18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AaB - FC Nordsjælland: Over 9,5 Hjørnespark

Match center
27. august 2021 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Aalborg Portland Park    Aydin Uslu
25. aug. 2021 kl. 19:06 (Opdateret 27. aug. 2021 kl. 21:00) 25/08
171
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

AaB tager hjemme imod FCN i denne runde, og jeg har kigget lidt på de to holds offensiv, og forventer mig en seværdig kamp, hvor der kan komme mange hjørnespark.

Chance (Over-Under): 55-45%
Betvalue: 107,25%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Begge hold er startet ganske fint i denne sæson. FCN med 13 point og AaB med 9 point, begge efter 6 kampe. Det kan give også en mere åben kamp, i min optik, eftersom begge mandskaber ikke har noget de som sådan skal frygte, men i stedet kan spille friskt til, i håbet om at komme længere op i tabellen.
 • FCN har nogle rigtig spændende og dygtige folk oppe foran, hvor de er rigtig godt til at skabe chancer, som kan kaste dødbolde af sig. FCN har haft 4. flest afslutninger i Superligaen i år, og det er en måde at komme til hjørnespark på, og derudover så tror jeg ikke AaB er så nervøs for at give dem dødbolde, eftersom AaB må have en fordel der.
 • Sidste år mødtes de to hold to gange, hvor vi ift. hjørnespark endte med 11 stk. i begge opgør, og i begge kampe var der god underholdning samt en masse chancer. Jeg håber vi får endnu et underholdende opgør, hvor vi har to gode offensiver på banen.
 • AaB og FCN snitter relativt højt ift. hjørnespark pr.kamp AaB har et snit der hedder 10,5 og FCN har et snit der hedder 9,9.
 • Dødboldene kunne være et godt våben for AaB i dette opgør, så derfor tror jeg også de vil forsøge at tilspille sig mange hjørnespark, hvor de har nogle gode luftstærke folk, som kan drille FCN. AaB har også i år haft et højt snit ift. hjørnespark pr.kamp hvor de får 5,9 hjørnespark pr.kamp (det 3.højeste i superligaen)
 • AaB er gået over de 9,5 hjørnespark i 4 ud af 6 kampe. FCN er gået over linjen i 5 ud af deres 6 kampe.
Hold øje med
 • Rammer vi en slutfase hvor der står 1-1 eller 0-0 tvivler jeg på, at vi får den store jagt på et sejrsmål, både AaB og FCN kan leve med et point i dette opgør.
 • FCN har rigtig mange gode hurtige folk, men på dødbolde er de ikke meget bevendte, og derfor tror jeg at FCN vil gøre meget for at undgå, at give AaB unyttige hjørnespark, hvorfor de vil have et stort fokus på, at få givet så få hjørnespark som muligt til AaB.
 • Hvem vil åbne opgøret op? Jeg håber det bliver en vekslende forestilling, men jeg kan være nervøs for, om AaB vil tage fat i opgøret, eller om de vil stille sig lidt afventende i dette opgør, hvis de gør det, kan det blive svært at komme over de 9,5 hjørnespark.
Oddsmarked

Oddset på over de 9,5 hjørnespark står til odds 1.950 asian, og er ikke muligt at spille ret mange steder endnu, så derfor er det svært at sige så meget om udviklingen på oddset. 

Men kigger vi på 1X2 så er AaB favoritter, men jeg har også en lille idé om X'et kunne blive en realitet her. Det har været udfaldet de seneste 3 gange AaB og FCN har stået overfor hinanden.

Holdene:

AaB:
Hjemmeholdet fik et point i sidste runde mog Randers, og gjorde det ganske fornuftigt i det opgør. Jeg tænker de kommer til at stille i noget der ligner den formation rigtig meget, hvor AaB stadig må se bort fra Lucas Andersen (fast mand) og Rufo (fast mand) til dette opgør 

FC Nordsjælland:
Hos gæsterne er Amon (reserve) og Chukuwani (reserve) ude med skader, men derudover kan de også benytte samme folk, som i sidste runde vandt 3-1 over Vejle på hjemmebane.  

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback