Eksperten Thomas Schyth leverede i sidste spillerunde endnu et flot plus, hvilket betyder at 6 af 7 spillerunder har leveret profit i forsøget med at finde værdi i hver eneste Premier League-kamp. Denne uge byder på et topbrag mellem nummer 1 og nummer 2, og det bliver spændende at se, hvad der kommer ud af den duel.

For et par uger siden kom der et brugerforslag om at levere en oversigt over de forskellige holds spillestile, styrker og svagheder som oplæg til at kunne vurdere matchups. Denne uges optakt vil ikke gå nævneværdigt i dybden med dette grundet tidspres, men man kan opfordres til at tage et kig på sæsonoptakterne til ligaen, hvori der netop er beskrevet styrker og svagheder for holdene. Der har endnu ikke været trænerfyringer, så det er ikke det store, der er ændret i spillestilene.

Liverpool hentede et point i seneste runde, og det gav Manchester City muligheden for igen at kravle i top i tabellen. Det betyder, at der efter syv spillerunder er tre hold, der endnu er ubesejrede, hvilket man ser meget sjældent i ligaen her. Med andre ord: Chelsea, Manchester City og Liverpool ser ganske stærke ud!

Brighton - West Ham

Spilles fredag d. 05/10 kl. 21:00 og vises på 6'eren. Se mere info i vores matchcenter.

Brighton leverede senest en flot indsats ude mod Manchester City, selvom der fra start lå et tungt pres på dem. Man blev da også stille og roligt kørt over, men at tabe 2-0 på udebane til de forsvarende mestre er ikke en katastrofe for den lille klub. Det er nemlig primært på hjemmebane mod hold udenfor top 6, man skal satse på at hente points, og her kan kampen mod West Ham blive af stor betydning.

West Ham leverede en rigtig flot indsats mod Manchester United. Man skabte de bedste chancer og holdt samtidig United fra at komme til alt for meget (bortset fra et stærkt Lukaku-hovedstød), og således kunne man trække sig sejrrigt ud af et ellers svært opgør. Hammers har satset stort til denne sæson, og det ser ud til at bære frugt, efter man har hentet 7syv points i de seneste tre kampe, som ellers har budt på nogle af ligaens bedste hold.

Brighton - West Ham: 2 til odds 2,95 hos Nordicbet*

West Ham har en markant stærkere trup end Brighton og er begyndt at få spillet til at fungere. Brighton er gode hjemme, men ser ikke ud til at have mange våben, der for alvor kan true Hammers.

Burnley - Huddersfield

Spilles lørdag d. 06/10 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

Burnley hentede en fornem sejr ude mod oprykkerne fra Cardiff senest, og det bringer dem op på to sejre i træk. Efter en forfærdelig sæsonstart var det yderst tiltrængt med nogle points, og det må give Clarets selvtillid og en smule ro inden dette opgør.

Huddersfield leverede en god indsats mod Tottenham, men måtte alligevel strække våben overfor Harry Kane. Man holdt dog storholdet fra at få alt for mange chancer, og man producerede da også gode muligheder selv. Bl.a. så man ud til at blive snydt for et straffespark ved stillingen 0-0, og så kunne kampen sagtens have set helt anderledes ud, hvis der var dømt anderledes i den situation.

Burnley - Huddersfield: Under 0,5 mål i 1. halvleg til odds 2,40 hos Unibet*

Begge klubber har fokus på defensiven, men med Huddersfields ofte tålmodige boldomgang mod mindre klubber ender det sjældent med at blive et tempofyldt opgør med action i begge ender. Begge indbyrdes kampe sidste sæson endte 0-0, og jeg forventer, at begge hold kommer meget roligt og afventende ud til opgøret her.

Crystal Palace - Wolverhampton

Spilles lørdag d. 06/10 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

Crystal Palace led senest et yderst fortjent nederlag til Bournemouth der styrede begivenhederne fint i mandagskampen. Det er ofte på hjemmebanen Selhurst Park, Palace forventes at hente deres points, men de seneste runder har spillet ikke fungeret optimalt for klubben.

Wolves ser ligeså stærke ud, som de fleste eksperter havde spået dem til inden sæsonstart. Styrke måles bl.a. på et holds bundniveau, og i seneste runde præsterede Wolves langt fra deres bedste kamp. Alligevel trak de sig sejrrigt ud af opgøret mod Southampton, og det vidner også om stor styrke. Nu er spørgsmålet så, om den middelmådige præstation mod en dårlig modstander var en enlig svale, eller om det er en begyndende tendens.

Her spilles champions league kampene - Se TV-guide

Crystal Palace - Wolverhampton: Begge hold scorer: "Nej" til odds 1,97 hos Nordicbet*

Begge hold er solide defensivt, og satser ofte på dette når de kommer foran. Det kan give modstanderen svært ved at åbne forsvaret, da begge er bedst på omstillinger. Wolves er gode til at kontrollere kampene, og får formentlig lov til dette, men kan have svært ved at skabe store chancer når modstanderne står dybt.

Leicester - Everton

Spilles lørdag d. 06/10 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

To sejre i træk i ligaen til Leicester har bragt holdet op i den ende, hvor det er sjovt, og senest var man ganske dominerende mod Newcastle. De to sejre er kommet i land mod nogle af de svagere hold i rækken, så spørgsmålet er, om man kan holde et niveau der også kan presse et Everton-mandskab, der ser stærkt ud.

At kalde Everton stærke kan måske virke mærkeligt, når de blot har hentet en sejr i de seneste fem ligakampe, men særligt de to seneste har man skabt en mere dynamisk midtbane og mere bevægelig offensiv, hvilket har givet bedre præstationer. Senest fik man da også en ganske fortjent sejr over Fulham, der dog endnu engang beviste, at deres defensiv har problemer.

Leicester - Everton: Everton +0,25 til odds 1,97 hos Nordicbet*

Markedet vurderer Leicester til at være en smule stærkere end Everton, og det mener jeg er en fejl. Leicester er gode, når de rammer dagen, men Everton har en stærkere trup, og jeg har styrkeforholdet til Evertons fordel.

Holdenes offensiver har haft problemer i sæsonen indtil videre, og det kan skabe en tæt affære. En linje med halv gevinst på uafgjort, synes jeg derfor, er attraktiv.

Tottenham - Cardiff

Spilles lørdag d. 06/10 kl. 16:00 og vises på TV3+. Se mere info i vores matchcenter.

Tottenham leverede en pligtsejr senest mod Huddersfield, men det var bestemt ikke med prangende spil. Man manglede bl.a. kreative Alli og Eriksen, og det gav udfordringer med at åbne et kompakt forsvar - indtil Kane slog til selvfølgelig. Spurs er dog fortsat ramt af fravær, og med en svær midtugekamp mod Barcelona er det ikke sikkert, opgøret her mod oprykkerne bliver en formsag.

Cardiff skal som udgangspunkt hente deres points hjemme i Wales mod de svagere hold i rækken, så på den front er det ganske skidt, at man tabte til Burnley senest. Cardiff har nu tabt fire i træk efter et rigtig svært kampprogram, og derfor er et opgør mod Spurs nok heller ikke noget, man ser frem til med glæde.

Læs eksperternes spilforslag på årets Champions league

Tottenham - Cardiff: Under 3,5 mål til odds 1,73 hos Unibet*

Tottenham har offensive fravær og generelt har man ikke været sprudlende i angrebsspillet denne sæson. Cardiff vil formentlig stille sig meget dybt og se, om de kan forsvare et hæderligt resultat hjem, og det kan meget vel lykkes for dem her.

Tottenhams kamp i midtugen mod mægtige Barcelona kan ligeledes være med til at sætte en dæmper på tingene.

Watford - Bournemouth

Spilles lørdag d. 06/10 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

Seneste uge må have været lidt som en kold spand vand i ansigtet på højtflyvende Watford. Først røg man ud af ligacuppen efter straffespark mod Tottenham, hvor man ellers var foran indtil 81. minut. Derefter spillede man en fremragende kamp mod Arsenal, hvor man bestemt burde have vundet, men alligevel trak Arsenal sig til sidst sejrrigt ud af opgøret. Fortsætter Watford deres direkte og gode spil og krydrer det med noget effektivitet, kan de dog sagtens ramme pointmæssig form igen.

Bournemouth fik oprejsning efter deres forsmædelige 4-0-nederlag til Burnley, da de senest slog Crystal Palace efter en flot hjemmebanepræstation. Det må give selvtillid, og holdet har da også spillet sig helt op i top 7, så der skal bygges videre på det momentum her. Problemet kan måske være, at man ofte har problemer mod hold, der spiller direkte - og det gør Watford i særdeleshed.

Watford - Bournemouth: 1 til odds 2,13 hos Nordicbet*

Normalt ville et så lavt odds sjældent være attraktivt på Watford, men jeg synes, de har et rigtig fint matchup her. Bournemouth er ofte sårbare overfor modstandere, der spiller direkte, og det er netop en disciplin som Watford excellerer i. Watford har desuden været stabilt gode i sæsonen og var deciderede uheldige senest, mens Bournemouth har været mere svingende i deres præstationer.

Manchester United - Newcastle

Spilles lørdag d. 06/10 kl. 16:00 og vises på TV3+. Se mere info i vores matchcenter.

Ordet krise runger efterhånden mere og mere højlydt over Mourinho og Manchester United. Der snakkes om interne problemer, og spillmæssigt er der i hvert fald ikke meget positivt at sige. I seneste uge stillede man stærkt mod Derby i ligacuppen, men røg ud alligevel, og efterfølgende skilte West Ham og Arnautovic så De Røde Djævle ad. En 10. plads til sidste sæsons vicemestre er bestemt ikke godkendt, og der skal ske markante forbedringer hurtigst muligt.

De forbedringer kan sagtens komme netop her mod Newcastle, som slet ikke har fundet sig til rette denne sæson. Man havde et særdeles svært startprogram, men når man så også taber til Leicester senest, hvor man var på hjemmebane, så er der ikke mange undskyldninger mere - slet ikke når man i hver eneste kamp bliver spillet ud af banen. Mod et tophold som United kan det forventes, at Newcastle endnu engang graver sig ned - og hvordan vil det så gå?

Manchester United - Newcastle: Under 2,5 mål til odds 2,01 hos Bethard (Nu odds 1,97 hos Bet365*)

Manchester United ligner slet ikke et hold, der kan finde nogen som helst rytme, mens Newcastle er ganske tamme offensivt. De er dog gode til at stå kompakt og forsvare, og netop det kan måske være nøglen til at frustrere United.

Manchester United har desuden et vigtigt Champions League-opgør, og ved at stille et stærkt hold dér kan tempoet og flowet i denne kamp måske være en del lavere end normalt.

Fulham - Arsenal

Spilles søndag d. 07/10 kl. 13:00 og vises på 6'eren. Se mere info i vores matchcenter.

Fulham har ikke haft meget at råbe hurra for efter deres oprykning. Det skal da lige være, at man på trods af en af ligaens allersvageste defensiver fortsat er over nedrykningsstregen. Nu er man så hjemme på stemningsfyldte Craven Cottage, men selvtilliden kan ikke være alt for høj, efter man senest led et pænt nederlag til Everton på hele 3-0. Det var et opgør, hvor man faktisk skabte gode chancer og burde have været foran, men hvor Everton set over hele opgøret var bedst.

Arsenal var i den omvendte situation i deres opgør mod Watford. Her var det nemlig Hornets, der var det bedste mandskab på banen og skabte de bedste chancer, men Arsenal var skarpest, da det gjaldt, og sikrede sig en 2-0-sejr. Målmand Cech blev skadet i den kamp, men det lignede ikke umiddelbart en svækkelse at få Leno på kassen, der diskede op med flere fremragende redninger. 

Odds på champions league vinderen - Få din bonus nu

Fulham - Arsenal: Arsenal -1,0 til odds 2,07 hos Bethard

Fulham har endnu ikke fået styr på deres defensiv, og det er bestemt ikke en god indgang til et opgør mod Aubameyang, Lacazette og Özil. Sidstnævnte virker til at være tilbage i spillehumør, og når han er det, er han en spiller, alle skal frygte.

Arsenal har ganske vidst ikke været sprudlende på det seneste, men de får alligevel arbejdet gjort færdigt, og selvom de er på udebane, bør de være store favoritter mod Fulham.

Southampton - Chelsea

Spilles søndag d. 07/10 kl. 15:15 og vises på TV3 Max. Se mere info i vores matchcenter.

Southampton led endnu et nederlag i seneste runde, og rynkerne i panden på manager Hughes må efterhånden have gravet sig overordentligt dybe. Man har skiftet formation og spillestil et par gange nu - hver gang succes - og senest tabte man 2-0 til Wolves - selvom Wolves spillede en del under vanligt niveau.

Chelsea spillede i den forgangne uge hele to kampe mod Liverpool. I ligacuppen skaffede man sig en sejr, og i weekenden tog man så point hjemme på Stamford Bridge - Hvor man endda var foran indtil overtiden. Resultaterne fra de kampe snyder måske en smule, da Liverpool objektivt set var det bedste hold og skabte flest chancer, men resultatmæssigt må man have fået et stort boost, idet man beviste, man også kan præstere mod de allerbedste klubber i ligaen.

Southampton - Chelsea: Chelsea -1,5 til odds 2,80 hos Unibet*

Jeg har meget svært ved at se, hvordan Southampton i deres nuværende forfatning skal kunne stille noget som helst op mod et sprudlende Chelsea-mandskab. Hazard er i hopla, og når han med sin fart går ind over midten, er det svært at se, at store og tunge Hoedt og Vestergaard skal kunne fange ham.

Southampton - Chelsea: Southampton -0,5 kort til odds 1,95 hos Bet365* og Unibet*

Chelsea vil formentlig have en markant del af boldbesiddelsen, hvilket betyder at Saints skal jagte den og forsøge at tackle. Southampton har flere aggressive spillere der nok vil forsøge at bryde Chelseas opspil med mange tacklinger og små frispark.

Chelsea er desuden et af de hold der har høstet allerfærrest advarsler i sæsonen, mens man trækker en del hos modstanderne, mens Southampton generelt har hentet mange advarsler, men omvendt ikke trækker ret mange selv.

Liverpool - Manchester City

Spilles søndag d. 07/10 kl. 17:30 og vises på 6'eren. Se mere info i vores matchcenter.

Et vaskeægte topbrag vi har med at gøre her, hvor nr. 1 gæster nr. 2.

Liverpool leverede senest et par gode kampe mod Chelsea, men ikke desto mindre endte man med et nederlag og en uafgjort. Truppen har vist god bredde til at kunne præstere, og sidste sæson viste Klopp, at han er en af de eneste managers, der har fundet en spillestil, som kan true City.

Liverpools meget høje og aggressive pres kan nemlig gøre stor skade på den boldbesiddende stil hos Manchester City. I denne kamp har Liverpool så den ulempe, at man i nuværende sæson har været en smule mindre aggressive i presspillet, samt at Pep normalt er rigtig god til at justere ift. tidligere kampe, og han kan sagtens tænkes at have "lært" mest af sidste sæson.

City leverede senest en pligtsejr mod Brighton, som man kørte roligt ud af banen, og med Liverpools uafgjorte resultat er man nu igen at finde på 1. pladsen i ligaen.

Liverpool - Manchester City: Over 3,0 mål til odds 2,07 hos Bet365*

Begge mandskaber er særdeles offensivt indstillede og leverer normalt masser af mål. Liverpool kan presse City til at lave fejl, som giver store chancer, og omvendt kan City med hurtige og præcise pasninger spille sig forbi presset og selv skabe chancer.

Sidste sæson gik alle indbyrdes kamp på eller over linjen, og det er der en fin mulighed for kan ske igen her. Chelsea er også et boldbesiddende hold i stil med City, og i Liverpools opgør mod dem var der et hav af chancer i begge ender.

Tips og resultater fra sidste runde

Kamp: Spilforslag: Odds: Resultat:
West Ham - Manchester United West Ham +0,5 2,13 Vundet
Arsenal - Watford Watford +1,5 1,77 Tabt
Arsenal - Watford Over 3,5 kort 1,925 Vundet
Everton - Fulham Everton 1,79 Vundet
Huddersfield - Tottenham Huddersfield under 0,5 mål 2,00 Vundet
Huddersfield - Tottenham Tottenham -2 hjørnespark 1,95 Tabt
Manchester City - Brighton City -1,5 første halvleg 2,50 Tabt
Manchester City - Brighton City -5 hjørnespark 1,80 Vundet
Newcastle - Leicester Under 3,5 kort 1,775 Vundet
Newcastle - Leicester Leicester +0,5 hjørnespark 1,95 Vundet
Wolverhampton - Southampton Wolves -0,75 2,00 Vundet
Chelsea - Liverpool Liverpool 2,40 Tabt
Chelsea - Liverpool Over 3,0 mål 2,12 Tabt
Cardiff - Burnley Over 2,0 mål 1,91 Vundet
Bournemouth - Crystal Palace Zaha scorer i kampen 3,20 Tabt


Samlet for ugen: +2,28 units

Samlet statistik for ugedebatternes spilforslag

Hitrate: 52 af 82
Units: +20,75
Tbp: 125 %