Kampagnehistorie: Den danske landsholdsanfører, Simon Kjær, er blevet ny ambassadør for Nordicbet*, og det fejrer bookmakeren med en kampagne, hvor der kan vindes freebets, risikofrie spil, kontante præmier og en tur til den spanske pokalfinale, hvor Simon Kjær skal forsøge at stoppe Lionel Messi og Barcelona på det spritnye Wanda Metropolitano Stadium i Madrid.

De seneste måneder har Nordicbet* lavet to store signinger. Først blev Mikkel Kessler hentet ind som frontfigur for bookmakerens casino i november, og siden er landsholdets anfører Simon Kjær blevet præsenteret som ambassadør for sportsbetting.

Simon Kjær går et spændende halvår i møde, der både byder på Champions League 1/8-finale på Old Trafford, en pokalfinale mod Barcelona og VM med Danmark i Rusland. Og nu fejrer Nordicbet* signingen af Simon Kjær med en kampagne, der sender 16 heldige spillere til Madrid for at overvære den spanske pokalfinale på Atletico Madrids nye hjemmebane, Wanda Metropolitano Stadium. 

Derudover er der garanterede freebets, risikofrie spil og kontante præmier på højkant. Det eneste, det kræver, er, at du frem til 1. april omsætter for mindst 200 kroner om ugen på Nordicbets Sportsbook.

Sådan deltager du i lodtrækningen om en fodboldrejse og ekstra præmier:

  • Klik her og tilmeld dig kampagnen hos Nordicbet.
  • Omsæt for mindst 200 kroner hver uge frem til 1. april til mindst odds 1,50 i Nordicbets Sportsbook.
  • Du får et lod, hver gang du omsætter for 200 kr., og du kan maksimalt modtage 10 lodder per uge. Bemærk, at dette kun er gældende for præmien om pakken til Spanien.
  • Fire vindere om ugen får en fodboldtur til Madrid, som foregår i dagene mellem den 20. og den 22. april, hvor de får en pakke til den spanske pokalfinale mellem Barcelona og Sevilla, som inkluderer hotel, fly og billet til kampen.
  • Derudover vil der hver mandag i kampagneperioden ligge en overraskelse hos alle, der har deltaget i ugens løb.
  • Overraskelsen vil være et freebet på op til 5000 kroner, et risikofrit spil på op til 1000 kroner eller en kontant præmie på op til 2500 kroner.
  • Kampagnen løber fra 5. marts til 1. april klokken 23:59.
  • Regler og vilkår gælder 

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos Nordicbet* og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddet.