18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Villarreal - Manchester United: Flest hjørnespark Man. Utd.

Match center
23. november 2021 kl. 18:50 - Fodbold, Europa - Champions League
Estadio de la Ceramica    Felix Brych
23. nov. 2021 kl. 15:06 (Opdateret 23. nov. 2021 kl. 20:32) 23/11
118
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Man. Utd. og Villarreal mødes i denne gruppe F gyser, og jeg har kigget lidt på de to hold, og kommet frem til et hjørnespil.

Chance: 42%
Betvalue: 109,20%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert:
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Det taler for
  • Man. Utd. tror jeg kommer til at spille meget over kanterne i dette opgør. Kigger vi på de to holds seneste møde så stod den 11-4 ift. indlæg ind i boksen, og når jeg ser de forskellige mediers forventede line-up så kunne jeg godt se Rashford og Sancho få gode muligheder for at få en startplads, og gøre en forskel over kanterne.
  • Kigger vi på Villarreal så har de ikke været vildt prangende i den hjemmelige liga, og efter 13 runder ligger de nr. 12. Det jeg hæfter mig lidt ved er, at deres offensiv ikke er helt hvad den har været. De har i år haft 145 skud i de første 13 kampe (6 færrest i La Liga) og ift. indlæg har de haft 154, hvilket er i den lave ende.
  • Villarreal snitter 4.6 hjørnespark pr. kamp selv, og tillader 6 til deres modstandere. Det er faktisk det hold i La Liga der tillader næstflest hjørnespark. I CL har de 14 i de første 4 kampe.
  • Hjemmeholdet har nogle profiler listet som tvivlsomme (se holdinfo). Især er det i den offensive afdeling at de har nogle mangler, hvor jeg især er spændt på at se om de stiller med Danjuma.
Hold øje med
  • Man. Utd. har i den sidste gruppe kamp Young Boys på hjemmebane, og kan derfor med et X i dette opgør, og en sejr i den sidste sikrer sig videre avancement. Det skal man ikke underkende, og det har helt sikkert en betydning for, hvor hårdt de vil sætte sig på opgøret, og hvor meget de vil skyde med offensivt.
  • Ny midlertidig træner i Man. Utd. og et spil der slet ikke fungere! Det er kendsgerningerne efter sidste rundes 4-1 nederlag mod Watford som efteralder os med en del spørgsmål til kampen i dag.
  • Selvtilliden må også være trykket for flere af Man. Utd spillerne, hvor især bagkæden ikke har virket særlig stabil, og aftalerne virker ikke til at være på plads, det kan give misforståelser, og gøre det nemmere for Villarreal at tilspille sig muligheder der kan give hjørnespark.
Oddsmarked

Oddset på flest hjørnespark til Man. Utd står i 2,40 hos Marathonbet, og 2,30 hos bet365. 
Hvis man er til den lidt mere sikre varaiant kan man eventuelt spille Man. Utd. +0.5 til odds 1.850 hos bet365. 

Holdene:

Villarreal CF: 
Hjemmeholdet har en del spillere på den tvivlsomme liste, hvor Danjuma (fast mand) Moreno (fast mand) Alcacer (fast mand) Asenjo (fast mand) og Capoue (fast mand) alle har småskader, om de alle bliver klar, eller ingen er jeg usikker på, men jeg har flere steder set dette bud på en start 11'er:

 Rulli; Foyth, Albiol, Pau Torres, Pedraza; Trigueros, Parejo, Coquelin; Pino, Dia, Chukwueze.

Manchester United: 
Gæsterne må se bort fra Greenwood (fast mand) Pogba (fast mand) og Varane (fast mand) derudover er Cavani (fast mand/reseve) og Shaw (fast mand) listet tvivlsomme. Det giver en mulig start 11'er i en 4-2-3-1 med følgende folk:

De Gea; Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Dalot; Van de Beek, Fred; Sancho, Bruno Fernandes, Rashford; Ronaldo.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback