18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Odds på Vild Med Dans 2021 - hvem vinder konkurrencen? - Guide

Kommentarer (35)

Vild med Dans 2021 er lige på trapperne. I den anledning har BetXperts ekspert Highroller lavet en optakt, hvor du får odds, spilforslag og gode fif. 

Af Highroller

Sidste års vindere blev Merete Mærkedahl og Thomas Evers Poulsen. Merete blev dermed den anden køkkenpige fra serien Badehotellet, som gik hele vejen.

12 nye par står nu klar til at indtage dansegulvet, og du kan læse om dem alle i denne optakt til Vild med Dans. Dette endda inden alle 12 dansepar er blevet officielt offentliggjort.

Du kan som altid få BetXperts gode tommelfingerregler til at spotte de mulige vindere før første show eller læse lidt om reglerne og finde de bedste odds. Husk, at der foruden "almindelige" odds også kan livebettes på Vild med Dans hver fredag.

Det spidser til i dette års Vild med dans, og fredag den 12. november skal det næste par i årets konkurrence forlade konkurrencen. Efter fredagens program er der kun fire par tilbage. Første par til at forlade Vild med dans i år blev Jannie Faurschou og Martin Parnov Reichhardt, og siden da er flere andre par blevet stemt ud. I den midterste oddstabel nedenfor kan du finde de bedste odds på, hvem der stemmes ud fredag den 19. november. 

Vild med Dans 2021 odds

Herunder får du en oversigt over de bedste odds på Vild med Dans 2021. 

Hvem vinder Vild med dans 2021? Højeste odds Bookmaker
Pernille Blume (Morten Kjeldgaard) 2,40
Jimilian (Asta Björk) 2,50
Lise Rønne (Silas Holst) 5,00
Micki Cheng (Jenna Bagge) 25,00

Odds på Vild med dans vinderen er senest opdateret fredag den 19. november klokken 09.15. 

Hvem bliver stemt ud af Vild med dans den 19. november? Højeste odds Bookmaker
Micki Cheng (Jenna Bagge) 1,65
Lise Rønne (Silas Holst) 4,50
Jimilian (Asta Björk) 8,00
Pernille Blume (Morten Kjeldgaard) 8,00

Odds er senest opdateret fredag den 12. november klokken 09.22. 

Første danske kvindelige par

For første gang i dansk Vild med Dans-historie skal to kvinder danse sammen. Det er 34-årige Claudia Rex, som har takket ja til at få den helt særlige mulighed for at danse med den 34-årige sanger Freja Kirk. 

Claudia Rex er selv gift med en mand, mens nydanseren Freja Kirk ser sig selv som en mellemting mellem en pige og en dreng - en drengepige - som ikke er bleg for et mere drenget outfit. Parret har udtalt, at de foreløbig går efter et look med Claudia som pigen og Freja som dreng(epigen). Looket og temaet kan dog skifte fra dans til dans, siger de.

Det er første gang, at den danske udgave af programmet stiller med et rent kvindepar. Tidligere har andre lande dog stillet med kvindepar, og endnu har ingen af disse har formået at vinde. Ergo er Vild med Dans-parrets odds ikke for gode på forhånd.

Det er kun danske Silas Holst og Jakob Fauerby, når det kommer til par af samme køn, som har gået hele vejen. Det gjorde de i 2019. Deres sejr vil nok sidde i baghovedet hos bettorerne og bookmakerne, når de skal henholdsvis vælge og sætte odds på Vild med Dans 2021. 

Historiebøgerne taler deres tydelige sprog

Det er et meget broget felt, vi har at gøre med i Vild med Dans 2021. Der er blot to skuespillere, som i øvrigt begge er omkring 70 år. Vinderen af Vild med Dans plejer næsten altid at være skuespiller. Hele fem af de seneste seks vindere har været skuespillere, og hele to tredjedele af finalisterne de seneste seks år har været skuespillere.

Resten har oftest været sportspersoner. Sidstnævnte er der også blot to af i år. Se seneste års finalister i Vild med Dans allernederst i artiklen.

Favoritter og outsidere til Vild med Dans 2021

Mit gæt (pre-show) til Vild med Dans 2021:

Kan vinde:
1. Pernille Blume/Morten Kjeldgaard
2. Lise Rønne/Silas Holst
3. Claudia Rex/Freja Kirk

Outsidere:  
4. Jimilian Ismaili/Asta Björk
5. Jacob Haugaard/Camilla (seerpoint/Anders Hemmingsen)
6. Rasmus Kolbe/Mille Funk
7. Masha Vang/Thomas Evers Poulsen
8. Michelle Kristensen/Mads Vad
9. Michael Katz/Karina Frimodt
10. Mickey Cheng/Jenna Bagge

Får det formentlig svært:
11. Abdi Ulad/Malene Østergaard
12. Jannie Fauerschou/Martin Parnov Reichardt

Kriterier for at gøre det godt til VIld med Dans

Jeg vil her opremse en række kriterier, der som regel skal til for at komme langt ved Vild med Dans. Intet er skrevet i granit, men jo flere af nedenstående punkter, du kan tjekke af, desto bedre odds har du for at vinde Vild med Dans.

 • ikke alt for gammel
 • dansevant
 • rytmiske hofter
 • fit
 • dygtig partner med god historik
 • god kemi
 • likeable
 • visuelt jævnbyrdigt par
 • skuespiller
 • finmotorik og benarbejde
 • sportsperson
 • lærenem
 • flittig
 • autentisk.

Nogenlunde sådan ville den perfekte nydanser nok se ud - i den rækkefølge!

Gennemgang af deltagerne - hvem lever op til "kravene"?:

Her kan man sige, at Pernille Blume på 27 år boner ud på form, alder, makker og likeability. Hun er skam også sportsperson og topatlet, men spørgsmålet er så, om svømning passer lige så godt til dans og finmotorisk fodarbejde som boksning. Jeanette Ottesen var seneste svømmer, som deltog, og hun endte som nummer fem. Blumes dansemakker, Morten Kjeldgaard, har tilmed fine meritter.

Så er der selvfølgelig kvindeparret, hvor vi jo er en stolt regnbuenation, men fordelen ved forrige års vindere, Jakob Fauerby og Silas Holst, var lidt, udover Silas' historik og kreativitet, at de begge stillede op som mænd, hvor Freja Kirk og Claudia Rex foreløbigt rent tøjmæssigt går efter at stille op som pige og drengepige.

Det er modigt og autentisk, men jeg frygter lidt, at det tøjmæssigt for nogle seere måske vil føles som at se Mikkel Følsgaard i kvindetøj. Mange kan nok endnu ikke rigtigt sætte sig ind i det. Meget kan selvfølgelig ske.

Aldersmæssigt kan vi vel på grund af dommerpoint udelukke Jannie Fauerschou (71 år), Jacob Haugaard (69 år) og eventuelt forfatter Michael Katz Krefeld (55 år) som vindere af Vild med Dans 2021. Dommerne plejer nemlig at være kontante med hensyn til dommerpoint. Her scorer er de lidt yngre højere. Vindere af Vild med Dans er oftest 25-40 år.

Dog vil komikeren Haugaard nok få et boost af komikeren Anders Hemmingsens troldehær i de første runder. Så spil gerne ham som et longshot til ikke at ryge ud tidligt.

Bagedyst-Mickey på 32 år er likeable, men er kroppen fit nok til dans og sport med hensyn til dommerpoints? Han er hverken skuespiller eller sportsmand, og Jennas bedste resultat er en andenplads. Bagedyst-Rosa nåede ikke langt.

Blogger og model Masha Vang på 42 år kan være dygtig, men er hun mon for sminket/dullet blandt fans af makkeren Thomas Evers Poulsen, som tidligere har stemt underdogstyper som Ena Spottag videre. Hos de mandlige seere er Pernille Blume jo også køn.

Den slanke, men stærke marathonløber Abdi Ulad, 30 år, ligner visuelt måske heller ikke en prototype på en seervinder i en finale, selvom han måske med sin udenlandske baggrund kan tænkes at kunne danse latin. Makker Malene Østergaard røg ud som den første sidste sæson.

Jamilian Ismaili, 27 år, med albanske rødder kan overraske dommerne. Det er, når det komer til latin, altid godt for en mandlig nydanser at have ikke-vestlig baggrund. Makkeren Asta er dygtig.

Der er den lille vært og bogorm Lise Rønne, 42 år, hvis makker Silas Holst vel er den bedste professionelle danser i dommernes øjne og har opnået suveræne resultater, nærmest lutter finalepladser. Lise er lille og væver og vant til spotlightet.

Youtuber og lakserytter Rasmus Kolbe på 29 år har alderen og udseendet, men er han sportsmand nok?

Sundhedsekspert Michelle Kristensen, 37 år, er uddannet indenfor idræt og har trukket Mads Vad, og hun er kommet med på et afbud. Er hendes baggrund scenevant nok? Der er mange dark horses.

Kan Pernille Blume finde ud af at danse, så bør hun i undertegnedes øjne have statistisk størst chance for at vinde, hvis hun altså kan mestre fodarbejdet og hoftevrid, hvilket bestemt ikke er givet. Alle danskere elsker hende.

Hvem, der når finalen, plejer dommerne nøgternt at afgøre tidligt, og hvem der så endeligt vinder, plejer seerne at afgøre sent. Som sagt, oftest en skuespiller på 25-40 år og alternativt en sportsperson.

Allerbedst ville jo være at video-researche lidt på nettet, hvor gode nydanserne reelt er til dans. Dette kan gøres fra gallaer og bryllupsfester med mere. Prof-dansernes meritter kender vi jo.

Hvem som ryger ud først, plejer normalt at være en lidt usynlig mus, typisk mand, som seerne ikke stemmer på. Sjældent er dommernes bundkarakter afgørende. Her kan man holde øje med eksempelvis Billed-Bladets polls, hvor især bunden plejer at ramme ganske godt.

Diskuter gerne nederst, og husk at holde tonen sober.

Her er parrene til Vild med Dans 2021

Kilde: TV2 (tekst), Se og hør (leak: her er de 12 vild med dans par)

Freja Kirk, 34 år, sanger og sangskriver & Claudia Rex

Freja Kirk debuterede med albummet 'Monophobia' i 2014 og fulgte op med sit andet album ‘Pussyfied’ i 2019. Siden er hun blevet kendt for at gøre op med stereotype forestillinger om køn. I 2019 blev hun kåret til Årets Musiker ved Danish Rainbow Awards. Begrundelsen lød, at hun var "en synlig LGBT-person og et forbillede, der inspirerer på de sociale medier, gennem musikken og i pressen". Privat danner hun par med skuespiller Sus Wilkins. Hun bliver den første kvinde, der skal danse med en kvindelig partner i det danske ‘Vild med dans’.

Fordele: første kvindepar. Fin alder. Ok makker. 

Ulemper: drenge(t)tøj? Ikke skuespiller/sportsperson

Rasmus Kolbe, 29 år, youtuber & Mille Funk

Rasmus Kolbe, der er bedre kendt som Lakserytteren, er youtuber og børnebogsforfatter. Med mere end en million følgere på tværs af sine sociale platforme har han godt fat i det unge publikum. Han er særligt stor på Youtube, Snapchat og TikTok, hvor han gennem videoer blandt andet motiverer sine følgere til at tegne og være kreative. Den 29-årige youtuber har også udgivet en børnebog, som er fyldt med tegneopgaver. Herudover også en fantasyroman, som han har skrevet i et samarbejde med hundredvis af børn, der følger ham på de sociale medier.

Fordele: Fin alder og udseende.

Ulemper: Ikke skuespiller/sportsperson. Mille har ikke vundet.

Michelle Kristensen, 37 år, sundhedsekspert & Mads Vad

Michelle Kristensen er kendt for sine sunde råd i 'Go' morgen Danmark'. Den 37-årige kost- og ernæringsvejleder er stifteren bag platformen 'MK', som både står for motion og kost samt Michelle Kristensens eget navn. Virksomheden stiftede hun i 2010 med det formål at inspirere mennesker til at leve sundt. Siden har hun i samarbejde med sit team vejledt mere end 100.000 mennesker om sunde vaner igennem bootcamps, opskrifter, kostplaner, bøger og foredrag. Michelle Kristensen er uddannet inden for idræt og human ernæring og har også været kost- og motionsvejleder i DR-programmet 'Fede forhold'.

Fordele: ikke alt for gammel. Jeg ser, hun er uddannet indenfor idræt. Fin makker.

Ulemper: ikke skuespiller og ikke så pompøs som mange af de andre

Jannie Faurschou, 71 år, skuespiller & Martin Parnov Reichhardt

Jannie Faurschou er kendt fra både film, tv-serier, revy og teatre og har ad flere omgange optrådt på Det Kongelige Teater. Hun blev uddannet skuespiller på skuespillerskolen ved Odense Teater i 1974 og har siden optrådt på en lang række forskellige teatre. Den 71-årige skuespiller har også masser af erfaring fra skærmen, da hun har spillet roller i en lang række film og tv-serier. Nogle vil kende hende fra børnefilm som 'Busters verden' og 'Snøvsen', mens hun også har haft roller i tv-serier som 1990'ernes 'Hjem til fem' og i dramaserier som 'Borgen' og 'Gidselstagningen'. For sine præstationer har hun blandt andet modtaget Lauritzen-prisen, Reumert-prisen og en Bodilpris.

Fordele: skuespiller (og hun ligner nærmest en på 30).

Ulemper: Alder, hvilket ikke er godt med hensyn til points. Makkeren, Martin Parnov Reichardt, fik klart laveste dommerpoint sidste år sammen med den daværende makker Vicky Knudsen.

Lise Rønne, 42 år, tv-vært & Silas Holst

Lise Rønne har gennem karrieren været vært på en række store underholdningsprogrammer. Hun var den allerførste ‘X Factor’-vært, da programmet fik dansk premiere i 2008. Siden var hun vært i 2009, 2011 og 2012. Derudover har hun også haft værtsroller på en række andre programmer som 'Boogie', 'Aftenshowet', Dansk Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest.

De seneste år har hun dog med egne ord "viet sit arbejdsliv til bøgerne", da hun læser litteraturvidenskab på Københavns Universitet og har et samarbejde med boghandlen Saxo.com. I begyndelsen af 2021 gjorde Lise Rønne dog comeback på 'X Factor'-scenen, da hun trådte til som erstatning for Melvin Kakooza, der måtte sygemeldes lige op til ‘X Factor’-sæsonens liveshows.

Fordele: Silas er et scoop. Scenevant.

Ulemper: ikke skuespiller

Abdi Ulad, 30 år, løber & Malene Østergaard

Abdi Ulad er netop vendt retur fra Tokyo, hvor han gav alt, hvad han havde i maraton-disciplinen under De Olympiske Lege. Han kom til Danmark fra Somalia sammen med sin moster, da han var 11 år gammel. Han opdagede først sit talent for at løbe, da han var 17 år. Siden har han vundet DM i 10 kilometer utallige gange og er den bedste maratonløber i Danmark.

Han løb maraton ved De Olympiske Lege i Tokyo i sommer, hvor han fik en 23.-plads ud af 106 deltagere. Han løb de 42,195 kilometer på to timer, 15 minutter og 50 sekunder, mens det olympiske guld gik til kenyanske Eliud Kipchoge med tiden to timer, otte minutter og 38 sekunder. Abdi Ulad deltog også ved de Olympiske lege i Brasilien i 2016.

Til daglig er han bosat i Slagelse og løber for Hvidovre AM. Han bliver den første maratonløber, der skal på dansegulvet i 'Vild med dans'.

Fordele: God alder. Fit. Udholdenhed. Ikke-vestlig er normalt godt, når det kommer til latindans.

Ulemper: Makkeren Malene røg sidste år ud som den første. Er en halvkendt afrikansk løber mon likeable nok for hr. og fru billedblad?

Michael Katz Krefeld, 55 år, forfatter & Karina Frimodt

Michael Katz Krefeld er en af Danmarks mest populære krimiforfattere. Den 55-årige forfatter har over de seneste 13 år skrevet 12 bøger, som er solgt i over en million eksemplarer i mere end 20 lande.

Forfatteren er oprindeligt fra Gammel Holte nord for København, men er vokset op på den københavnske vestegn. Krefelds seneste bog, ’Nattens udyr’, udkom i efteråret 2020 og handler om politikvinden Cecilie Mars. Året før var Krefeld aktuel med bogen ’Skytsengel’, der er sjette bind i serien om den tidligere betjent og nuværende privatdetektiv Thomas "Ravn" Ravnsholdt, der bor på sin motorbåd i Christianshavns kanal og opklarer forbrydelser sammen med sin engelske bulldog Møffe.

Udover bøger har han skrevet manuskripter til en række film og tv-serier, herunder DR-serien ’Nikolaj & Julie’ og TV 2-serien ’Hotellet’.

Fordele: Karina er en af de mest succesfulde kvindelige prof-dansere (sammen med Asta og Claudia) bedømt på finalepladser.

Ulemper: Alderen, og at han hverken er skuespiller eller sportsperson

Micki Cheng, 32 år, bagekendis & Jenna Bagge

Han er uddannet handelsøkonom i salg og salgsledelse, men blev for alvor kendt herhjemme, da han i 2015 deltog i DR-programmet 'Den store bagedyst'. Her nåede han helt til finalen. Siden bagedysten har han blandt andet udgivet kogebogen 'Mickis kager'. Herudover har han været vært på ungdomskanalen DR Ultra i programmerne 'Ultras sorte kageshow' og 'Ultra Factor', der blev sendt i forbindelse med 'X Factor'.

I 2018 deltog vestjyden Rosa Kildahl i 'Vild med dans'. Micki Cheng er således den anden deltager fra 'Den store bagedyst', der skifter fondant og chokoladetemperering ud med cha-cha-cha og pasodoble.

Fordele: alder, likeable, ydmyg og lidt "underdog." 

Ulemper: vægten. Han er ikke sportsmand eller skuespiller. Jennas bedste resultat er sidste års 2.-plads

Pernille Blume, 27 år, elitesvømmer & Morten Kjeldgaard

Pernille Blume er vokset op i Bagsværd og fik printet sit navn ind i mange danskeres bevidsthed, da hun vandt olympisk guld i 50 meter fri og bronze i 4x100 meter medley under OL i Brasilien i 2016.

Det lykkedes hende også at få en bronzemedalje i 50 meter fri med hjem fra Tokyo denne sommer. Hun har derudover vundet flere guld- og sølvmedaljer ved VM og EM i holddiscipliner, og i 2016 blev hun Årets Sportsnavn. Svømmeren danner par med den franske elitesvømmer og OL-vinder Florent Manaudou, og hun bor på deltid i Marseille i Frankrig.

Fordele: Alderen. Udseendet. Likeable. Hun er en af Danmarks mest kendte og elskede sportspersoner. Dansepartneren Morten har en fin historik.

Ulemper: er ikke skuespiller og er ligesom de andre uprøvet/ukendt, når det kommer til dans og finmotorik

Jacob Haugaard, 69 år, entertainer/skuespiller & Camilla Dalsgaard (ny)

Jacob Haugaard er kendt for at give danskerne et hav af gode grin. Op gennem 80’erne var han sammen med makkeren Finn Nørbygaard et af landets mest populære komikerpar. Blandt andet har de lavet filmene 'Jydekompagniet', 'Jydekompagniet 3' og 'Den sidste rejse' samt en serie populære reklamefilm for sodavanden 'Tuborg Squash'.

Han har siden 1993 også været konferencier på Grøn Koncert og andre festivaler. I 1994 blev han overraskende valgt ind som løsgænger i Folketinget med valgløfter som "medvind på cykelstierne" og "større julegaver til alle". Blandt hans største hits er 'Hammer hammer fedt' og 'Haveje'. Sidstnævnte blev gjort kendt af Kim Larsen.

Fordele: Anders Hemmingsens følgere plejer at booste komikere. Han skiller sig ud og er farverig. Skuespiller.

Ulemper: alderen (med hensyn til dommerpoint). Helt ny prof-makker.

Jimilian Ismaili, 27 år, sanger & Asta Björk Ivarsdottir

Jimilian Ismaili er en dansk sanger og sangskriver med albanske rødder. Han står bag sange som 'Kærlighedssangen', 'Sommer sindssyg' og 'Dejlig'. Sidstnævnte er i skrivende stund blevet afspillet mere end otte millioner gange på Spotify.

Han har blandt andet udgivet musik med den amerikanske rapper 6ix 9ine og danske navne som Skinz. Når den intensive danseundervisning sættes i gang til efteråret, er den unge sanger netop fyldt 27 år. Første gang han var på skærmen foran en masse seere, var da han som 12-årig deltog i MGP med sangen 'Penge' under navnet Lil'G.

Fordele: fin alder. Asta har gode meritter.

Ulemper: ikke skuespiller eller sportsperson. Er han likeable og ydmyg nok for hr og fru Danmark?

Mascha Vang, 42 år, iværksætter, influencer/kendis & Thomas Evers Poulsen

Mascha Vang tonede for første gang frem på skærmen i 00'erne i realityprogrammerne 'Villa Medusa' og 'Paradise Hotel' og har siden medvirket i en række andre programmer som 'Fangerne på fortet' og senest 'Stjerner i trøjen'.

Den 42-årige tv-kendis har sideløbende fået skabt sig et navn som influencer og blogger. Hun er indehaver af en af Danmarks mest læste blogs, og hun skriver samtidig både model, radiovært, designer og iværksætter på CV'et.

I 2014 startede hun bloggerbureauet 'Blogly', der blev en millionforretning, som hun et par år senere solgte til konkurrenten. Efter mange år i hovedstaden flyttede Mascha Vang til Kolding i Jylland for at bo sammen med sin mand Troels Krohn Dehli og deres sammenbragte børn.

Fordele: køn og har fået Thomas som makker.

Ulemper: ikke skuespiller/sportsperson. Er hun likeable og autentisk nok for de ældre kvindelige seere.

Format og point

Formatet er det samme som sidste år.

Dommerpoint omregnes til ranglistepoint fra eksempelvis 1 til 12 og lægges sammen med seerpoint for eksempel fra et til 12. Ved pointlighed mellem to par rundes begge pars point op, og seerpoint er tiebreaker. I den endelige finale bestemmer seerne den endelige vinder.

De to par med færrest sum af ranglistepoint skal i omdans (undtagen den første runde samt op til finalen). I omdansen bestemmer seerne. Der stemmes et par ud fra 2. runde, hvor point fra første og anden runde kombineres. Når der er tre deltagerpar tilbage, udgår omdansen for at holde spændingen op til finalen.

Der konkurreres i forskellige dansestilarter - både standard og latin - med forskellige temaer, og længere henne i programmet krydres der med flere danse per par samt fællesdans, maratondans, freestyle med mere.

Parrene er altid grupperede fra start, således at hvis tre par danser for eksempel mambo i uge 1, så danser de samme tre par også ensartede stilarter de næste uger, undtagen dem som udgår. Dette gør det lidt lettere at undersøge, hvad de enkelte par skal danse i en given uge, da producenterne og parrenes Facebook-sider ofte er blevet uhyre sparsomme med informationer de senere år.

Typiske kendetræk ved et vinderpar

Kigger man i historiebøgerne (Wikipedia), er der overraskende en nogenlunde lige fordeling af mænd og kvinder blandt nydanserne, som tager titlen i det danske Vild med Dans.

Hvad der derimod er stor forskel på er, at i top-3 til -5 er kvinderne i overtal, mens i bundens top-3 til -5 er det mændene, der er i overtal.

Det kan skyldes en manglende dansekultur blandt vestlige mænd. Det kan også skyldes, at seernes og dommernes favoritter er mænd som Silas Holst, Morten Kjeldgaard, Thomas Evers og så videre. De er ofte endt i top-3, selvom dommerne i starten kigger mest på nydanseren og især teknik. De kvindelige prof-dansere, som har den bedste historik, er nok Karina Frimodt, Claudia Rex samt Asta Björk.

I finalen er der oftest yngre par. Det kan skyldes en bedre fysisk form, kemi mellem parret og/eller den visuelle udstråling. Sportsfolk og især skuespillere har oftest bedre chancer, hvilket bookmakerne godt ved.

For vinderen er der historisk nogle karakteristiske egenskaber:

 • Yngre, dynamisk par i 20'erne - 30'erne, som passer godt sammen.
 • God kemi, hvor kvinden tør røre manden, og de udstråler og taler i "os"-termer modsat "dig vs. mig".
 • Sportsfolk eller især en dansevant skuespiller er et plus.
 • En læremester med god statistik for at nå langt og god kreativ koreografi. Vindermentalitet og kompromisløshed hos både nydanser og den professionelle.
 • Nydanser, som kigger op og ikke ned på fødderne i starten. Svage nydansere vil ofte sige, at de ikke kan finde ud af fodarbejdet.
 • Modelflotte ansigter og kroppe er ikke et must. Makeup-gruppen er fantastisk, og deltagerne bliver ikke straffet for fysiske skavanker eller skønhedsfejl.

Modsat kan de hurtigt udstemte typisk have nogle karakteristika:

 • Mandlig nydanser uden rytmisk krop. Har tilsyneladende aldrig danset.
 • Dårligt fodarbejde og teknik.
 • Prof-danseren har ikke en vinderhistorik i programmet
 • Manglende kemi, det vil sige afstand, højdeforskel og manglende udtryk
 • Par med gråt og middelmådigt udtryk, som er let forglemmeligt.

Hvem har nået længst de seneste år:

2020:

3 Nukâka Coster-Waldau Skuespiller, sanger Silas Holst Tredjepladsen
2 Albert Rosin Harson Skuespiller Jenna Bagge Andenpladsen
1 Merete Mærkedahl Skuespiller Thomas Evers Poulsen Vindere

2019:

3 Christopher Læssø Skuespiller og tv-vært Karina Frimodt Tredjeplads
2 Coco O. Sanger og sangskriver Morten Kjeldgaard Andenplads
1 Jakob Fauerby Skuespiller Silas Holst Vindere

2018:

3 Esben Dalgaard Andersen Skuespiller Mille Funk Trejdeplads
2 Molly Egelind Skuespiller Mads Vad Andenplads
1 Simon Stenspil Skuespiller Asta Björk Ivarsdottir Vinder

2017:

3 Daniel Svensson Håndboldspiller Karina Frimodt Tredjeplads
2 Iben Hjejle Skuespiller Morten Kjeldgaard Andenplads
1 Sofie Lassen-Kahlke Skuespiller Michael Olesen Vindere

2016:

3 Laura Bach Skuespiller Michael Olesen Tredjeplads
2 Mille Dinesen Skuespiller Mads Vad Andenplads
1 Sarah Mahfoud Bokser Morten Kjeldgaard Vindere

2015:

3 John «Faxe» Jensen Fodboldspiller Karina Frimodt Tredjeplads
2 Stephania Potalivo Skuespiller Morten Kjeldgaard Andenplads
1 Ena Spottag Skuespiller Thomas Evers Poulsen Vindere

Følg Vild med Dans 2021 fra fredag den 10. september.

Kommentarer

Feedback