Der er blevet trukket lod til årets Champions League-gruppespil. Vi præsenterer oddsene for de enkelte grupper i denne artikel.

Hvem vinder gruppe A, og hvad er oddset for, at Tottenham snyder FC Barcelona i gruppe B? Det har vi kigget nærmere på i denne artikel, hvor vi præsenterer de forskellige holds vinderodds i hver enkelt gruppe ved årets Champions League. 

Champions League 2018/19: Odds på grupperne

Nedenfor har vi samlet overblikket for de forskellige holds vinderodds i de enkelte grupper. De fleste bookmakere har dog også odds på, hvilke hold der tager sig af top 2-placeringerne i grupperne. Disse er man meget velkommen til at diskutere i debatten til denne artikel. 

Odds på champions league vinderen - Få din bonus nu

Champions League - odds på Gruppe A

Hold

Champions League - Gruppe A-odds Bookmaker
Atletico Madrid 1,55

Borussia Dortmund

4,33
AS Monaco 9,00
Club Brugge 41,00

Odds er senest opdateret 17. september klokken 21.20.

I gruppe A er det Atletico Madrid, der er pæne favoritter til at vinde gruppen baseret på oddsene. Der er dog ingen tvivl om, at Diego Simeones spillere skal være klar, for både Borussia Dortmund og AS Monaco har et par solide mandskaber. Club Brügge har - ifølge oddsene - kun en lille chance. 

Champions League - odds på Gruppe B

Hold

Champions League - Gruppe B-odds Bookmaker
FC Barcelona 1,58

Tottenham

4,00
Inter 8,50
PSV Eindhoven 51,00

Odds er senest opdateret 17. september klokken 19.39.

I den svære gruppe B er FC Barcelona favoritterne til at vinde gruppen. Odds 1,58 på, at FC Barcelona vinder gruppe B, antyder dog, at de er kommet i en svær pulje. Det er nemlig relativt højt i forhold til deres vante oddsniveau.

De udfordres særligt af Christian Eriksen og co. fra Tottenham, mens også Inter har et mandskab, der kan kæmpe med om gruppesejren. PSV Eindhoven ligner derimod sorteper i denne gruppe.

Champions League - odds på Gruppe C

Hold

Champions League - Gruppe C-odds Bookmaker
Paris SG 2,00

Liverpool

2,50
Napoli 7,00
Røde Stjerne 151

Odds er senest opdateret 17. september klokken 19.43.​​​​​​

En af de mere jævnbyrdige Champions League-grupper, findes i gruppe C. Her er PSG favoritterne, men odds 2,00 indikerer, at det er meget åbent. Det skyldes blandt andet, at de er placeret i gruppe med Jürgen Klopps Liverpool, der nåede Champions League-finalen i sidste sæson. Og Carlo Ancelottis Napoli må bestemt heller ikke undervurderes. Til gengæld skal Røde Stjerne nok være glade for bare at hive point hjem fra denne gruppe.

Læs eksperternes spilforslag på årets Champions league

Champions League - odds på Gruppe D

Hold

Champions League - Gruppe D-odds Bookmaker
Porto 2,60

FC Schalke 04

3,00
Galatasaray 8,50
Lokomotiv Moskva 10,00

Odds er senest opdateret 17. september klokken 21.21.

Den mest jævnbyrdige Champions League-gruppe er dog gruppe D. Her er det umiddelbart Porto og Schalke, der kæmper om gruppesejren, men som oddsene indikerer, så har alle fire hold i gruppen en solid chance.

Således er både Galatasaray og Lokomotiv Moskva under odds 10. Det er måske her, man kan finde det mest tillokkende odds - men hvem er umiddelbart stærkest?

Champions League - odds på Gruppe E

Hold

Champions League - Gruppe E-odds Bookmaker
Bayern München 1,23

Benfica

9,00
Ajax 11,00
AEK Athen 81,00

Odds er senest opdateret 17. september klokken 21.23.

Bayern München er ganske gedigene favoritter i gruppe E. Benfica og Ajax kan måske drille lidt undervejs, men er den tyske stormagt koncentreret i alle seks gruppekampe, så bør de vinde puljen. AEK Athen har ikke de store chancer, vurderer bookmakerne.

Champions League - odds på Gruppe F

Hold

Champions League - Gruppe F-odds Bookmaker
Manchester City 1,20

Lyon

13,00
Hoffenheim 19,00
Shakhtar Donetsk 21,00

Odds er senest opdateret 17. september klokken 21.25.

Manchester City og så alle de andre. Sådan er status i gruppe F, hvor Lyon, Hoffenheim og Shakhtar Donetsk umiddelbart kæmper en jævnbyrdig kamp om at følge Manchester City med videre.

Hold da opdateret på de seneste champions league nyheder - Læs artikler

Champions League - odds på Gruppe G

Hold

Champions League - Gruppe G-odds Bookmaker
Real Madrid 1,35

Roma

5,50
CSKA Moskva 34,00
Viktoria Plzen 61,00

Odds er senest opdateret 17. september klokken 21.26.

Tre år i træk har Real Madrid vundet Champions League. Er der nogen, der kan drille dem i gruppe G? Umiddelbart ikke. Bedst chance har Roma, men uden keeper Alisson kan det blive svært at stå distancen over seks kampe. CSKA og Plzen skal umiddelbart mest af alt kæmpe om at nuppe tredjepladsen.

Champions League - odds på Gruppe H

Hold

Champions League - Gruppe H-odds Bookmaker
Juventus 1,72

Manchester United

3,90
Valencia 7,50
Young Boys 101,00

Odds er senest opdateret 17. september klokken 19.46.​​​​​​

Gruppe H ser også ganske jævnbyrdig ud. Valencias disciplinerede tropper kan overraske lidt, men mod Cristiano Ronaldo og Juventus samt Jose Mourinho og Manchester United kan det blive svært at vinde gruppe H.

Se vores Champions league optakt og læs eksperternes vurderinger