Underholdning og spillestile, der normalt sjældent mødes, krydser i disse dage klinger til FIFAs verdensmesterskab for klubhold, hvor semifinalerne skydes igang tirsdag. Fodboldekspert Thomas Schyth har set nærmere på oddsene for, hvem der vinder turneringen.

FIFAs verdensmesterskab for klubhold går nu ind i den sidste, afgørende fase, og det er også her, kongeklubben og storfavoritten Real Madrid træder ind i turneringen.

Turneringen spilles i år i De Forenede Arabiske Emirater, og det må umiddelbart give en lille fordel til hjemmeholdet Al Jazira, der har kæmpet sig igennem kvartfinalen med sejr over Urawa Reds fra Japan, men de forsvarende Champions League-mestre bliver en opgave af en helt anden kaliber.

I den anden semifinale træder brasilianske Gremio ind i turneringen, og de kan hænge deres håb på, at sidste gang en klub udenfor Europa vandt turneringen var det netop et brasiliansk mandskab der sejrede. Det var i 2012, hvor Corinthians hev trofæet hjem.

Som sidste hold i semifinalerne har vi mexicanske Pachuca, der efter en hård kamp og forlænget spilletid mod Marokkanske Wydad, skal forsøge at overvinde de svære odds og slå modstandere fra større klubber.

Gremio og Pachuca har allerede afgjort deres semifinale, men i den anden gør hjemmepublikummet sig klar til at støtte yndlignene mod de absolutte mesterskabsfavoritter.

Bookmakernes dom: Dette hold går videre fra semifinalen

Onsdag den 12. december 2017 kl. 18 (Se MatchCenter)
Al Jazira Real Madrid
12,00 1,02
Bwin
Bwin

Første semifinale mellem Gremio - Pachuca spilles tirsdag kl. 18.00.

Finalen spilles 16. december i Abu Dhabi.

Real Madrid de absolutte favoritter

Bookmakerne er helt enige om, at det skal være europæiske Real Madrid, der har favoritværdigheden. De har da også en god historik at læne sig op ad, da man er forsvarende mestre, og de seneste fire sæsoner er titlen gået til et europæisk hold.

Spørgsmålet er dog, om det bliver så nem en opgave som ventet mod hjemmeholdet Al Jazira. De vil formentlig få massiv opbakning fra fansene på lægterne, samtidig med at Real Madrid måske har mere fokus på de mere prestigefyldte hjemlige turneringer.

Lykkes det for den spanske kongeklub at klare sig forbi Al Jazira venter Gremio eller Pachuca i finalen, og her vil Los Galacticos have den ulempe, at man har en dags mindre pause end modstanderne. Hvem der end vinder den første semifinale, vil således have god tid til at forberede sig på en kommende finalemodstander.

Hvem er jeres favorit til at vinde Klub-VM, og hvor finder I værdi i disse vinderodds?

Klub VM 2017: Vinder-odds

Bedste odds Bookmaker
Real Madrid 1,10
888sport
Gremio 6,00
888sport
Pachuca 15,00
888sport
Al Jazira 101
888sport

Kom gerne med jeres input og odds-idéer.