Kampagnehistorie: her et overblik over alle de bedste bookmaker tilbud og bonusser til nye og eksisterende kunder til første runde i Champions League-gruppespillet. 

Endelig er Champions League tilbage, når gruppespillets første runde skydes i gang allerede klokken 18.55 tirsdag. Til denne sæson i Europas fineste klubturnering er der nemlig ændret i spilletidspunkterne, så i stedet for kampstart klokken 20.45 for alle kampe (udover eventuel tidsforskel), er der nu kampstart for to kampe klokken 18.55, mens dagens seks andre kampe starter klokken 21.00. Tidspunkterne gentager sig igen om onsdagen. 

Bookmakerne fejrer Champions League starten med mange forskellige tilbud til både eksisterende og nye kunder, og BetXpert giver dig her et overblik over de bedste bookmakertilbud til første runde af gruppespillet i Champions League. 

Real Madrid har vundet Champions League tre år i træk - en historisk bedrift. Men Cristiano Ronaldo har forladt klubben og spiller nu i Juventus, der også er en del favoritfeltet. Kan den spanske kongeklub overkomme tabet af Ronaldo og igen gå hele vejen i Champions League, eller bliver det de italienske mestre fra Juventus, de olierige franskmænd fra Paris SG, eller går en engelsk klub hele vejen for første gang siden Chelseas triumf i 2011/12-sæsonen?

Se vores Champions league optakt og læs eksperternes vurderinger

Bookmaker-tilbud og bonusser til Champions League 

Der opdateres løbende i kommentarsporet og historien med bookmakernes tilbud og kampagner til gruppespillets første runde i Champions leauge.

Bwin

Unibet: Få pengene retur, hvis der dømmes straffespark

  • Klik her og gå til Unibet.

  • Spil for mellem 50 og 1.000 kroner på et marked prematch marked fra Premier League eller Champions League.
  • Dit væddemål skal være på et af følgende markeder: Første/sidste målscorer, Korrekt målscore fuldtid, Halvleg/fuldtid og Scorecast/Wincast.
  • Taber du dit væddemål, og har der været dømt et straffespark i kampen, får du dine penge retur indenfor 48 timer.
  • Dette tilbud gælder både enkelte bets og kombinationsspil. Ved kombinationsspil vil det tabende bet blive annulleret (og sat til odds 1.00) – det sammenlagte bet forbliver gyldigt, uanset om et af førnævnte bets skulle annulleres. 
  • Kampagnen udløber, når Champions League og Premier League slutter.
  • Regler og vilkår gælder.

Få pengene igen ved straffespark her

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede eller udelukkede fra at deltage i kampagner hos bookmakerne og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddene. Er du i tvivl om, hvorvidt du kan deltage i en kampagne, så kontakt bookmakernes kundeservice for afklaring.

Gå ikke glip af Champions league kampene - Se kampprogram her