18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

1. etape: Florance - Rimini

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Florance - Rimini (206,0 km)

29. juni kl. 12:00

Tour de France 2023 starter i Bilbao i Baskerlandet. Har man set Baskerlandet, så kommer det næppe som nogen overraskelse, at terrænet bliver kuperet. Første etape på Tour de France-ruten på Hele fem kategoriserede stigninger. De sidste tre af stigninger kommer i afslutningen af etapen.

Etapen minder meget om det baskiske endagsløb Circuito de Getxo. I sidste års løb var både Vivero og Pike med fremme ved afslutningen. Her sejrede det spanske megatalent Juan Ayuso i en spurt fra en mindre gruppe.

Der er 9,6 kilometer fra toppen af Côte de Pike og til målstregen i Bilbao. Côte de Pike er to kilometer lang og stiger med ti procent i snit. Det er klar den sidste kilometer, som trækker det tal op. Her ligger vi på mellem 12 og 15,6 procent! 

Dette er en af de i alt seks etaper, hvor der er bonussekunder at hente ude på etapen. Der er otte, fem og to bonus-sekunder at hente på toppen af Côte de Pike. Derefter vil der som altid være ti, seks og fire bonus-sekunder at hente på målstregen.

Odds etape 1

Favoritterne 1. etape - Tour de France

Grundet finalens hårdhed må det antages, at løbet skal afgøres i en spurt fra et reduceret felt. Den bør ligge godt til folk som Mathieu van der Poel, Tom Pidcock, Wout van Aert, Julian Alaphilippe, Michael Matthews og naturligvis Tadej Pogačar.

Det hele kommer til at afhænge af, hvordan finalen bliver kørt. Får vi et scenarie, hvor Vingegaard eller Pogačar trykker til på den sidste kilometer af Côte de Pike, kan det hele eksplodere. Vi har gennem denne sæson set, at de to bare har et ekstra gear i forhold til konkurrenterne.

Se Tour de France alle etaper.

Etapeprofil

Florance - Rimini

Kommentarer

Feedback