18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

21. etape: Monaco - Nice

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Monaco - Nice (33,7 km)

21. juli kl. 16:30

Der bliver fest og champagne i Paris, når Tour de France 2024 traditionen tro slutter med spurten på Champs-Élysées. Både tilskuere og ryttere skal virkelig sørge for at nyde den specielle oplevelse i år. Næste år flyttes sidste etape af touren nemlig til Nice på grund af OL i Paris.

Odds på vinder af 21. etape

Vinder Højeste odds Bookmaker
Jasper Philipsen 1,75
Mads Pedersen 6,00
Dylan Groenewegen 6,50
Kasper Asgren 29,00
Christophe Laporte 29,00
Magnus Cort 81,00

I år bliver det dog den sædvanlige paradeetape, hvor der ikke vil blive kørt om det i klassementer (med mindre vi skulle være nede i de helt små sekunder). Etapen starter i Yvelines, hvor de fleste af OL’s cykeldiciplinerne skal afholdes.

Der er én kategoriseret stigning på etapen. Skulle det ske, at bjergtrøjen stadig er i spil, vil der naturligvis blive kørt om pointet. Hvis ikke, så vil den formentlig indgå i løjerne, som vi vil se ind mod Paris.

Løbet starter som altid, når vi rammer rundstrækningen inde i Paris. Der vil komme angreb, som sprinterholdene vil holde i kort snor. Det hele vil derefter formentlig blive samlet på næstsidste eller sidste omgang, hvorefter vi får den spektakulære massespurt på Champs-Élysées.

Det er naturligvis sket, at sprinterne er blevet snydt. Senest det skete var tilbage i 2005, da Alexandre Vinokourov vandt foran Bradley McGee og Fabian Cancellara. Men ellers er det en oplagt chance for de lynhurtige sprintere til at slutte Touren af med manér.

Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT / AFP

Favoritterne

Det sandsynlige er dog, at det skal afgøres i en spurt. Her afhænger meget af, hvem der har mest i tanken efter de hårde bjergetaper. Sidste år vandt Jasper Philipsen. Han kunne meget vel være et godt bud igen i år.

Etapeprofil

Monaco - Nice

Kommentarer

Feedback