Efter et højest usædvanligt forløb op til venskabskampen mellem Slovakiet - Danmark vil Danske Spil* og Youbet refundere tabte 1X2-væddemål på kampen, hvis Slovakiet besejrer Danmark. 

Tidligere i dag oplyste Danske Spil, at det endnu var usikkert, om væddemål på Slovakiet - Danmark, der var sat inden suspenderingen af oddsene, vil blive annulleret. 

Men nu er en beslutning taget. Det oplyser Danske Spil* til BetXpert. 

"Vi kan konstatere, at der foreligger en helt usædvanlig situation i forhold til den sportslige afvikling af kampen. Ifølge vores spilleregler står alle væddemål ved magt, men vi ønsker ikke, at denne her usædvanlige situation skal give vores kunder en uheldig spiloplevelse," siger Marie Grabow Westergaard, pressechef hos Danske Spil*

"I tilfælde af Slovakiet-sejr tilbagebetaler vi alle indgåede kampvinder-indskud, der blev indgået inden suspenderingen, på dansk sejr og på uafgjort. Har du spillet på sejr til Slovakiet, så er der gevinst. Det gælder også for Youbet," siger Marie Grabow Westergaard.

Tilbagebetalingen sker først, når selve kampen er afviklet og afgjort.

  • Ved sejr til Slovakiet sker følgende: Gevinst på Slovakiet-sejr, refundering på uafgjort og refundering på dansk sejr.
  • Ved uafgjort sker følgende: Tab på Slovakiet-sejr, gevinst på uafgjort og refundering på dansk sejr. 
  • Ved sejr til Danmark sker følgende: Tab på Slovakiet-sejr, tab på uafgjort og gevinst på dansk sejr.

Usikkert om der kommer nye odds

I skrivende stund er der kun enkelte bookmakere, der tilbyder spil på kampen. Størstedelen af spiludbyderne har fjernet odds på kampen. Det gælder også Danske Spil*. Og det er usikkert, om der igen kommer odds på Slovakiet - Danmark hos det statsejede spilleselskab, oplyser Marie Grabow Westergaard. 

Fra Danske Spils hovedkontor på Korsdalsvej på den københavnske vestegn holdes der øje med oddsudviklingen, trupudviklinger og nyheder om kampen, hvorefter der tirsdag tages en beslutning om, hvorvidt der skal åbnes for odds på kampen igen. 

"Ved eventuelle nye spil i morgen, vil refunderingen ikke gælde. Det gælder kun for indgåede væddemål, inden vi lukkede for spil på kampen," siger Marie Grabow Westergaard. 

Aktuelle odds på Slovakiet-Danmark

I takt med at bookmakerne åbner hhv. lukker for spil på Slovakiet-Danmark, kan du herunder holde dig ajour med seneste odds hos udvalgte bookmakere på det danske marked:

1X2 odds, Slovakiet - Danmark, Ons. 5. sep. 2018 kl. 20:45

Slovakiet

Uafgjort

Danmark

Hold også øje med seneste odds på andre markeder og startopstillinger mv. i vores Match Center.