William Hill vil opkøbe Mr Green for 271 millioner euro. Læs mere om det og resten af ugens bettingnyheder i denne opsamlingsartikel. 

William Hill har indleveret et købstilbud på MRG Group, der står bag spiludbyderen Mr Green. Tilbuddet lyder på 69 svenske kroner per aktie, hvilket giver en samlet pris på 2,819 milliarder svenske kroner (271 millioner euro). 

William Hills CEo, Philip Bowcock, udtalte i forbindelse med købstilbuddet, at overtagelsen af Mr Green vil gøre William Hill mere digital og international. Samtidig er det også en mulighed for den britiskbaserede bookmaker at få en international hub på Malta. Flere britiske bookmakere er nemlig begyndt at kigge mod Malta for kontoret på grund af Brexit. 

Købstilbuddet skal godkendes af relevante myndigheder og af aktionærerne, før det kan gennemføres. Hvis aktionærerne godkender tilbuddet, vurderes det, at overgangen kan startes den 17. januar 2019. 

Læs mere

Andre nyheder fra uge 43/44

26/10 Mr Green Group med 44 % forbedring i omsætning

Mr Green vokser, og efter licensaftalen med Danmark har den svenske bookmakergruppe forøget sin omsætning markant.
Læs mere 

30/10 Bet365 og 888Sport vil flytte kontorer til Malta

Grundet Brexit har bookmakerne Bet365 og 888Sport planer om at flytte kontorer til Malta. Bet365 har købt kontorer på Malta med plads til over 100 medarbejdere. 
Læs mere

31/10 Nevada slår rekord for flest penge omsat gennem sportsbetting

Staten Nevada har i september modtaget væddemål for cirka 571 millioner dollars, hvilket er det største, der nogensinde er blevet spillet for på alle sportsbettingmarkeder i USA. Eksperter mener dog, at Nevada vil blive overhalet af New Jersey inden længe.
Læs mere

02/11 Caesars åbner ny sportsbook

Caesars Entertainment går nu ind i sportsbettingbranchen og åbner en helt ny bookmaker i sit hotel, Linq. Stedet består af 220 sæder og 87 LED-fladskærme.
Læs mere

02/11 Spil på eSport går kun en vej

Spil på eSport er kun gået en vej, siden det startede, og det er opad. Nye tal viser, at omsætningen på eSportsbetting er firedoblet siden 2016. Analytikere og Danske Spil mener kun, det kommer til at fortsætte, da potentialet i dette marked er enormt.
Læs mere

02/11 Sportsbetting i Spanien vokser

Efter flere områder i Spanien igennem årene har tilladt åbningen af væddemålsbutikker, er spilomsætningen i Spanien nu mere end fordoblet siden 2012. Ifølge Jose Gomez, som stod for undersøgelsen, så vil det kun stige endnu mere i 2019, da Andalusien nu også har givet tilladelse til væddemålsbutikker.
Læs mere