Det må være på sin plads med et velfortjent skulderklap til BetXperts panel, der leverede forrygende resultater i februar. Her blev der samlet et overskud på +38 units, og dermed høstede vi det største månedsoverskud i over fem år. 

Der skete rigtig meget i februar, hvor Superliga-bolden endelig fik lov til at rulle igen efter vinterpausen. Dermed kunne klubberne endelig invitere fodboldfansene ind på lægterne igen til den afgørende forårssæson.

Selveste Jack Wilshere er kommet til AGF, brasilianske Vágner Love har allerede fået scoret sit første mål for FC Midtjylland, og så er både Denis Vavro og Nicolai Jørgensen tilbage i FC København-trøjen; endda begge som målscorere i weekendens kamp mod Viborg FF. 

Der er også transfernyheder fra vores ekspertpanel, da det lykkedes at tilknytte fodboldekspert Jonas Bjerregaard til vores team, og han blev dermed årets anden forstærkning, da vi tidligere også kunne præsentere tennis-ekspert Filihankatten.

Februar gav Rekord-overskud

I første omgang skal det være sjovt at levere spilforslag på BetXpert og det er da også blevet fremhævet mange gange.

Men selvom mit fokus ofte er rettet mod eksperternes skrivelyst og motivation, så skal vi også huske på, at det i sidste ende meget skulle ende med overskud. Det er trods alt sjovere smiley

Vi fik lukket ned for 2021 med et samlet overskud og ekspertpanelet er også kommet meget fornemt fra start i år med en helt forrygende februar.

Ekspertpanelets resultater i februar

Balance: +38,77 units
Hitrate: 158 ramte af 288 spilforslag
Tilbagebetalingsprocent: 113 %

Samlet resultat for 2022
Balance: +43,99 units
Hitrate: 252 ramte af 492 spilforslag
Tilbagebetalingsprocent: 109 %

Det er vigtigt, at understrege at ekspertpanelet er et samlet hold, så jeg vil ikke fremhæve resultaterne for enkelte eksperter eller lave en topliste med største overskud i februar.

Det er man naturligvis meget velkommen til at se nærmere på, men det er en holdindsats. 

Jeg håber ikke at nogle føler sig overset eller forbigået, og alle de flotte præstationer og det store arbejde er blevet bemærket. Det er en stor fornøjelse at følge ekspert-tippene.

Jeg er stolt over at se de rutinerede eksperter fortsat bestræber sig på at blive bedre og endda har tid til at tage godt imod de nye eksperter, der løbende kommer til.

Masser af guldkorn på BetXpert

Man snyder dog sig selv, hvis man blot nøjes med at klikke ind på eksperternes spilforslag.
For udover de mange tips fra panelet, så er det også værd at fremhæve den livlige forumdebat, de skarpe brugertips, vores mange gode artikler samt de fyldige optakter.

Her finder du bl.a debat og tips til underholdningsprogrammet X-faktor, du kan også hente mange gode forumspil til NBA, mens tennis-folket bliver forkælet i denne populære - og indbringende - forumtråd med tennis-tips.

Også et kæmpe skulderklap til brugertipperen zwei-zwiebeln, der ramte plet med odds 6,30 for enten FaZe Clan eller G2 ville vinde IEM Katowice-turneringen.

Det bliver et travlt år med mange store højdepunkter forude; sommerens Tour de France med start i Danmark og naturligvis VM-slutrunden i Qatar til november for at nævne et par af de store sportsbegivenheder.

Der er meget, vi kan blive bedre til og jeg presser konstant på for at få mine forslag igennem. Noget bliver hurtigt sparket til hjørne, andet er det større opbakning omkring. Og det er helt som det skal være og jeg er meget optimistisk omkring vores kurs og udvikling. 

Vi har fået sammensat et formstærkt team, men er konstant på udkig efter nye eksperter til vores panel. Kom meget gerne med forslag eller input, og så vil jeg med glæde se nærmere på de og forhåbentlig kan vi snart igen udvide og hente næste forstærkning.

Imellemtiden kan du se de aktuelle ekspertanalyser her.