Kampagnehistorie: Der er fundet en vinder i halvdelen af opgørene i Champions Leagues 1/8-finaler, og nu skal de sidste kvartfinaledeltagere udpeges. Spændingen er intakt i flere af opgørene, og de flestes øjne vil nok være rettet mod Camp Nou onsdag, hvor Barcelona efter 1-1 i første kamp i London står med gode muligheder for at spille sig videre på bekostning af Chelsea. Også i Manchester og Rom er der alt at spille for, mens der ikke kan klemmes meget spænding ud af returopgøret i Istanbul mellem Besiktas og Bayern efter 5-0-sejren til tyskerne i første opgør. Hos Betfair kan du optjene et spil på 100 kroner til onsdagens fodboldkampe, hvis du spiller for 200 kroner på en af tirsdagens (13. marts) Champions League-kampe. 

Læs eksperternes spilforslag på årets Champions league

Sådan optjener du dit gratis spil på 100 kroner: 

  • Klik her og gå til Betfair.
  • Spil for mindst 200 kroner på et hvilket som helst Champions League-marked i Betfairs Sportsbook tirsdag den 13. marts 2018.
  • Dit kvalificerende spil skal være et enkeltvalg til mindst odds 1,50, og både prematch og live gælder.
  • Væddemål, der annulleres eller udsættes, vil ikke være gældende til kampagnen. Det inkluderer eksempelvis DNB-væddemål, asian handicap-væddemål og asian goal line-væddemål.
  • Senest 12 timer efter afgørelsen på dit kvalificerende væddemål modtager du et Sportsbook-spil til en værdi af 100 kroner, som kan bruges på hvilket som helst fodboldmarked onsdag den 14. marts 2018.
  • Regler og vilkår gælder.

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos Betfair og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddet.

Odds på champions league vinderen - Få din bonus nu