Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Torsdag d. 3. december skal danskerne igen til valgurnerne. Denne gang er det ikke dansk indenrigs politik, det er på stemmesedlerne, men derimod en mulig ændring af det danske EU-retsforbehold, der skal til folkeafstemning.

Retsforbeholdet var ét af de fire EU-forbehold, som Danmark fik indført i 1992, men nu står forbeholdet måske for forfald.

En stor del af danskerne virker til at være splittede i spørgsmålet, om det danske EU-retsforbehold skal ændres, og meningsmålingerne spår dødt løb imellem Ja- og Nej-siden. Men spørger man Danske Spil* er holdningen en anden. Her er oddssætterne mere sikre i deres vurdering.

- Vi forudser, at danskerne stemmer nej til EU-retsforbeholdet til folkeafstemningen til december, siger oddssætter Søren Augustesen.

- Det tegner sig pt. et billede i meningsmålingerne af en utrolig tæt afgørelse. Vi forudser dog, at nej-siden vil vinde en kneben sejr. Dels fordi, at spørgsmålet om EU-retsforbeholdet er en vanskelig størrelse at forstå, hvilket giver sig udtryk i den store tvivlergruppe blandt vælgerne. Hovedparten af disse, forudser vi, i sidste ende vil sige nej til en ændring, når de står i stemmeboksen.

- Derudover anbefaler de partier, der havde medvind ved seneste folketingsafstemning i juni måned i år, såsom Dansk Folkeparti, Enhedslisten og Liberal Alliance alle et nej, hvilket vi tror, bliver udslagsgivende, fortæller Søren Augustesen.

Hvad tror du udfaldet af folkeafstemningen om det danske EU-retsforbehold bliver? Et ja fordobler din indsats på Oddset, mens et nej står til odds 1,75.

Spil med på politik hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/politik

Hvad stemmer Danmark til EU-retsforbeholdet?

Ja                   odds 2,00

Nej                 odds 1,75