En norsk BetXpert-bruger har haft en brandvarm januar måned her på BetXpert, hvor han har ramt syv ud af otte spilforslag på vintersport. Det luner i en grå og kold vintermåned. 

Den mangeårige brugertipper RinusMichels har gennem sine indtil videre 55 tips på vintersport og langrend udvist en stor viden og interesse i de norske favoritdiscipliner.

Sidste januar leverede RinusMichels otte brugertips, hvoraf de syv gik hjem. I år er han igen oppe på otte brugertips i januar, og minsandten om ikke han igen har sat syv grønne resultater på tavlen.

Det medfører indtil videre en balance på +3,30 units og en tilbagebetaling på 141 procent for året. Det tegner godt for det nært forestående Vinter-OL, hvor RinusMichels allerede nu har hele 8 brugertips online. Kan han fortsætte den fornemme hitrate fra årets begyndelse, kan det blive en ganske profitabel forretning af følge ham under Vinter-OL. 

Flere dygtige brugertippere

Udover RinusMichels kan det give rigtig god mening at følge flere af de andre skarpe brugertippere på siden. Blandt mange kan nævnes:

Lusiadas, der ganske vist er ny og kun har bidraget med få bets. Han har tilmed fået en resultatmæssig skidt start på sit portugisiske eventyr med minus på kontoen. Kvaliteten i analyserne er dog særdeles høj, og hans viden om den portugisiske liga virker til at være stor. Det kan derfor forventes, at starten er præget af varians, som hurtigt kan vendes til overskud. Lusiadas er værd at holde øje med til de kommende runder.

Dannyqp har været bruger i flere år og har leveret 39 tips på favoritsporten tennis. Det har medført en flot tilbagebetaling på hele 141 procent til følge. År 2018 har da også været en fin start for ham. Blot ét spil har han haft ude, men når man rammer odds 3,40 giver det alligevel en solid profit. Dannyqp er desuden aktiv i både chatten og de ugentlige tennisdebatter i forummet, hvor man ligeledes kan blive begunstiget med guldkorn og spilforslag. 

I forummet byder masser af brugere desuden ind med både spilforslag, argumenter, debatter og stor indsigt. Vi glæder os selvfølgelig over den megen aktivitet, der i sidste ende er med til at gøre det, vi alle ønsker på den lange bane: Beat The Bookies!