Sjette runde bød på et ganske minimalt plus for spilforslagene i Premier League-optakten, men ikke desto mindre blev det nu til fem runder med plus ud af seks. Liverpool går ind til næste runde som eneste mandskab med fuldt hus i point, og eksperten Thomas Schyth har som sædvanlig gransket samtlige af ugens kampe for værdi.

I sidste runde snublede Chelsea, da de ikke formåede at udnytte deres chancer mod West Ham, og således er det nu kun Liverpool, der har hentet seks sejre af seks mulige i denne sæsons Premier League.

Der er så småt ved at vise sig nogle tendenser i rækken, hvor "The Big Six" som sædvanlig holder sig godt til fra start, og hvor det kun er lykkedes Watford at hoppe over et par stykker af dem.

I bunden ligner det en lang sæson for oprykkerne fra Cardiff og Fulham, mens Huddersfield ser ud til at kunne få problemer i den svære anden sæson i ligaen. 

Lige så stille og roligt har vi bevæget os ind i et tidspunkt af sæsonen, hvor der er kommet mere pres på med europæiske kampe, Carabao Cup og ligaen, og efterhånden skal klubberne til at vise deres bredde. Hvem vil det komme til gode, og hvem vil få problemer med at dække sig ordentligt ind ift. træthed og skader?

Her spilles champions league kampene - Se TV-guide

West Ham - Manchester United

Spilles lørdag d. 29/9 kl. 13:30 og vises på 6'eren. Se mere info i vores matchcenter.

West Ham er efter en skidt sæsonstart kommet i gang med at hente points lige så stille. Sejr mod Everton og point mod Chelsea er ganske godkendt - og mod Chelsea manglede man endda klubbens stjerne Arnautovic. Man var ganske vidst lidt heldige med ikke at tabe, da Chelsea havde flere store chancer, men man leverede en god indsats, og særligt forsvarsmæssigt så det bedre ud end i mange af de foregående kampe.

United var ligesom West Ham lidt heldige med at få point senest, hvor man tog imod stærke Wolves. Oprykkerne havde masser gode muligheder og leverede en god kamp, og generelt så United ikke skarpe ud - særligt i offensiven. Det er da også blevet adresseret af Pogba, at man ikke spiller hurtigt nok og ikke har nok bevægelse, og det er blevet hintet, at det er et bevidst taktisk setup fra Mourinho.

På fraværsfronten kan begge mandskaber se frem til forstærkning, da Matic er ovre en karantæne, mens West Ham måske kan få Arnautovic klar. Begge mandskaber skal desuden i aktion i midtugen i ligacuppen, men forventes begge at rotere massivt, så man får holdt startopstillingen frisk.

West Ham - Manchester United: West Ham +0,5 til odds 2,13 hos Nordicbet* (nu odds 2,12 hos Unibet*)

West Ham startede sæsonen skidt ud, men har set bedre ud på det seneste. Man leverede i sidste kamp en god indsats mod Chelsea. Manchester United har svært ved at finde rytme i deres spil, og virker ofte for langsomme og lidt bevægelige.

Arsenal - Watford

Spilles lørdag d. 29/9 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

Arsenal tog endnu en sejr senest og er nu i en god pointmæssigt stime. Spillemæssigt ser det dog ikke helt så overbevisende ud, og senest var man presset af Everton i store dele af kampen, indtil man med to hurtige scoringer fik lukket opgøret. Arsenal er effektive og har dygtige individualister, men mangler noget kontinuitet i det offensive spil, før det for alvor ser solidt ud.

Watford fortsatte senest deres flotte sæsonstart, hvor de kom flyvende afsted mod Fulham. Man kom hurtigt foran, og mange undrer sig nok stadig over, hvordan de formåede kun at score et enkelt mål. Særligt i første halvleg spillede man sig til den ene kæmpe mulighed efter den anden og burde ikke have haft problemer med at have lukket opgøret. Alligevel formåede man at brænde det hele, og da Fulham har Mitrovic, behøves der kun én chance - og så måtte Watford tage til takke med et enkelt point.

På fraværsfronten har Watford en smule tvivl om anfører og talisman Deeney, der var udsat for en hård tackling fra Fosu-Mensah. Han forventes dog at blive klar til opgøret. Arsenal har til gengæld problemer i defensiven, hvor Sokratis ser ud til at må undvære kampen med en skade, og offensivt har man tvivl om Mkhitaryan - der dog ikke har været i startopstillingen på det seneste.

Læs eksperternes spilforslag på årets Champions league

Begge mandskaber skal i aktion i midtugen i ligacuppen, hvor Watford har en svær opgave mod Tottenham, mens Arsenal forventeligt får det en smule nemmere mod Brentford. 

Arsenal - Watford: Watford +1,5 til odds 1,77 hos Nordicbet* (nu odds 1,76) hos Unibet*

Arsenal har scoret flere mål end hvad deres spil egentlig har berettiget til på det seneste, mens Watford ser virkelig skarpe ud. De er meget direkte i deres spil, og det kan blive et problem for Arsenal, der presser langt frem, men ikke har de bedste individuelle forsvarsspillere.

Arsenal - Watford: Over 3,5 kort til odds 1,925 hos Bet365*

Arsenal og Watford er begge blandt de hold der har høstet flest kort i ligaen, og de leverer generelt nogle af de mere kortrige kampe. Tempoet kan forventes at blive højt her, med Watford i hurtige omstillinger og Arsenal der vil spille hurtigt rundt.

Der er masser af fightere på begge sider af midterlinjen, og kampens dommer Anthony Taylor snitter over linjen ift. uddelte kort pr. kamp.

Everton - Fulham

Spilles lørdag d. 29/9 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

Everton har været lidt uheldige med deres seneste resultater og leverede faktisk en flot kamp mod Arsenal, hvor man sagtens kunne have spillet sig til point. På hjemmebane er man mere højtpressende og søgende i sit spil, og selvom man ikke har præsteret flot offensivt, er det nok bare et spørgsmål om tid, før deres individualister rammer formen.

Senest spillede Everton med Calvert-Lewin på toppen fremfor Tosun, og det gav helt klart noget mere bevægelighed, dynamik i angrebsspillet og gjorde generelt holdet farligere. Det skal blive spændende at se, om man vil holde fast i den offensive konstellation.

Fulham har ikke præsteret fremragende i sæsonstarten, og særligt defensiven har været svag. Det gjorde sig gældende igen senest mod Watford, hvor hjemmeholdet uden større problemer burde have haft lukket kampen allerede inden halvlegen. Rent held medførte dog, at Watford kun var foran 1-0, og mod slutningen af kampen kunne Mitrovic så lidt tilfældigt sende et point til Craven Cottage. Fulham har i alvorlig grad brug for at få styr på defensiven, men får det ikke nemt mod et Everton-mandskab, der ser ud til at finde noget rytme.

På fraværsfronten kan Everton blive forstærkede af, at backen Coleman nærmer sig at være klar igen, hvilket er en stor fordel, da reserven Kenny ikke holder samme niveau. Fulham har til gengæld ikke nogle nye fravær, men må være i tvivl om, hvordan man skal sætte forsvaret op. Senest blev en af deres ellers forventet bedste forsvarsspillere, Mawson, flået ud i pausen efter en jammerlig indsats.

Everton - Fulham: 1 til odds 1,79 hos Nordicbet* (nu odds 1,80)

Everton ser ud til at ramme et bedre offensivt niveau end i starten af sæsonen, mens Fulham slet ikke kan finde en defensiv, der kan stå imod presset i Premier League. Derudover har Fulham en midtugekamp at tænke på, mens Everton har en hel uges forberedelse, og hjemme på Goodison er man normalt virkelig stærke.
Læs den fulde ekspertanalyse her.

Huddersfield - Tottenham

Spilles lørdag d. 29/9 kl. 16:00 og vises på 6'eren. Se mere info i vores matchcenter.

Huddersfield fortsætter deres svage stime i ligaen, hvor man indtil videre blot har hentet to points, scoret tre mål i seks kampe og ligger som bundprop. Senest tabte man fortjent til Leicester, og selvom det er tidligt på sæsonen, er der ikke meget, der tyder på, at klubben er at finde i Premier League efter næste sommerpause.

Tottenham har bestemt heller ikke fået spillet til at fungere her i sæsonstarten, hvilket dog lidt er historien om dem. Holdet skal næsten hver sæson lige i gang, og bruger noget tid på at finde en rytme. At man har hentet fire sejre i de første seks kampe er derfor nok ikke så slemt igen, og begynder man at finde noget mere rytme i offensiven, kan man for alvor blive farlige.

På fraværsfronten kan Huddersfield glæde sig over, at der ikke er noget nyt at forholde sig til, og man derfor kan stille i stærkeste. Tottenham kan ligeledes være tilfredse på den front, hvor det ser ud til at førstekeeper Lloris bliver klar til opgøret, og således mangler man ikke nævneværdige spillere.

Det taler en smule til Huddersfields fordel, at man har en hel friuge til at forberede sig til opgøret, mens Spurs skal på en svær opgave mod Watford i Carabao Cuppen i midtugen.

Huddersfield - Tottenham: Huddersfield under 0,5 mål til odds 2,00 hos Betfair Sportsbook* (nu odds 2,10)

Tottenham er normalt solide defensivt, selvom de mangler helt at bevise det denne sæson. Huddersfield byder dog ikke rigtig ind med noget offensivt, og de er stort set kun en trussel på dødbolde. Tottenham har formentlig Lloris tilbage på holdet, og sidste sæson lykkedes det i begge indbyrdes opgør at holde Huddersfield fra scoringer.

Huddersfield - Tottenham: Tottenham -2,0 hjørnespark til odds 1,95 hos Bet365*

Tottenham er blandt de hold i ligaen der henter flest hjørnespark, mens Huddersfield er på en delt sidsteplads på den konto.

Spurs er kun gået under linjen mod topklubberne Liverpool og Man United der gik offensivt til værks i de kampe, mens Huddersfield har tabt linjen begge gange de har mødt offensivee mandskaber (Chelsea og Man City).

Manchester City - Brighton

Spilles lørdag d. 29/9 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

Manchester City snublede i trede spillerunde, da man fik uafgjort ude mod Wolves, men bortset fra det har man ikke ladet sig påvirke af nogle modstandere og har vadet fra sejr til sejr i ligaen. Senest gik det ud over Cardiff, der ganske enkelt blev kørt over med hele 0-5.

Brighton fik en smule opløftning i seneste runde med en god indsats mod Spurs, efter de har set ganske svage ud i sæsonstarten. Det kan måske løfte holdet, omend det ser overordentligt svært ud på udebane mod sidste sæsons mestre. Brighton har bestemt ikke lignet et godt udehold i sæsonen, og man risikerer en ordentlig lussing her på Etihad.

På fraværsfronten bliver det heller ikke bedre for Brighton, der mangler de vigtige midtbanespillere Gross og Stephens, omend reserven Izquierdo kan nå at blive klar efter en skade. Manchester City mangler fortsat vigtige Mendy og De Bruyne, men har derudover ikke nævneværdige fravær, og de kan stille med et yderst slagkraftigt hold.

Man City - Brighton: City (0-1) i 1. halvleg til odds 2,50 hos Betfair Sportsbook*

City plejer at komme flyvende fra start, og de har flere gange i sæsonen vundet 1. halvleg med mere end ét mål. De har en vigtig Champions League-kamp den kommende midtuge, og derfor vil de forventeligt være interesserede i at lukke dette opgør hurtigt.
Læs den fulde ekspertanalyse her.

Manchester City - Brighton: City -5,0 hjørnespark til odds 1,80 hos Bet365*

Manchester City har det med at køre de små hold helt over, og generelt har man dækket denne linje i 4 af 6 opgør i sæsonen. Mod klubberne Huddersfield, Cardiff og Fulham der godt kunne minde om Brighton i mentalitet har man vundet hjørnestatistikken overordentligt markant.

Jeg forventer City kommer med maksimalt pres fra kampens første fløjt, og Brighton ligner ofte et modløst og ringe udehold.

Newcastle - Leicester

Spilles lørdag d. 29/9 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

Newcastle leverede senest endnu en indsatsm hvor man havde mere fokus på defensivt udgangspunkt end på selv at komme til at score, og det udløste en målløs affære imod Crystal Palace. Palace havde - baseret på chancer - fortjent at vinde, men Newcastle virkede til at være yderst tilfredse med pointet på en svær udebane.

Leicester fik en chokstart imod sig, da Huddersfield senest scorede indenfor fem minutter, men anført af kreative Maddison fik man vendt kampen til en forholdsvis sikker sejr. Newcastle har brug for deres første sejr i sæsonen, mens Leicester vil forsøge at holde fast i den bedre halvdel af ligaen.

Leicester har dog lige en midtugekamp i Carabao Cuppen, de skal have overstået, mens Newcastle kan holde fri. På fraværsfronten er der dog ingen nye skader til nogle af holdene, så det bør blive et opgør mellem deres stærkeste opstillinger.

Newcastle - Leicester: Under 3,5 kort til odds 1,775 hos Bet365*

Dagens dommer er Simon Hooper. Han har blot dømt 2 Premier League-kampe i sin karriere, men er til gengæld ganske rutineret i The Championship. Her giver han normalt ikke mange kort, selvom kampene oftest er hårdere spillede end dem man ser i Premier League. Leicester laver generelt ikke mange frispark, og begge gange Hooper har dømt Premier League er han gået under linjen.

Newcastle - Leicester: Leicester +0,5 hjørnespark til odds 1,95 hos Bet365*

Leicester er det hold der har skaffet færrest hjørnespark i ligaen, men de har også mødt modstandere der har sat dem under hårdt pres. Senest mødte de Huddersfield der godt kan minde om Newcastle en smule ift. defensivt mindset, og her vandt Leicester hjørnestatistikken.

Under Puel vil Leicester oftere gerne havde boldbesiddelse og presse på, og Newcastle bør befinde sig fint med at overlade initiativet. Det kan give mange hjørnespark til "Foxes".

Wolverhampton - Southampton

Spilles lørdag d. 29/9 kl. 16:00. Se mere info i vores matchcenter.

Mange eksperter havde regnet Wolverhampton til at være en rigtig stærk oprykker, men alligevel må de siges at have overrasket positivt ved at spille frisk til og være godt organiserede. Senest hentede de point mod Manchester United, og de har således taget point fra begge Manchester-topklubberne. Wolves spillede som altid frisk til, og med deres gode dynamik havde de faktisk også fortjent at vinde opgøret.

Southampton er en helt anden historie. Efter en svag sæsonstart så det positivt ud for holdet, da man sejrede i Crystal Palace og kom foran 2-0 hjemme mod Brighton. Udeholdet fik som bekendt dog vendt opgøret til 2-2, og da man efterfølgende fik en solid øretæve af Liverpool i seneste kamp, ser man igen ud til at have problemer.

Wolverhampton har været forskånet for fravær i sæsonen og er det stadig, mens Southampton kan glæde sig over igen at have angriber Ings til rådighed, efter han var låst i seneste kamp mod sin moderklub.

Southampton har til opgøret her en lille fordel, da de har friuge, mens Wolves spiller ligacup tirsdag. Det forventes dog ikke at have den helt afgørende betydning, da Wolves formentlig stiller med en hel del reserver i ligacuppen.

Odds på champions league vinderen - Få din bonus nu

Wolverhampton - Southampton: Wolves -0,75 til odds 2,00 hos Bet365* (nu odds 2,01 hos Bethard)

Wolves ser virkelig stærke ud denne sæson og kommer fra en god præstation. Man er blandt de hold, der skaber allerflest chancer, og det er tvivlsomt, om en svag Saints-defensiv kan håndtere det pres, Wolves kommer med. Southampton ser generelt skidt spillende ud, og det er endnu ikke lykkedes manager Hughes at finde en formel der fungerer. 
Læs den fulde ekspertanalyse her.

Chelsea - Liverpool

Spilles lørdag d. 29/9 kl. 18:30 og vises på TV3+. Se mere info i vores matchcenter.

Chelsea og Liverpool mødes her i et vaskeægte topopgør mellem to ubesejrede klubber. Liverpool har gjort rent bord med sejre i sæsonen, mens Chelsea senest snublede med uafgjort mod West Ham, men ellers har vundet de øvrige fem kampe. Chelsea spillede sig såmænd til fine chancer mod West Ham, men formåede ikke at være skarpe nok foran mål.

Liverpool leverede lidt af en formsag mod Southampton, som uden større problemer blev kørt over 3-0 allerede i 1. halvleg.

Lidt ekstra krydderi til dette opgør finder vi i midtugen, hvor de to klubber mødes i Carabao Cuppen. Spørgsmålet er, hvor meget holdene roterer her i forhold til at holde spillere friske, men samtidig sikre et vigtigt momentum inden denne ligakamp.

I forhold til matchup kan dette blive særdeles underholdende, da Chelsea gerne vil aflevere bolden meget i egne rækker, mens Liverpool gerne vil presse højt. Det kan give fine chancer i begge ender, og forhåbentlig får vi et særdeles underholdende opgør.

Chelsea - Liverpool: 2 til odds 2,40 hos Nordicbet*

Matchuppet her ser ud til at være særdeles positivt for Liverpool. Chelsea vil gerne spille bolden tålmodigt rundt og altid søge en aflevering ved jorden - også når der spilles ud fra forsvaret. Denne type modstandere er ofte "guf" for Liverpools højtpressende stil under Klopp, og det er svært at se, hvordan en endnu skrøbelig Chelsea-defensiv skal stå imod den hurtige og dynamiske Reds-offensiv.

Chelsea - Liverpool: Over 3,0 mål til odds 2,12 hos Jetbull

Begge mandskaber er bedre offensivt end defensivt, og matchuppet taler for en underholdende affære. Chelsea må undvære hurtige Rüdiger i forsvaret, og det bør de hurtige Liverpool-spillere kunne udnytte. Omvendt er det svært at se, at Liverpools defensiv skal kunne dæmme op for en Hazard og Pedro i topform.

Cardiff - Burnley

Spilles søndag d. 30/9 kl. 17:00 og vises på 6'eren. Se mere info i vores matchcenter.

Cardiff er hjemme i Wales igen til dette opgør, hvor man forventet skal hente de fleste af sine points denne sæson. I seneste runde blev man kørt godt og grundigt over af et velsmurt City-mandskab med hele 5-0, og med flere topklubber på kampprogrammet er dette opgør mod Burnley vigtigt at få noget positivt med fra. Cardiff står indtil videre uden sejre, og med blot to uafgjorte mod andre bundklubber er man ved at være pressede til at hente en sejr.

Burnley kom endelig ind i sæsonen med deres første sejr i seneste runde, hvor det blev til en flot 4-0-sejr over Bournemouth. Et flot resultat, der dog ikke helt afspejlede spil og chancer i kampen, men sejren var ikke desto mindre fortjent og flot. Det direkte spil fungerede for holdet, og hvad endnu vigtigere var, så kom der for alvor gang i kantspillerne Gudmundsson og Lennon, der konstant var farlige for modstanderne.

Burnley kommer til opgøret uden nye fravær, mens Cardiff må undvære back-reserven Peltier, der er ude med en skulderskade.

Cardiff - Burnley: Over 2,0 mål til odds 1,91 hos Bethard

Umiddelbart er det et opgør mellem to defensive hold, så et overspil kan virke mærkeligt. Vi har dog alligevel at gøre med to hold, der er meget direkte i deres spil, uanset hvem de møder, og det vil formentlig betyde en kamp, hvor bolden meget hurtigt bliver flyttet fra felt til felt, hvilket kan gå hen og blive underholdende. 
Det er samtidig et opgør, der for Cardiffs vedkommende skal udmønte sig i en sejr. Hjemmebane mod et andet bundhold er der, hvor man skal hente sine points til overlevelse i sæsonen, så de vil formentlig jagte sejren. 

Bournemouth - Crystal Palace

Spilles mandag d. 01/10 kl. 21:00. Se mere info i vores matchcenter.

Bournemouth er startet sæsonen rigtig stærkt, men fik sig alligevel lidt af en lussing senest, da de tabte hele 4-0 ude mod Burnley. Resultatet fortæller ikke helt det reelle billede af kampen, da det var meget tæt, men samtidig viste kampen også, at Cherries bestemt kan udfordres på kanterne, hvor deres backs ikke så gode ud.

Palace må også være skuffede efter deres kamp mod Newcastle. Man hentede 0-0, men havde nogle store chancer, som man burde have omsat - særligt Sakhos hovedstød i det lille felt uden målmand burde have afgjort kampen. Det ændrer dog ikke på, at Palace har set gode ud i flere kampe, og med Zaha på banen er man altid farlige.

Bournemouth - Crystal Palace: Zaha scorer i kampen til odds 3,20 hos Unibet*.

Zaha ligner lidt en enmandshær for Palace i denne sæson, og holdet søger konstant at få bolden hen til ham så hurtigt som muligt, for at se hvad han kan gøre. Selv defensive modstandere, der har fokus på ham, har svært ved at lukke ham ned.
I seneste kamp spillede Palace med et tremandsangreb, hvor Zaha spillede til venstre og trak ind, hvilket de havde stor succes med. Det kan man få igen her, da Bournemouth mod Burnley viste, at man er særdeles sårbare ved de to backs, og det kan Zaha måske udnytte.
Sidste sæson strålede han under Hodgson, hvor han nettede i 27 procent af kampene. Denne sæson har han oppet sit spil endnu mere, og han har allerede scoret i tre af fem kampe.

Tips og resultater fra sidste runde

Fulham - Watford: over 2,5 (odds 1,80) : Tabt
Fulham - Watford: 2 (odds 3,00) : Tabt
Burnley - Bournemouth: X (odds 3,40): Tabt
Cardiff - Man City: City -4,0 hjørne (1,85) : Vundet
Crystal Palace - Newcastle: Newcastle +0,5 (odds 1,87): Vundet
Leicester - Huddersfield: Under 2,5 mål (odds 1,80) : Tabt
Liverpool - Southampton: Liverpool -2,0 (odds 2,06): Vundet
Man United - Wolverhampton: Begge hold scorer (odds 2,00): Vundet
Brighton - Tottenham: Brighton -0,5 kort (odds 2,33) : Vundet
West Ham - Chelsea: Chelsea -1,5 (odds 2,55): Tabt

Arsenal - Everton: 1 (odds 1,55): Vundet

Samlet for ugen: +0,66 units

Samlet statistik for ugedebatternes spilforslag

Hitrate: 43 af 67
Units: +18,47
Tbp: 128 %