Unibet* har en lille håndfuld specialodds ude på Donald Trump, der lidt tid endnu er præsident i USA. 

Donald Trump tabte det amerikanske præsidentvalg, omend han ikke vil anerkende det. Det står dog efter optællingen klart, at Joe Biden tydeligt fik flest valgmænd. For at blive præsident i USA kræves det, at man får 270 valgmænd, og Biden endte på 306 af slagsen, mens Donald Trump fik 232 valgmænd. 


Unibet* har som nævnt nogle specialodds ude på Donald Trump. Du kan blandt andet spille på, om Trump bliver skilt fra Melania Trump senest nytårsaftensdag, eller om han lancerer sin egen tv-kanal med sig selv selv i fokus. 

Donald Trump-odds

Herunder finder du de specialodds, Unibet* har på Donald Trump. Trumps præsidentperiode slutter den 20. januar 2021, hvorefter Joe Biden indsættes som USA's næste præsident. 

Bevarer Donald Trump hele sin embedsperiode? (20. januar 2021) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,08
Nej 6,50
Anmoder Melania Trump om skilsmisse senest den 31. december 2020? Højeste odds Bookmaker
Ja 3,00
Antallet af tweets og retweets fra Donald Trump, der er markeret af Twitter fra 5. november 2020 til 20. januar 2021 Højeste odds Bookmaker
Over 349,5 1,85
Under 349,5 1,85
Annoncerer Donald Trump, at han lancerer sin egen tv-kanal inden den 31. januar 2021? Højeste odds Bookmaker
Ja 4,50

Odds er senest opdateret tirsdag den 24. november klokken 11.14.

I forhold til specialspillet vedrørende markerede tweets og retweets fra Twitter: Det er kun tweets og retweets fra Donald Trump, der tæller med. Et tweet eller retweet betragtes som markeret, hvis Twitter har placeret en hvilken som helst form for advarsel på tweetet eller retweetet fra Trump. Det vil sige, at markerede tweets fra andre konti, der retweetes af Donald Trump, vil tælle med i det samlede antal af markerede tweets. 

BetXpert har tirsdag klokken 11.30 talt sig frem til, at antallet af markerede tweets og retweets på Trumps profil lige nu er på 154 styk. Du kan se, om et tweet er markeret ved at se i bunden af et tweet. Hvis det er markeret, vises en tekst i blå farve med et udråbstegn. Det kan fx være "This claim about election fraud is disputed". 

Du kan se et eksempel på et markeret tweet nedenfor, hvor Trump skriver, at han vandt præsidentvalget, selvom optællingen klart viser noget andet. 

Melania vil skilles ifølge tidligere Trump-assistenter

Som det ses i oddstabellen ovenfor, kan man også spille på, om Melania Trump anmoder om skilsmisse, og det tror to tidligere Trump-assistenter, at hun gør. Men formentlig først efter Donald Trumps embedsperiode er slut tidligt i det nye år. Og her er det måske værd at bemærke, at Unibets spil er sat til den 31. december i år. 

Omarosa Manigault Newmann er den ene af de to tidligere assistenter, der har fortalt om sit syn på ægteskabet. Ifølge hende tæller Melania Trump hvert et minut til, at Donald Trump skal forlade Det Hvide Hus i januar. Newmann tror dog først, at det vil ske, når embedsperioden er endegyldigt slut. 

- Hvis Melania ville ydmyge Trump på det groveste og forlade ham, mens han stadig sad på posten, vil han finde en måde at straffe hende på, siger Omarosa Manigault Newmann.

Tilbage i september i år fortalte Stephanie Wolfkoff, der også er tidligere Trump-hjælper, at Donald og Melania Trump har haft hver deres soveværelse i Det Hvide Hus, og hun kaldte deres ægteskab for et proformaægteskab.

Melania Trump har dog tidligere fortalt, at de har et dejligt forhold, og Donald Trump har sagt, at de aldrig skændes. 

Der står dog i ægtepagten mellem Trump og hans tidligere kone, Marla Maples, at hun ikke må udtale sig kritisk om Trump under interviews, og at hun heller ikke må skrive en bog om ham.

Ifølge advokat Christina Previte kunne man forestille sig, at Trump har lavet samme aftale med Melania. Advokaten tvivler altså på parrets fortællinger om dem selv.