje, men hvor Toffees trak det længste strå. Flere af de spillere, man havde forventet skulle gøre en forskel denne sæson, har været ude med skader, men folk som Mina, Jagielka og Coleman nærmer sig et comeback og kan styrke holdet ganske markant.

Crystal Palace har det omvendt svært i øjeblikket. Man har sat holdet op ud fra en stærk og solid defensiv, og så er det op til den flamboyante stjerne Zaha at skabe noget offensivt. Det virker dog til at de øvrige hold i rækken har luret dette, og ved at tage Zaha ud af kampen med mandsopdækning eller markeringsopbakning har Palace ikke meget at byde på offensivt.

Everton - Crystal Palace: Under 2,5 mål til odds 1,90 hos Bet365*

Everton er ofte bedst, hvis modstanderne åbner sig en smule og giver mulighed for omstillinger. Det gør Palace næppe, da de vil være fint tilfredse med uafgjort, og så kan det blive svært for Toffees at skabe chancer.

Omvendt bør Everton kunne lukke ned for Zaha - særligt hvis Coleman er klar til at starte inde.

Arsenal - Leicester

Spilles mandag d. 22/10 kl. 21:00. Se mere info i vores matchcenter.

Ni sejre i træk i alle turneringer vidner om, at Arsenal er ved at ramme hinanden efter trænerskifte i sommeren, og senest leverede man ren legestue mod Fulham, som man kørte over 1-5 med flere rigtig flotte mål.

Leicester var på den uheldige side af et tæt opgør mod Everton,  som man tabte med et enkelt mål, efter anfører Morgan havde set rødt. Han har nu karantæne, og det bliver spændende at se, om det reelt bliver en ulempe for holdet, eller om det kan være en fordel at få en mere mobil spiller ind i stedet.

Arsenal - Leicester: 1 til odds 1,54 hos Nordicbet*

Arsenal ligner et mandskab, der skal betragtes som fast del af Big Six - også efter trænerskiftet. Man spiller bedre og bedre, og selvom man nogle gange har set ukoordinerede ud og har måttet slide for sejrene, så bør man være solide favoritter på hjemmebane mod et Leicester-hold uden sin forsvarsgeneral. 

Tips og resultater fra sidste runde

Kamp: Spilforslag: Odds: Resultat:
Brighton - West Ham 2 2,95 Tabt
Burnley - Huddersfield Under 0,5 mål i 1. halvleg 2,40 Tabt
Crystal Palace - Wolverhampton Begge hold scorer: "Nej" 1,97 Vundet
Leicester - Everton Everton +0,25 1,97 Vundet
Tottenham - Cardiff Under 3,5 mål 1,73 Vundet
Watford - Bournemouth 1 2,13 Tabt
Manchester United - Newcastle Under 2,5 mål 2,01 Tabt
Fulham - Arsenal Arsenal -1,0 2,07 Vundet
Southampton - Chelsea Chelsea -1,5 2,80 Vundet
Southampton - Chelsea Southampton -0,5 kort 1,95 Vundet
Liverpool - Manchester City Over 3,0 mål 2,07 Tabt


Samlet for ugen: +1,49 units

Samlet statistik for ugedebatternes spilforslag

Hitrate: 58 af 93
Units: +22,24
Tbp: 124 %