Det alternative danske landshold bliver ikke spået mange chancer mod Slovakiet i aftenens venskabskamp, og for mange vil det være en overraskelse, hvis danskerne overhovedet får scoret. Bet25 har sat odds på mål af alle danske spillere til kampen. 

Avarta-angriberen Christian Offenberg var en af de første spillere til at melde offentligt ud, at han er en del af den alternative danske landsholdstrup til aftenens venskabskamp mod Slovakiet i Trnava. Der er mål i angriberen, der i weekenden scorede hattrick i 2. Division, da BK Avarta på udebane besejrede Marienlyst. I sæsonens første seks kampe har han scoret fem mål, hvilket placerer ham på en del topscorerplads i 2. Division. 

Det danske landshold skal sætte deres lid til, at Christian Offenberg fortsætter målstimen, hvis Danmark skal på måltavlen. Det vurderer bookmakeren Bet25, der har sat odds på mål af alle danske spillere. Her er vurderingen nemlig, at der størst sandsynlighed for, at Avarta-angriberen kommer på måltavlen. 

"Som dansk bookmaker med fokus på dansk fodbold vil vi selvfølgelig gerne give danskerne muligheden for at spille på en landskamp, og derfor har vi også lavet målscorerspil på alle de danske spillere til kampen mod Slovakiet. Her er vi naturligvis en anelse på udebane, da vi ikke kender spillerne på samme måde, som vi normalt gør til en landskamp. Alligevel er der ingen tvivl om, at Christian Offenberg aka Kong Christian II, som han hurtigt blev døbt efter landsholdsudtagelsen, er Danmarks største håb for at komme på tavlen i Trnava. Han er topscorer i 2. division og lavede hattrick så sent som i lørdags, så han kommer helt sikkert med bagagen fuld af selvtillid," siger Morten Olsen, der er oddschef hos Bet25, i en pressemeddelelse. 

I skrivende stund giver bookmakeren pengene syv gange igen, hvis Christian Offenberg scorer. Næststørste favorit til at score et debutmål i de rød-hvide farver er det tidligere Brøndby-talent, Daniel Holm, der giver odds 10.00 for at score i kampen.

Fynsk temperament på grønsværen

Hos Bet25 har oddssætterne også kigget nærmere på den spektakulære Tarup-Paarup angriber, Anders Fønss, der i fynske fodboldkredse er kendt for sit voldsomme temperament.

- Anders Fønss er en dygtig angriber, der igennem flere sæsoner har vist, at han kan lave mål både i Danmarksserien og i 2. division. Men han har også et temperament udover det sædvanlige, og det har givet ham et utal af røde kort i karrieren - blandt andet for et karatespark i maven på en modstander. Derfor har vi selvfølgelig sat odds på, om han tilføjer endnu en rød billet til samlingen, når han i aften får debut på A-landsholdet, og det giver pengene 18 gange igen, slutter Morten Olsen.

Anders Fønss har også tiltrukket sig opmærksom på sociale medier for sit temperament. På Twitter efterspørger Kian Fonoudi fra Discovery Networks information om de 24 udtagne spillere, og det har fået folk med kendskab til spillerne til tasterne: 

Der er kampstart klokken 20.45, og kampen kan ses på Kanal 5 og streames via Eurosport Player.