Sponsoreret indhold fra Danske Spil


Valgkampen har efterhånden kørt i et par dage for fuld kraft, og meningsmålingerne tegner et tydeligt billede af et valg, der kan gå hen og blive en sand gyser.

Statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) og førsteudfordrer til pladsen i Statsministeriet, Lars Løkke Rasmussen (V), kører for henholdsvis rød og blå blok tæt parløb om at kunne opnå flertal i Folketinget på de magiske 90 mandater.

Ikke mange stemmer virker til at skille parterne ad, hvilket kan aflæses i de aktuelle odds fra Danske Spil* på, hvem der skal regere landet efter valget.

- Vi holder stadig Lars Løkke Rasmussen som svag favorit til Danmarks næste statsminister i odds 1.60, siger oddssætter Søren Augustesen fra Danske Spil*.

- Helle Thorning-Schmidt og rød blok virker dog til at have fået momentum her i valgkampens begyndelse, hvorfor vi, siden valget blev udskrevet, har sænket oddset fra 3.15 til nu odds 2.30 på hende, fortæller oddssætteren.

De danske gamblere virker til at have fulgt godt med i meningsmålingerne, for langt de fleste indskud kommer netop på den nuværende statsminister.

- Næsten 60% af alle indskud er kommet på Helle Thorning-Schmidt, mens 40% går til Lars Løkke Rasmussen, fortæller Søren Augustesen.

- Specielt i løbet af den forgangne weekend er interessen for at spille på Helle Thorning-Schmidt taget til i styrke i takt med de forbedrede meningsmålinger, samt det faktum at mindst tre af de fire nordatlantiske mandater ser ud til at gå til rød blok, siger oddssætteren.

- De andre mulige statsministerkandidater er danskerne stort set ikke interesserede i at spille på. Der er lagt op til et rent præsidentvalg mellem Lars og Helle, fortæller Søren Augustesen.

Hvem tror du bliver Danmarks næste statsminister? Følg Danske Spils odds og spil med her: https://danskespil.dk/oddset/folketingsvalg-2015

Danmarks næste statsminister:

Lars Løkke Rasmussen                             odds 1.60

Helle Thorning-Schmidt                             odds 2.30

Søren Gade                                             odds 20.00

Kristian Thulesen Dahl                               odds 20.00

Morten Østergaard                                    odds 75.00

Søren Pape                                              odds 100.00

Anders Samuelsen                                    odds 100.00