Kampagnehistorie: Nye kunder hos LeoVegas* får lige nu odds 25 på sejr til Danmark i torsdagens venskabskamp på Brøndby Stadion mod Panama. Spil for op til 10 kroner på Danmark-sejr og få din indsats 25 gange igen - uden omsætningskrav på det boostede odds. 

Opret din nye konto hos LeoVegas her


Det danske landshold er kvalificeret til VM i fodbold i Rusland efter to spændende playoff-kampe mod Irland, og inden slutrunden starter til juni, skal der spilles venskabskampe, hvor landstræner Åge Hareide får testet og finjusteret taktikken, opstillingen og landsholdsformen. 

Danmark starter ud med en venskabskamp mod Panama, der overraskende kvalificerede sig til VM. De ligger nummer 53 på FIFAs verdensrangliste, og det er første gang, at de skal deltage ved en VM-slutrunde. Hos LeoVegas* kan nye kunder få et oddsboost på Danmark mod Panama. I stedet for det almindelige odds på 1,23 på det dansk sejr har LeoVegas* boostet oddset på Danmark-sejr over Panama til hele odds 25 for et indskud op til 10 kroner. 

  

LeoVegas*: Få odds 25 på Danmark-sejr over Panama

  • Klik her for at oprette din nye konto hos LeoVegas*

  • Vælg velkomstbonussen "Sport" og lav en indbetaling. Indbetalinger foretaget via NETELLER eller Skrill kvalificerer ikke til dette tilbud. 
  • Spil for op til 10 kroner på, at Danmark vinder over Panama i venskabskampen, der spilles torsdag den 22. marts klokken 20.00. Hvis du vinder, får du din gevinst uden omsætningskrav.
  • Når du placerer spillet, vil det originale odds vises på siden, mens det boostede odds på 25,00 vises, når du har valgt det korrekte udfald (Danmark-sejr over Panama) på din kupon.
  • Kampagnen er gyldig fra den 19. marts klokken 12.00 til kampstart den 22. marts klokken 20.00.
  • For at deltage i kampagnen skal du klikke dig ind på den fra et link her på denne side, og ved deltagelse i denne kampagne kan du ikke deltage i det normale velkomsttilbud. 
  • Regler og vilkår gælder.

Bemærk at oddset på Danmark-sejr kan variere, men det boostede odds forbliver 25,00.