Det er blevet tid til at tænde nytårsraketterne, og vi kan nu tillade os at se tilbage på et succesfuldt 2021 og fejre præstationerne med festfyrværkeri. Det har været endnu et begivenhedsrigt år med flere store nyheder, og så er vi stolte over, at det lykkedes for vores ekspertpanel at levere overskud.

Det har jo været et vildt og uforudsigeligt år, og set fra min position kunne 2021 godt ligne lidt af et vendepunkt for BetXpert.

Vi er gået fra underskud i 2020 til nu igen at kunne præsentere overskud, og samtidig har vi også forladt en kritisk periode med usikkerhed til at have skabt et stabilt fundament. Det skulle meget gerne blive en trend, som tager til i styrke i de kommende år.

Så det er opmuntrende at lave denne opsamling på året. Når vi kigger tilbage på 2021, så er det oplagt at starte med at opgøre årets præstationer ved at fremhæve ekspertpanelets regnskab. 

Men det samlede overskud viser ikke det fulde billede.

For selvom målsætningen er at få plus på bundlinjen, så er ambitionen også, at det skal gøres med højt humør. Sportsbetting skal være sjovt og underholdende; det skal være både en ære og fornøjelse at være ekspert i vores panel. Og forhåbentlig synes I også at det er sjovt at følge med i vores spilforslag, skrive brugeranalyser, læse vores artikler og deltage i forumdebatten.

Jeg må sige, at det er i den grad lykkes i år at holde fast på et godt sammenhold i panelet og det skulle meget gerne også fremgå af analyserne. Det er vigtigt, at dette fortsat bliver prioriteret i det nye år.

Men lad os bare komme direkte til regnskabet. Der blev leveret over 2.570 spilforslag i år fra ekspertpanelet, hvilket er det højeste antal analyser siden 2016.

Det er voldsomt imponerende, og herfra skal der lyde et tak for den store indsats til eksperterne.

BetXpert 2021-regnskab

Balance: +17,26
Hitrate: 1226/2591
Tilbagebetaling: 101 %

Forrygende og spændende EM-slutrunde gav overskud

Der var masser af dramatik og flotte scoringer i sommerens EM-kampe i Parken, hvor det danske landshold fik fortryllet fodboldfansene og skabte en fest på lægterne.

EM 2020 fik også ekspertpanelet til at trække i arbejdstøjet, og der var analyser på samtlige kampe, og i alt blev der præsenteret over 100 spilforslag til slutrunde-kampene. 

EM 2020-regnskab

Balance: +2,91
Hitrate: 51/102
Tilbagebetaling: 103 %
Regnskabet dækker over både EM-specials og ekspertanalyser til EM-kampene.

Og så kan vi endda også stadig godt være lidt bitre over den tætte semifinale mod England, og at det ikke lykkedes for det danske landshold at snuppe pladsen i EM-finalen, hvilket ville have landet odds 26 for Highrollers spilforslag.

I det mindste snuppede Italien sejren i finalen mod englænderne, og vi lukkede EM ned med overskud.

Nye eksperter kom flyvende fra start

Der er sket en del i løbet af året. Vi fik blandt andet Ivan Ou ind som ny sideansvarlig, og jeg fik selv overdraget ansvaret for ekspertpanelet tilbage i januar.

Selvom der ikke var behov for panisk at hive nye eksperter ind, så gik der ikke så lang tid, før vi kunne afsløre den første udvidelse af vores stærke panel, da fodboldtipper Alexschmidt tog springet og accepterede vores tilbud om at træde ind i ekspertpanelet.

Det var blot starten, og vi fik i løbet af året præsenteret en række nye eksperter til vores hold, mens vi også er glade for, at Sredna har gjort et succesfuldt comeback. 

Det er dog ikke helt fair kun at vælge enkelte eksperter ud og det er fantastisk at det lykkedes samtlige de nye eksperter at levere overskud i år.

Jeg håber også meget på, at flere nye eksperter har lyst til at være en del af vores team, og vi går ind i et meget lovende 2022. Jeg glæder mig til at følge med i de mange eksperttips fra både de nye og gamle eksperter.

Så hvad kan vi se frem til i 2022?

Vi er på rette kurs, men heldigvis har vi efterladt plads til forbedringer, og der er masser at kaste sig over. 

Der skal ikke gennemføres revolutioner, men vi skal da fortsat arbejde på at blive bedre til de ting, som vi allerede er ret gode til og samtidig forbedre de områder, hvor det halter lidt.

Selvom vi har et stærkt hold, så er vi konstant på udkig efter nye skarpe tippere, som har lyst til at træde ind i vores ekspertpanel. 

Samtidig arbejdes der også på at give frihed til at præsentere spilforslag på andre måder end kun de traditionelle ekspertanalyser.

Jeg ser også gerne, at vi får en stærkere profil på de sociale medier og investerer mere på den front. Det skulle gerne hjælpe med til, at vi får øget aktivitet ved at gøre opmærksom på vores gode ekspertanalyser, de mange optakter og spændende bettingartikler. 

Og der kommer masser af store sportshøjdepunkter i 2022, hvor der blandt andre er vinter-OL i Beijing (4. februar til 20. februar), men naturligvis er der helt enorme forventninger til VM-slutrunden i fodbold (fra 21. november til 18. december), hvor vi kan se frem til at følge Kasper Hjulmands tropper i Qatar.

Men inden vi når til VM 2022, så skal vi også tage godt imod Tour de France-karavanen, når de kommer på besøg. Danmark er vært for hele tre etaper i Tour de France 2022 med start i København, Roskilde og Vejle (1., 2. og 3. juli).

Det ville også være smart, at gøre mere ud af at lave nogle flere konkurrencer med gode præmier til disse store events, da det netop følger vores ambition om at skabe mere positivitet på BetXpert. Men mest af alt fordi konkurrencer bare er sjove!

Der er flere spændende tiltag på vej, og jeg tør godt love, at det bliver et voldsomt interessant 2022.

Jeg vil gerne slutte af med at takke både eksperter og brugere for 2021 og ønske jer alle et godt nytår!