Ups, så gjorde vi det sørme igen! Det var ikke meningen, at der skulle komme en gennemgang af ekspertpanelets resultater hver eneste måned, men efter den fantastiske februar er det igen lykkedes at skabe et flot overskud i marts. Det fortjener at blive fejret.

Lad os bare starte ud med at præsentere månedens resultater. Det lykkedes det formstærke ekspertpanel at nå over 300 spilforslag i marts, og det gav et samlet overskud på +17,57 units.

Det er første gang i seks år, at ekspertpanelet er kommet op på +300 spilforslag på én måned. Det er samtidig voldsomt imponerende, at det lykkedes at holde en tilbagebetalingsprocent på 106 procent. 

Regnskabet kan nemt komme til at løbe med al opmærksomheden, da det er let at måle succes og fiasko ved at kigge på bundlinien. Overskud er vigtig og står højt på vores prioritetslisten, men for at holde den positive udvikling så skal der stadig være fokus på, at det skal være sjovt at dele spilforslag på BetXpert, og vi skal bygge videre på, at vi er fælles om at besejre bookmakerne.

Ekspertpanelet er i topform

Efter et samlet overskud sidste år er ekspertpanelet også kommet meget fornemt fra start i år og har sikret overskud i både januar, februar og marts.

Jeg ved faktisk ikke, om eksperterne kan tåle mere ros efter den fantastiske februar, og det er som altid vigtigt at understrege, at ekspertpanelet er et samlet hold.

Men lad mig alligevel bryde mit stålfaste princip om ikke at fremhæve resultater for enkelte eksperter. Det er en særlig fornøjelse at se vores fodboldekspert Weberen komme i så solidt plus, og jeg kan kun takke for det store arbejde og den ihærdige indsats.

En tilbagebetaling på 127 procent for 46 spilforslag i marts er en enestående præstation. I kan se de nye spilforslag fra den formstærke Weberen her.

Ekspertpanelets resultater i marts

Balance: +17,57 units
Hitrate: 141 ramte af 308 spilforslag
Tilbagebetalingsprocent: 106 procent

Samlet resultat for 2022
Balance: +63,31 units
Hitrate: 394 ramte af 799 spilforslag
Tilbagebetalingsprocent: 108 procent

Stadig masser af guldkorn på BetXpert

Igen i denne måned vil jeg gerne gøre lidt reklame for vores mange gode artikler og optakter.

Her er der blandt andet fokus på slutspillet i Superligaen, mens du også finder spilforslag fra vores ekspert Highroller i den store optakt til årets Eurovision.

Og kan du ikke få nok af sangkonkurrencer, så kan du også følge med i de mange oddsforslag til underholdningsprogrammet X-faktor. Endelig kan du også komme en tur Flandern Rundt i selskab med vores cykelekspert Sredna.

VM-slutrunden rykker også nærmere, og med lodtrækningen til gruppespillet kan vi begynde at sætte fart på forberedelserne, så vi holder fuld tryk på kedlerne, når det går løs i Qatar; VM-slutrunden bliver i øvrigt afviklet fra den 18. november til den 21. december.

Før vi når så langt, er der heldigvis masser af action, store events som Tour de France med start i Danmark, mens vi også skal følge de afgørende slutspilskampe i Champions League, Europa League og Conference League.

Jeg vil meget gerne slutte af med at takke for den flotte indsats og de mange skarpe spilforslag, både i analyser, artikler, optakter og forumtråde. Jeg håber, at I vil være med på vognen, og I kan finde vores ekspertanalyser her.