18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Winnipeg Jets - Philadelphia Flyers: 1

Match center
15. december 2019 kl. 23:00 - Ishockey, USA - NHL
Bell MTS Place
15. dec. 2019 kl. 14:10 (Opdateret 16. dec. 2019 kl. 01:36) 15/12
132
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2): 55-23-22%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 7-3
888sport Spil nu hos 888sport

Sent i aften rejser Philadelphia Flyers til Canada for at møde Winnipeg Jets. Amerikanerne blev for fire dage siden ramt af den kedelig nyhed om Oskar Lindbloms kræftsygdom og leverede derefter en svag indsats i Minnesota i går. Mod et mere formstærkt og friskere Winnipeg-hold ser jeg endnu et nederlag til Flyers.

Det taler for:
- Philadelphia (17-10-5) har egentlig haft en glimrende sæson, men efter onsdagens nederlag i Colorado kom det frem, at holdets svenske spiller Oskar Lindblom var blevet ramt af den sjældne Ewings sarkom. I går spillede holdet så den første kamp efter nyheden, og her blev det til et klart nederlag i Minnesota efter en forfærdelig indsats, hvor Philly slet ikke kunne få overtallet til at fungere, lavede flere personlige fejl og blot havde 18 skud på mål.

- Philadelphia er hårdt ramt på skadesfronten. Supertalentet Nolan Patrick har været ude hele sæsonen, topscorer Travis Konecny blev skadet i sidste uge, og da Lindblom også spillede en vigtig rolle i offensiven, er Phillys målproduktion hårdt ramt. Desuden fik mandskabet både Scott Laughton og Tyler Pitlick skadet mod Minnesota i går.

- Philly har med de mange skader haft utrolig svært ved at lave mål og skabe chancer. I holdets seneste 4 udekampe er deres expected goals helt nede på 1,24 pr. 60 minutter. Næsten 0,6 dårligere end det næstringeste hold i samme periode. Man formåede dog at lave 3 på 60 minutter i de første 2 af de 4 kampe, mens det mod både Colorado og Minnesota blot blev til et enkelt mål.

- Philadelphia er klart bedst på hjemmebane, hvor man er 10-2-4. Ude er man blot 7-8-1.

- Winnipeg (19-11-2) fik en sløj start på sæsonen, men har nu 9 sejre i de seneste 13 kampe, herunder er de seneste 4 hjemmekampe blev vundet. Holdet er normalt utrolig godt spillende hjemme. I 17-18 og 18-19-sæsonerne vandt kun Tampa Bay flere hjemmekampe end Winnipeg.

- Winnipeg har haft to hviledage siden torsdagens nederlag i Detroit, mens Philadelphia spillede i Minnesota blot 22 timer før kampstart.

- Winnipeg vandt holdenes seneste møde i Winnipeg med hele 7-1 tilbage i december sidste år.

Det taler imod:
- Er Philadelphia kommet sig over chokket af Lindbloms alvorlige sygdom, er holdet på niveau med Winnipeg.

- Winnipeg kommer fra et nederlag (på udebane) til ligaens absolutte bundprop Detroit. 

- Trods den gode form har Winnipeg ikke udspillet modstanderne på det seneste. Holdets kampe er typisk ret åbne. 

- Defensivt lavede Flyers store personlige fejl mod Minnesota, men kollektivt har mandskabet ikke givet synderligt mange chancer væk, selvom det er blevet til 3 nederlag i de seneste 4 kampe. 

- Indbyrdes er kampene fordelt meget ligeligt mellem de to mandskaber. Tendensen her er dog en hjemmesejr.


Udover de allerede nævnte skader mangler Flyers Micheal Raffl og Samuel Morin, mens Joel Farabee og Philippe Myers er tvivlsomme.

Bryan Little, Mark Letestu og Dmitry Kulikov er ude med skader for Winnipeg, mens omdiskuterede Dustin Byfuglien er suspenderet.

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback