Fodboldekspert Frank Pilantra kigger nærmere på odds for CL-gruppespillet, hvor vi især skal holde godt øje med PSG, Juventus og Barcelona. Se spilforslag og oddsoverblik her.

Tre år i træk har Real Madrid vundet Champions League, men nu står de uden superstjernen Cristiano Ronaldo og succestræner Zinedine Zidane, og der er et sultent felt af topklubber, der tripper for at skubbe den spanske kongeklub  af CL-tronen.

Bookmakere peger på Pep Guardiolas Manchester City som favorit til at vinde Champions League 2018/19, mens der også er store forventninger til Barcelona, Juventus og PSG. 

Se odds på champions league - her

Odds på udvalgte hold til at vinde Champions League 2018/2019 Bedste odds Bookmaker
Manchester City 6,00
Barcelona 7,00
Juventus 8,00
Paris SG 9,00
Real Madrid 10,50
Bayern München 11,00
Liverpool 13,00
Atletico Madrid 15,00
Tottenham 28,00
Manchester United 31,86

Odds er senest opdateret 17. september klokken 19.32.

Der er dog meget lang vej til CL-finalen, der denne gang bliver afviklet på Atletico Madrids hjemmebane Wanda Metropolitano, og først skal de europæiske storklubber med verdensstjernerne jo fighte sig igennem gruppespillet.

Champions League starter: Se vores optakt

Christian Eriksen skal (endelig) til Barcelona

Premier League-klubberne bliver op til hver sæson begravet i en masse tv-millioner, men Tottenham har holdt sig tilbage på transfermarkedet, og manager Mauricio Pochettino satser igen på de velkendte profiler med playmaker Christian Eriksen, der skal skabe chancerne for Harry Kane.

Tottenham er landet i gruppe B sammen med Inter, PSV og selveste Barcelona. Der var vedvarende rygter om, at Christian Eriksen skulle skifte til netop Barcelona, men i stedet valgte catalanerne at kaste sig over Arturo Vidal.

Barcelona vinder Gruppe B til odds 1,58 hos Nordicbet*

Det er ikke så overraskende, at bookmakerne har sat Barcelona op blandt favoritter til at vinde Champions League. Messi og Suarez kender stadig vejen til netmaskerne, Dembelé har imponeret i denne sæson, og hvis Philippe Coutinho så finder formen fra Liverpool-dagene, så kan Barcelona blive meget svære at besejre.

Alternativt spil:
Christian Eriksen scorer under 2,5 CL-mål til odds 1,75 hos Danske Spil*.
Mål i slutspillet tæller også med.

Det lader heller ikke til, at nærmest kronisk ustabile Inter kan true Juventus-dominansen i denne sæson af den italienske Serie A, og det ser ud til, at de skal kæmpe hårdt med Tottenham om bare at gå videre fra gruppen.

Hold

Champions League - Gruppe B-odds Bookmaker
FC Barcelona 1,58

Tottenham

4,00
Inter 8,50
PSV Eindhoven 51,00

Odds er senest opdateret 17. september klokken 19.39.

Champions League 2018/19: Se spilforslag og analyser

PSG stormer igennem gruppekampene

Der er lagt op til nogle dynamit-kampe i Gruppe C, hvor storsatsende PSG skal op imod Jürgen Klopps Liverpool-mandskab.

Det kan næsten kun blive nogle top-underholdende, målrige brag, når PSGs stjernebesatte trup med Neymar, Cavani og Mbappé står overfor Liverpools Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané.

Derudover finder vi også italienske Napoli og det serbiske mesterhold Røde Stjerne Beograd i denne yderst spændende CL-gruppe.

PSG vinder Gruppe C til odds 2,00 hos Danske Spil*

Det kan blive uhyggelig tæt i denne gruppe, hvor Liverpool naturligvis er PSGs største udfordrer til førstepladsen. Der er en solid grundstamme hos det franske mesterhold, der kan fremvise en rutineret defensiv, og så har PSG selvfølgelig den offensive power, der kan bringe dem hele vejen til tops.

PSG kan desuden tillade sig at fokusere 100% på Champions League, da de ikke bliver presset i ligakampene. Det kan i sidste ende blive udslagsgivende.

Førende, licensløs bookmaker tilbyder odds 2,05 for dette spil.

Gruppe C sparkes igang på Anfield, hvor Liverpool tager imod PGS (se MatchCenter her).

Hold

Champions League - Gruppe C-odds Bookmaker
Paris SG 2,00

Liverpool

2,50
Napoli 7,00
Røde Stjerne 151

Odds er senest opdateret 17. september klokken 19.43.​​​​​​

Hård gruppe for Manchester United

Der har været massiv kritik af Manchester United og José Mourinhos spillestil i kølvandet på den skuffende CL-exit mod Sevilla sidste år, hvor Uniteds ellers flotte andenplads blev overskygget af Manchester Citys suveræne mesterskab.

Sæsonstarten i Premier League har heller ikke været lovende og hverken Alexis Sanchez, Marcus Rashford eller Anthony Martial har i tilstrækkelig grad været i stand til at støtte én-mandshæren Romelu Lukaku i offensiven.

Denne gang er Manchester United havnet i gruppe H sammen med Juventus, Valencia og Young Boys, og her kan Mourinhos tropper sagtens rende ind i problemer.

Juventus vinder Gruppe H til odds 1,72 hos Betfair Sportsbook*

Hold godt øje med Juventus, der har fået Bonucci tilbage i midterforsvaret, Can og Bentancur forstærker midtbanen, og så er Cristiano Ronaldo ankommet til Torino.

Valencia har fået en skidt sæsonstart i La Liga, og Manchester United er heller ikke sprudlende, så meget peger på, at Juventus vil snuppe førstepladsen i gruppen.

Det er svært at forestille sig andet end en række nederlag for schweiziske Young Boys, der ser ud til at være overmatchet.

Blev klar til Champions league - Se kampprogram

Hold

Champions League - Gruppe H-odds Bookmaker
Juventus 1,72

Manchester United

3,90
Valencia 7,50
Young Boys 101,00

Odds er senest opdateret 17. september klokken 19.46.​​​​​​

Hold øje med vores ekspertpanel for analyser til Champions League-kampene.