18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
Danmark

1 - 1

England

34ʼ Morten Hjulmand

1H 2H
1-10-0

18ʼ Harry Kane

20. juni 2024 kl. 18:00 - Fodbold, Europa - EM
Frankfurt Arena (neutral)    Artur Soares Dias
Opdateret
Nicolai J.Ekspert Nicolai J.
Tekstforfatter og redaktør hos BetXpert med en forkærlighed for den engelske Premier League. Har arbejdet indenfor spilbranchen siden 2017, hvor jeg begyndte min iGaming-karriere hos den maltesiske spilvirksomhed, Aspire Global. Derfra gik turen til affiliate-virksomheden Game Lounge, hvor jeg arbejdede som tekstforfatter i omkring 5 år, før jeg begyndte hos BetXpert (Raketech Limited) i 2024. Mit ekspertområde er Premier League-fodbold, men jeg har også interesse for golf, tennis og håndbold.

DanielHvalsø DanielHvalsø
Optakter, analyser og mere eller mindre realistiske spiltips

Vis mere
Vis mindre

Odds på Danmark - England 20/06, Europa - EM

Torsdag D. 20. juni kl. 18.00 møder Danmark England ved EM 2024 i Tyskland. Harry Kane og co. er store favoritter til at vinde opgøret, men der er ingen grund til at undervurdere Danmarks chancer. På denne side kan du se odds på Danmark - England og læse vores optakt med spiltips til EM-kampen.

Danmark - England: Odds på vinderen

Kan det danske landshold få point mod England ved EM? Det er ikke utænkeligt, men der er ingen tvivl om, at det bliver utroligt svært. England har et verdensklasse landshold bestående af stjerner som Harry Kane, Jude Bellingham og Phil Foden, og holdet er bookmakernes klare favoritter til at vinde EM-guldet. Sammenlign odds på vinderen af kampen herunder.

Væddemål Højeste odds Bookmaker
Danmark vinder 5,66
Kampen ender uafgjort 3,80
England vinder 1,63
Væddemål Højeste odds Bookmaker
Danmark vinder 5,60
Kampen ender uafgjort 3,97
England vinder 1,62

Vinderchancer 

Danmark vinder Kampen ender uafgjort England vinder
15,54% chance 24,90% chance 59,57% chance

Danmark - England

Danmark England
18ʼ 1H 0-1 Harry Kane H. Kane
Jannik Vestergaard J. Vestergaard 27ʼ
1-1 Morten Hjulmand M. Hjulmand
Victor KristiansenV. Kristiansen (Assist)
34ʼ
54ʼ 2H Conor Gallagher C. Gallagher >
Trent Alexander-Arnold T. Alexander-Arnold <
Alexander Bah A. Bah >
Victor Kristiansen V. Kristiansen <
57ʼ
Mikkel Damsgaard M. Damsgaard >
Jonas Older Wind J. O. Wind <
57ʼ
61ʼ Conor Gallagher C. Gallagher
Yussuf Yurary Poulsen Y. Y. Poulsen >
Rasmus Højlund R. Højlund <
67ʼ
69ʼ Jarrod Bowen J. Bowen >
Philip Foden P. Foden <
69ʼ Ollie Watkins O. Watkins >
Harry Kane H. Kane <
69ʼ Eberechi Eze E. Eze >
Bukayo Saka B. Saka <
Joakim Mæhle J. Mæhle 73ʼ
Andreas Skov Olsen A. S. Olsen >
Christian Eriksen C. Eriksen <
82ʼ
Christian Nørgaard C. Nørgaard >
Morten Hjulmand M. Hjulmand <
82ʼ
Christian Nørgaard C. Nørgaard 87ʼ

Kampstatistik

16 Skud 11
7 Skud på mål 4
4 Hjørnespark 2
17 Indlæg 12
4 Offside 0
13 Frispark begået 5
3 Gule kort 1
0 Røde kort 0
46% Boldbesiddelse 54%

Live opdateringer

Bekræftede startopstillinger

5-4-1
Danmark
Danmark
6
Andreas Christensen
3
Jannik Vestergaard
2
Joachim Andersen
23
Pierre-Emile Højbjerg
21
Morten Hjulmand
1
9
Rasmus Højlund
1
Kasper Schmeichel
17
Victor Kristiansen
10
Christian Eriksen
5
Joakim Mæhle
19
Jonas Older Wind
4-2-3-1
England
England
3
Luke Shaw
10
Jude Bellingham
6
Marc Guehi
5
John Stones
4
Declan Rice
8
Trent Alexander-Arnold
9
Harry Kane
1
1
Jordan Pickford
12
Kieran Trippier
11
Philip Foden
2
Kyle Walker
7
Bukayo Saka

Se flere odds på EM og sammenlign andre odds på fodbold i vores matchcenter.

Danmark - England

Optakt til Danmark - England

Kan løfte sig fra skuffelsen mod Slovenien og få point mod England?

Det danske landshold møder England i anden runde ved EM i Tyskland på Deutsche Bank Park i Frankfurt torsdag d. 20. juni med kickoff kl. 18.00. England er store favoritter, men der er ingen grund til at pakke den rød-hvide klaphat alt for langt væk og udelukke point til Danmark. Nej, Kasper Hjulmand og det danske landshold fik ikke den start på EM, som vi alle havde håbet på. Men den optimistiske danske fodboldfan vil sige, at det er en ny kamp, og hvis Serbien kan drille England, så kan Danmark også. Der er dog ingen tvivl om, at det vil kræve noget særligt og en stærk kollektiv indsats fra Danmarks side, hvis der skal falde point mod England.

Eriksen strålede - det gjorde Højlund ikke

Det lignede i lang tid en drømmestart og 3 point til Danmark mod Slovenien i første gruppekamp ved EM. Christian Eriksen sparkede Danmark i front mod gruppens - på papiret - svageste nation efter 17 minutters spil. Efter et hurtigt indkast endte bolden hos Jonas Wind, der sendte bolden videre til Eriksen med en genial hælaflevering, og så stod der 1-0 til Danmark.

Det danske landshold var bedst i størstedelen af første halvleg, men det var tydeligt, at både Højlund og de danske wingbacks havde det svært. Højlund arbejdede hårdt for holdet, men havde en tendens til at miste bolden. Det var i det hele taget ikke Højlunds bedste kamp.

Kristiansen og Bah virkede i mange tilfælde isolerede på siderne. Det, der fungerede bedst for Danmark mod Slovenien, det var tydeligvis Eriksen. Kasper Hjulmand havde placeret Eriksen i lommen mellem Sloveniens midtbane og forsvar, og der lå den danske Manchester United-spiller og hyggede sig i store dele af første halvleg.

I anden halvleg lykkedes det Slovenien at få greb om kampen. Rasmus Højlund havde en sjælden chance og var tæt på at score til 2-0, men med et kvarter igen fik Slovenien fortjent bolden i mål.

Det formåede Danmark ikke at svare igen på og måtte derfor tage til takke med ét point i første kamp ved EM. Et halvfesent og skuffende resultat for Kasper Hjulmand, det danske landshold og resten af fodbolddanmark, som alle havde drømt om mere.

Nu gælder det så England torsdag aften, og spørgsmålet er selvfølgelig, hvordan Kasper Hjulmand vælger at stille op efter resultatet og præstationen mod Slovenien. 5-3-2 virker som den mest oplagte formation. Men Eriksen vil ikke få samme plads mod England, som han fik mod Slovenien. Det kan dog måske blive lettere for de danske wingbacks at bringe sig selv i spil på de rigtige tidspunkter.

Jude Bellingham (England)

Foto: INA FASSBENDER / AFP

Det holdt hårdt for England

England fik heller ikke den start på EM, som de havde drømt om. De fik deres 3 point mod Serbien, men sejren og præstationen var på ingen måder lige så overbevisende, som mange havde forestillet sig.

Jude Bellingham blev den store helt for englænderne, da Real Madrid-spilleren pandede bolden i mål til 0-1 efter 13 minutter. På det tidspunkt havde man en fornemmelse af, at det blot var starten for England, og at de ville tromple henover serberne.

England var dominerende og spillede selvsikkert i første halvleg, men i anden halvleg kom Serbien længere frem på banen, og England begyndte at lave fejl. Den engelske offensiv gik i perioder i stå, defensiven vaklede, og forsøget med Trent Alexander Arnold på midtbanen begyndte at slå fejl. Men til trods for et massivt pres fra Serbien lykkedes det altså for England at køre en kneben 1-0-sejr hjem.

Sejren til England er godt nyt for Danmark, da det gør vejen videre i turneringen nemmere for det danske landshold. Hvis Serbien havde fået point, ville England være endnu mere presset til sejr mod Danmark. Man kan dog også argumentere for, at den første sejr har løsnet lidt op for nervøsiteten for englænderne, der måske vil have nemmere ved at spille deres eget offensive spil i alle 90 min. imod Danmark.

Dansk fodboldfan ved EM i Tyskland

Gode odds på begge hold scorer

Til trods for den svingende start ved EM, er der ikke noget, der har rykket sig i forhold til Englands store favoritværdighed torsdag aften. Ifølge bookmakerne vinder England over Danmark, men det danske landshold har før vist, at de kan håndtere de engelske stjerner med en stærk kollektiv indsats. Langt hen ad vejen i hvert fald.

Når man kigger på tidligere resultater mellem Danmark og England, er det jo heller ikke fordi, at England har uddelt deciderede klø til det danske landshold. Ud af de sidste tre opgør har England vundet én kamp (2-1 i EM-semifinalen i 2021), mens Danmark vandt 1-0 i Nations League i 2020, og én kamp endte uafgjort. 

Selvom England kun har vist tegn på svagheder i enkelte momenter i kvalifikationen og venskabskampe, viste Serbien Danmark og andre hold, at der er muligheder overfor den engelske defensiv. Op til kampen tilbyder flere bookmakere omkring odds 2.10 på, at begge hold scorer. Det vil for mange lyde mere interessant end at spille på 1, X eller 2. Men hvis man ikke har den store tiltro til den danske offensiv, kan man også satse på hjørnespark til Danmark, hvilket vores eksperter anbefaler. Se spiltips til Danmark - England længere nede i artiklen.

Se om det lykkedes Danmark at få point mod England på torsdag kl. 18.00 på TV2.

BetXperts bud på resultat og målscorer

Resultat fuldtid Målscorer
1 - 2 Harry Kane

Spilforslag til Danmark - England

Vores eksperter har kigget på kampen mellem Danmark og England og fundet følgende interessante odds og spil.

Over 3,5 hjørnespark til Danmark til odds 1.94 hos Unibet*

Danmark har fået over 3,5 hjørnespark i 9 ud af de 10 seneste kampe, og der er ingen grund til at tro, at de ikke også kan få det mod England på torsdag. Danmark skal nok komme frem på banen, og man kunne godt forestille sig at Danmarks wingbacks kan kæmpe sig frem til et par hjørnespark i løbet af kampen. Odds 1.94 på over 3,5 hjørnespark til Danmark mod England lokker.

Læs spiltip her.

Bookmakere med odds til Danmark - England

Sammenlign flere odds og bettingmuligheder på Danmark - England hos følgende bookmakere i Danmark:

Besøg Betinia

100% bonus up til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
God velkomstbonus
fint spiludvalg
Hurtig hjemmeside
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 5x væddemål og bonusbeløb på enkeltsport med odds på mindst 2,0, eller på multi-væddemål med odds på mindst 1,5 pr. valg. Totalt 10.000 kr inden for 60 dage efter første indbetaling.

Yderligere vilkår For at kvalificere sig til bonussen skal spilleren gennemspille det fulde beløb af den første indbetaling mindst én gang med odds på mindst 1,50. Maks beløb, der tæller med i gennemspilningskravene for hvert væddemål, er 500 DKK. Indbetalinger foretaget med Neteller eller Skrill kvalificerer ikke til denne kampagne.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Betinia hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg VBet

Op til 500 kr. Gratis spil

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Masser af odds på dansk fodbold
Konkurrencedygtige odds på de store sportsligaer i verden
24 timers live chat support
Brugervenlig platform til mobile enheder
Over 40 forskellige sportsgrene med odds
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Gratis spil gyldigt i 7 dage - Maksimum Gratis spilbeløb 500 kr. - Gevinster fra Gratis spillet inkluderer ikke indsatsen

Yderligere vilkår 18+ | Kun for nye verificerede spillere | Kun for det første væddemål | Min. Indbetaling: 40 kr. Væddemålstype: Enkelt/multi
Regler og vilkår:  Vi henviser til VBet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Expekt

600 kr. live freebet

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Velkomstbonus uden gennemspilskrav
Stort udvalg af sportsmarkeder og oddsmarkeder
Super effektiv kundesupport
Høj tilbagebetalingsprocent
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 1.00x indskud til minimum odds 1,80 indenfor 14 dage.

Yderligere vilkår

18+ | Kun nye spillere | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk | Kun for nye spillere | Min. indsats på 100 kr til odds 1,80 | Maks freebet op til 600 kr. | Aktiveres under "mine tilbud" og skal bruges inden 60 dage | Skrill og PaySafeCard indbetalinger er ikke bonusberettigede | Freebet gælder kun som et livebet


Regler og vilkår:  Vi henviser til Expekt hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Danske Spil

Danske Spil

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Høje odds på udvalgte kampe
Mange livebetting markeder
Stærk mobil-app
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Regler og vilkår:  Vi henviser til Danske Spil hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Campobet
Moderne hjemmeside
Udmærket spiludvalg
Mulighed for odds boost
Omsætningskrav Indbetaler du 100 kr. og laver et kvalificerende væddemål for 100 kr., modtager du 100 kr. i bonus. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder.

Regler og vilkår:  Vi henviser til Campobet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Danmark - England kampinfo 

  • Start: Torsdag d. 20. juni kl. 18.00
  • Turnering: EM-slutrunden 2024
  • Runde: 2. runde
  • Stadion: Deutsche Bank Park (Frankfurt)
  • Dommer: Ikke offentliggjort.
  • TV: TV2

Danmark - England: Seneste indbyrdes opgør

  • 7. Juli 2021: England 2 - 1 Danmark (EM-semifinale)
  • 14. oktober 2020: England 0 - 1 Danmark (Nations League)
  • 8. September 2020: Danmark 0 - 0 England (Nations League)

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på ofte stillede spørgsmål omkring gruppekampen Danmark - England ved EM 2024.

Hvornår spiller Danmark imod England ved EM?

Danmark møder England i deres anden gruppekamp ved EM 2024 torsdag d. 20. juni kl. 18.00.

På hvilken tv-kanal kan man se Danmark - England?

Kampen mellem Danmark og England kan følges på TV2.

Hvem er favoritter til at vinde mellem Danmark og England?

England, som også er favoritter til at vinde EM-turneringen, er store favoritter imod Danmark.

Hvad er chancen for, at Danmark vinder over England?

Med udgangspunkt i Expekts odds på Danmark - England, er der kun omkring 15% chance for, at Danmark vinder over England. Der omkring 25% chance for, at kampen ender uafgjort, og 60% chance for at England vinder.

Feedback