Kampagnehistorie: Cashpoint* har lanceret en ny velkomstbonus, hvor man kan få 100 procent i bonus på den første indbetaling op til 1.000 kroner, hvor bonus og indskud kun skal omsættes én enkelt gang til minimum odds 1,30. Læs mere om Cashpoints velkomstbonus til nye kunder her. 

Bookmakernes velkomstbonusser til nye kunder er underlagt omsætningskrav, hvor det ikke er unormalt, at bonusbeløb og indskud skal omsættes op til otte gange, før en udbetaling kan foretages. Og så er der også et mindsteodds, som typisk ligger på mellem 1,40 til 2,00. 

Bemærk at denne bonus ikke længere er aktuel, da Cashpoint* har lanceret en ny VM-velkomstbonus. Den kan du læse mere om her

Flere bookmakere har strammet op på deres velkomstbonusser indenfor det seneste år, hvor bonusbeløbet er blevet sat ned, eller omsætningskravene er blevet sværere. 

Men bookmakeren Cashpoint* er gået i den modsatte retning. De har nemlig lanceret en ny Cashpoint* velkomstbonus, hvor man får 100 procent op til 1.000 kroner i bonus på første indbetaling.

Omsætningskravet for velkomstbonussen er meget mildt: Indskud og bonus skal omsættes 1 gang til mindst odds 1,30, og så kan der foretages en udbetaling. 

Tidligere havde Cashpoint* en velkomstbonus, hvor man skulle omsætte sin indbetaling mindst otte gange til et mindsteodds på 2,00, så det er en markant ændring, de har foretaget. 

Sådan får du op til 1.000 kroner i bonus hos Cashpoint*:

  • Klik her og opret en ny konto hos Cashpoint (gælder kun for nye kunder).

  • Indbetal mindst 100 kroner. 
  • Modtag en Cashpoint* velkomstbonus på 100 procent op til 1.000 kroner på din første indbetaling. 
  • Din indbetaling og bonus skal omsættes mindst 1 gang til mindst odds 1,30, før der kan foretages en udbetaling. Ved en indbetaling på 1.000 kroner, skal der altså omsættes for 2.000 kroner. 
  • Omsætningskravet skal gennemføres inden for 90 dage, og ellers bortfalder velkomstbonussen.
  • Regler og vilkår gælder

Vær opmærksom på, at Cashpoint* ændrede i deres regler og vilkår for bonussen den 1. marts, således at det nu er indbetalingen og bonusbeløbet, der skal gennemspilles mindst én gang, og ikke kun indbetalingen som det var tidligere. 

Vær også opmærksom på, at flere brugere har meldt om indbetalingsproblemer, hvis de har indbetalt med et debitkort. Ifølge Cashpoint* skal man indbetale med et kreditkort. Læs eventuel mere i denne kommentartråd til Cashpoints velkomstbonus

Læs mere om denne kampagne hos Cashpoint »