Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Efter tre ugers intens debat er valgkampen nu gået ind i sin absolutte slutspurt.

Torsdag skal det afgøres, om landets kommende statsminister fortsat skal hedde Helle Thorning-Schmidt (A), eller Lars Løkke Rasmussen (V) igen får nøglerne til statsministeriet.

Meningsmålingerne viste fra valgkampens start en klar fordel til Lars Løkke Rasmussen, men allerede en uge inde i valgkampen havde Helle Thorning-Schmidt og rød blok udlignet den føring. Nu tegner der sig et billede af en utrolig tæt valgkamp, der lige til det sidste virker uforudsigelig i sin afgørelse.

Samme tendens oplever Danske Spil*, som gennem de seneste tre uger har haft skiftende favorit til at blive Danmarks kommende statsminister.

- Der er ”dødt løb” imellem Helle Thorning-Schmidt og Lars Løkke Rasmussen målt på omsætningen blandt Oddset-spillerne, fortæller oddssætter Søren Augustesen.

- Ud af en stor 6-cifret omsætning er der på kroner og ører spillet lige meget på de to statsministerkandidater. Længe oplevede vi, at Helle Thorning-Schmidt var Oddset-spillernes foretrukne kandidat, men de seneste dage er der kommet mange indskud på Lars Løkke Rasmussen, siger Søren Augustesen.

Tendensen i form af et tæt valg gør sig også gældende i de aktuelle odds på landets kommende statsminister. Lars Løkke Rasmussen og Helle Thorning-Schmidt er delte favoritter til embedet og står begge i odds 1.90.

Målt på antallet af mandater tegner det ligeledes til en tæt kamp imellem de to blokke i dansk politik. Danske Spil* har vurderet de præcise udfald, og tendensen er klar.

- Det tegner til et yderst tæt valg, hvor de udfald, der henholdsvis hedder 90-89 og 89-90 i antallet af mandater til de to fløje er klare favoritter, siger Søren Augustesen.

En sejr til enten blå eller rød blok på 90-89 i mandater 4-dobler begge indsatsen på Oddset.

Se alle væddemål fra Danske Spil* på folketingsvalget her: https://danskespil.dk/oddset/politik/danmark/folketingsvalg-2015

Statsminister efter folketingsvalget:

Lars Løkke Rasmussen (V)                       odds 1.90

Helle Thorning-Schmidt (A)                       odds 1.90

Søren Gade (V)                                       odds 28.00

Kristian Thulesen Dahl (O)                        odds 28.00

Morten Østergaard (B)                             odds 100.00

Søren Pape (C)                                       odds 200.00

Anders Samuelsen (I)                              odds 200.00

Antal mandater:

Blå blok vinder 90-89                                odds 4.00

Blå blok vinder 91-88                                odds 5.00

Blå blok vinder 92-87                                odds 8.00

Rød blok vinder 90-89                               odds 4.00

Rød blok vinder 91-88                               odds 5.00

Rød blok vinder 92-87                               odds 8.00