Håndboldherrernes EM 2024 nærmer sig og det betyder, at du nu kan kaste dig over EM Håndbold Manager 2024 hos Holdet.dk. Få her en guide til, hvordan du sætter dit håndbold EM 2024 managerhold.

Det danske landshold er favoritter ved herrernes EM i håndbold 2024, der afvikles fra den 10. til den 28 januar i Tyskland, men hvilke spillere vil mon få deres store gennembrud ved slutrunden?

Du skal sørge for at sat dit managerhold inden første gruppekamp den 10. januar 2024 og vi giver dig her en guide til, hvordan du kan være med i Holdet.dks managerspil.

Sådan sætter du dit EM Håndbold hold

Det er ganske simpelt at være med i EM Håndbold manager spillet hos Holdet.dk og du skal blot sørge for at udvælge de rette spillere, som du tror på slår igennem i slutrunden.

Du har en bank på 50.000.000 kr til at købe spillere til dit managerhold, så man skal vælge strategisk og klogt ellers løber man hurtig tør for penge. 

Selvfølgelig skal man shoppe lidt blandt de absolut bedste spillere, men det kan være en god idé at se efter et par billige alternativer. Hvis vi ser nærmere på danske stjerner som Mathias Gidsel og Mikkel Hansen, som er de dyreste spillere med et prisskilt på 12 mio. kr. for Gidsel og 11 mio. kr. for Mikkel Hansen.

Der kan maksimalt vælges fire spillere fra samme landshold til dit managerhold og denne begrænsning med maks. 4 spillere fra samme land gælder i hele spillet.

Der skal vælges i alt 7 spillere til dit hold og så mangler du blot den vigtige opgave at udnævne en kaptajn blandt dine 7 spillere.

Din kaptajn stiger og falder i værdi på almindelig vis, men derudover får du et tilsvarende beløb tilført som en 'kaptajnbonus'

A screenshot of a gameDescription automatically generated

Et par gode råd til dit managerhold

Mange har nok større erfaring med managerspil til fodboldligaer eller turneringer, men der er ret store forskelle i forhold til Håndbold manager.

I første omgang skal man være opmærksom på, at transfergebyr for spillerhandler kun 0.5% i håndbold i forhold til de 1% fra fodboldspillene.

Det betyder, at det i højere grad kan svare sig ikke at kigge for mange kampe frem i turneringen, da man kan tillade sig, at skifte mange spillere hver runde. Så det lave gebyr giver helt klart nogle fordele.

Generelt er pointsystem bygget ret anderledes op og adskiller sig markant fra fodbold manager da langt størstedelen af væksten kommer fra spillerens individuelle præstationer i håndbold og ikke fra holdets præstation, som kendetegner fodboldspillene.

Derfor ofte god værdi i at kigge efter stjernespillere fra dårligere nationer, som måske ikke vinder så mange kampe, men hvor man alligevel kan score gode point.

Sådan scorer du point med dit hold

Hvis du vil helt til tops på ranglisten med dit managerhold, så skal dine udvalgte spillere naturligvis kaste en masse bolde i netmaskerne, men der er masser af andre måder at få point til dit hold.

Men vær opmærksom på, at der også er risiko for minuspoint:

Mål: 30.000 point

Assist: 10.000 point

Vundet kamp: 25.000 point

Uafgjort: 10.000 point

Tabt kamp: -5.000 point

Bonuspoint

5 mål eller flere: 30.000 point

10 mål eller flere: 100.000 point

5 assists eller flere: 20.000 point

En stærk keeper mellem stængerne kan vise sig at blive forskellen på succes og fiasko i managerspillet, da der er point for Målvogterens redninger. Ved redning af straffekast gives en bonus dvs. 10.000 point + 30.000 point.

Strafpoint

Per 2 min. udvisning: - 40.000 point

Direkte rødt / blåt kort: - 150.000 point

Se flere regler og vilkår for managerspillet hos Holdet.dk.

Kan man have flere managerhold?

Det er kun muligt at oprette ét basishold pr. deltager. Men man kan købe Guldhold for kr. 79,- pr. hold eller Guld+ inkl. præmiedeltagelse for kr. 89,- pr. hold og dermed have flere managerhold. Man kan dog maksimalt have 20 hold.

Se vores store Håndbold TV Guide

Ofte stillede spørgsmål om Håndbold manager

🔎Hvor kan man oprette EM Håndbold Manager 2024 ?
Du kan oprette dit EM Håndbold Manager drømmehold hos Holdet.dk*. Du skal have oprettet dit hold inden første gruppekamp onsdag den 10. januar kl. 18:00. Indtil da kan du ubegrænset ændre på dit hold.

🔎Hvordan opretter man et EM Håndbold managerhold?
Man starter med at få tildelt 50 millioner kroner, og så skal man købe spillere til sit hold. Efter hver runde undervejs i turneringen vil der være mulighed for spillerhandler. Du kan dermed sælge og købe spillere til dit hold.

🔎Hvad kan man vinde i EM Håndbold Manager managerspillet?
Der er kontantpræmier til de 100 bedste EM Håndbold Manager-hold med en førstepræmie på 15.000 kr. Derudover er der også rundepræmier.

🔎 Hvad er en Miniliga i EM Håndbold Manager?
Du kan oprette en Miniliga og invitere vennerne til at spille managerspil. Det kræver et Guld-hold for at oprette en Miniliga, men basishold kan deltage.