Søndag klokken 17 fløjtes alle syv Superliga-kampe i grundspillets sidste runde i gang på samme tid, hvor der er vigtige point i kampen om at slutte i top 6. Bwin* er ude med et søndagstilbud på kampen mellem AGF - AaB. 

AaB skal bruge mindst et point for at sikre sig en placering i top 6 og dermed deltage i mesterskabsspillet i Superligaen i stedet for at blive en del af nedrykningsspillet. AGF er allerede sikret en plads i nedrykningsspillet, men de har også brug for point, så de får et bedre udgangspunkt i deres pulje i nedrykningsspillet. 

Meget afhænger af de andre resultater i ligaen. AaB kan selv med et nederlag godt slutte i top seks alt efter, hvor mange point Horsens og Hobro får mod hhv. Lyngby og Brøndby - begge på udebane. 

Der er lagt op til en rigtig gyserafslutning i Superligaens sidste runde, og bwin* gør runden lidt mere spændende med deres Superliga-tilbud på AGF-AaB, hvor man kan få sin nettogevinst på kampen boostet med op til 250 kroner, hvis AaB vinder kampen, eller den bliver uafgjort. 

Bwin* booster din gevinst med op til 250 kr., hvis kampen ender uafgjort, eller AaB vinder  

Sådan kan du få fat i den boostede gevinst:

  • Gå til bwin her.
  • Timeld dig kampagnen under Min Konto / Mine Kampagner.
  • Placer et prematch-væddemål på AGF - AaB for mindst 10 kroner.
  • Hvis AaB vinder kampen, eller den ender uafgjort, så booster bwin* din nettogevinst med 25 procent op til 250 kroner som en bonus, hvis dit eget væddemål på kampen også går hjem. 
  • Gevinstbonussen skal omsættes 3 gange til mindst odds 1,70 indenfor 60 dage. 
  • Regler og vilkår gælder

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos bwin* og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddet.