Kampagnehistorie: Nye kunder hos LeoVegas* får lige nu kæmpeodds 50 på sejr til Liverpool i lørdagens topbrag mod Manchester United. Spil for op til 10 kroner på Liverpool-sejr på Old Trafford og få din indsats 50 gange igen - uden omsætningskrav på det boostede odds.

Opret din nye konto hos LeoVegas her

Manchester City er det altdominerende hold i Premier League, og de er da også hele 16 point foran Manchester United på andenpladsen, mens de er 18 point foran Liverpool på tredjepladsen. Kampen om mesterskabet er reelt overstået, men der er stadig intens kamp om de andre placeringer i toppen, hvor der på lørdag spilles et vigtigt topgør. 

Manchester United tager hjemme på Old Trafford imod Liverpool, og hvis man kigger på bookmakernes odds på kampen, så tegner det til at blive et meget lige opgør. Det bliver interessant at se, om United-defensiven og de Gea i målet kan stække et sprudlende offensivt Liverpool-hold med Mohamed Salah i spidsen. Hos LeoVegas* kan nye kunder få et kæmpe boostet odds på kampen. I stedet for det almindelige odds på cirka 2,65 på Liverpool-sejren, har de boosted oddset til hele 50,00 gange pengene igen for et indskud op til 10 kroner. 

LeoVegas*: Få kæmpeodds 50 på Liverpool-sejr over United

  • Klik her for at oprette din nye konto hos LeoVegas

  • Vælg velkomstbonussen "Sport" og lav en indbetaling. Indbetalinger foretaget via NETELLER eller Skrill kvalificerer ikke til dette tilbud. 
  • Spil for op til 10 kroner på, at Liverpool vinder over Manchester United i Premier League-kampen, der spilles den 10. marts klokken 13.30. Hvis du vinder, får du din gevinst uden omsætningskrav.
  • Når du placerer spillet, vil det originale odds vises på siden, mens det boostede odds på 50,00 vises, når du har valgt det korrekte udfald (Liverpool-sejr over Manchester United) på din kupon.
  • Kampagnen er gyldig fra den 8. marts klokken 12.00 til kampstart den 10.marts klokken 13.30.
  • For at deltage i kampagnen skal du klikke dig ind på den fra et link her på denne side, og ved deltagelse i denne kampagne kan du ikke deltage i det normale velkomsttilbud. 
  • Regler og vilkår gælder.

Bemærk at oddset på Liverpool-sejr kan variere, men det boostede odds forbliver 50,00.