Neymar strålede, da PSG tævede serbiske Røde Stjerne med 6-1, men for både franskmændene og serberne får kampen nu et ærgerligt efterspil, da en holdleder for Røde Stjerne angiveligt skulle have spillet 37 millioner kroner på en fem-målssejr til PSG.

Da Neymar 10 minutter før tid i Champions League-kampen, 3. oktober, mellem PSG og Crvena Zvezda - eller mere mundret: Røde Stjerne - smækkede sit andet frispark i kassen, har der muligvis siddet en serbisk holdleder i lettere ekstase.

I hvert fald skriver den franske avis L'Equipe, at kampen undersøges af de franske myndigheder - angiveligt fordi en repræsentant for det serbiske mesterhold skulle have placeret 37 millioner kroner på, at Røde Stjerne ville tabe kampen med fem mål.

Neymars andet frisparksmål sikrede ham et hattrick, og da der ikke blev scoret yderligere, endte kampen 6-1.

Klubber afviser kategorisk

Både Røde Stjerne og PSG har udsendt en pressemeddelelse, hvor de kategorisk afviser ethvert kendskab til eventuel matchfixing.

Den franske klub erklærer sig i en pressemeddelelse for "forbløffede" over L'equipes historie og stiller sig til rådighed til myndighedernes undersøgelse. Samtidig understreger klubben, at den ikke er blevet kontaktet af de franske myndigheder, og at den vil gå rettens vej, hvis nogen i forbindelse med sagen tilsværter klubbens navn.

Røde Stjerne kalder anklagerne fra frastødende og udtrykker vrede over, at klubben er nødt til at skulle gå i medierne med en offentlig afvisning. Samtidig opfordrer klubben de relevante myndigheder til hurtigst muligt at nå til bunds i sagen, så klubbens navn kan blive renset.

Spillemyndighed: Ingen mistænkelig bettingadfærd

At der er en undersøgelse af kampen i gang er altså blevet bekræftet af de franske myndigheder, som dog ifølge The Guardian nægter at kommentere på, hvad denne mere specifikt drejer sig om.

Den franske Spillemyndighed, ARJEL, har oplyst til L'Equipe, at der ikke umiddelbart er registreret mistænkelig bettingadfærd op til eller under kampen.

UEFA har afvist at kommentere sagen for at undgå at forstyrre den igangværende undersøgelse.