18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Young Boys - Manchester United

Infokamp
Match center
14. september 2021 kl. 18:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Stade de Suisse Wankdorf    François Letexier
13. sep. 2021 kl. 17:50 (Opdateret 14. sep. 2021 kl. 20:40) 13/09
494
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Jeg har kigget lidt på denne først kamp i CL gruppespillet for de respektive mandskaber, og jeg synes det lugter lidt af en storsejr!

Argumenter for dette tip
  • Man. Utd har så meget kvalitet i truppen, også hvis de vælger at rotere er det klasse spillere der kan gå ind og gøre en forskel imod et Young Boys hold der ikke er startet i flyvende stil.
  • Young Boys har spillet 12 kampe i denne sæson (alle turneringer) og de har lukket 14 mål ind, og kigger man på de kampe de har været igennem har de ikke mødte hold af Man. Utd. klasse, så jeg tror Young Boys får mere end svært ved at lukke helt af for de røde djælve.
  • Man. Utd. er helt sikkert interesseret i at kører kort proces i deres gruppe, og hvis de vil det, så SKAL det blive til 3 point imod gruppens, på papiret, dårligste hold.
  • Man. Utd. har vist at de godt kan tage storsejr i denne sæson, hvor de har vundet 5-1 mod Leeds og 4-1 mod Newcastle. At få storsejr var ellers ikke noget Man. Utd. gjorde vildt meget i, i sidste sæson, men måske den skærpede konkurrence offensivt kan gøre noget ved det.
Det skal du holde øje med
  • Young Boys vil uden tvivl være tilfredse med et point i dette opgør, og stille sig lavt. Dette kan give Man. Utd udfordringer, hvilket man også så i deres seneste kamp mod Newcastle, hvor der skulle en tilfældighed til for at de fik åbnet kampen op.
  • Vi har at gøre med en kunstgræsbane, noget Young Boys er vant til, og spiller deres kampe på, hvilket må være en fordel for dem imodsætning til Man. Utd, som faktisk også brokkede sig over det i forbindelse med deres CL-kampe i 2018.
  • Young Boys beviste sidste sæson at de sagtens klarer sig i europæisk fodbold. Sidste sæson nåede de til 1/8 finalerne mod Ajax, hvor de på vej dertil slog Leverkusen ud med 4-3 og 2-0 sejre og derudover gjorde de det også flot mod Roma i deres EL gruppespil hvor de blot tabte 1-2 på hjemmebane, så de kan sagtens gøre en god figur europæisk.
Oddsmarked

Oddset på en flermålssejr til Man. Utd. står i skrivende stund i de 2,08 hos Nordicbet for asian 1.5 og det mener jeg godt kunne gå hende og blive en realitet. 

Men oddset er faldet tilpas meget over de seneste par dage, til at jeg mener der er værdi i spillet. Den startede hos bethard i 2.55 og dette odds ville jeg gerne have fanget, men nu hvor vi er nede i 2,08 mener jeg at man måske kunne kigge lidt på de specielle markeder, hvor jeg også gerne vil inspireres af jer derude.

Holdene:

Young Boys:
Her er Lustenberger (fast mand) ude med skade, og derudover er Jean-Pierre Nsame (fast mand og topscorer sidste sæson) Lefort (fast mand) listet som tvivlsomme. Det giver en mulig start 11'er som følger:
Von Ballmoos; Hefti, Camara, Zesiger, Garcia; Fassnacht, Sierro, Aebischer, Ngamaleu; Elia, Siebatcheu

Manchester United:
Her er et par skader og Henderson (fast mand) sidder ude med sygdom, og derudover er Rashford (fast mand), Tellas (reserve) McT (fast mand) og Cavani (fast/reserve) alle ude, og derfor tænker jeg de vil stille meget ala det de gjorde mod Newcastle i sidste runde. 
Ronaldo er taget med til Schweiz, og ham er jeg lidt usikker på. Jeg kunne godt se Lingaard gå ind og Greenwood på top, men umiddelbart tror jeg vi får meget ala samme folk som mod Newcastle:

De Gea; Wan-Bissaka, Varane, Maguire, Shaw; Fred, Pogba; Greenwood, Fernandes, Sancho; Ronaldo

Kommentarer

Feedback