18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

15. etape: Loudenvielle - Plateau de Beille

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Loudenvielle - Plateau de Beille (197,7 km)

14. juli kl. 13:05

Tourens anden uge slutter af med en stor etape i Alperne til Mont Blanc, hvor der er mål i Le Bettex. Inden da er der dog en stribe stigninger både kategoriserede og udenfor kategori, som skal forceres.

Spil på 15. etape hos Bet365


Den første store udfordring bliver Col de la Forclaz de Montmin, som kommer efter 75 kilometer. Den strækker sig over 7,2 kilometer og stiger med 7,3 procent i snit. De sidste tre kilometer er klart hårdest med mellem ni og 11 procent.

Fra toppen er der 30 kilometer til næste alvorlige stiging – Col de la Croix Fry på 11,3 kilometer og med 7%. Efter en kort nedkørsel gælder det 4,4 kilometer til toppen af Col des Aravis med 5,8 procent i gennemsnit.

Herefter kommer en nedkørsel efterfulgt af et plateau og endnu en nedkørsel, inden vi rammer Mont Blanc. Først gælder det den skrappe Côte des Amerands. Den er blot 2,7 kilometer lang men stiger til gengæld med 10,9 procent. Undervejs er vi helt oppe omkring de 17.

Efter en kort nedkørsel gælder det så turen op til Le Bettex på syv kilometer med 7,7 i snit. Den tager for alvor fat med fire kilometer til mål, hvorefter vi primært ligger på omkring de ni og ti procent.

Foto: LUCA BETTINI / AFP

Favoritterne

De mange stigninger krydret med det faktum, at det er hviledag i morgen, vil forhåbentlig anspore favoritterne til at angribe. Det kan være en dag, hvor Pogačar skal forsøge at sætte Vingegaard under pres, inden vi snart rammer de høje bjerge.

Gårdsagens voldsomme offensiv fra Jumbo-Visma kan være godt nyt for udbruddet. Jumbo-Visma vil formentlig ikke have det store problem med, at et udbrud kører hjem, da det fjerner bonussekunderne på målstregen. Hvis UAE ikke kan holde det samlet, så kan vi meget vel få to løb i løbet. Gode bud fra et udbrud er Matteo Jorgenson, Tom Pidcock, Thibaut Pinot og Michael Woods.

Etapeprofil

Loudenvielle - Plateau de Beille

Kommentarer

Feedback