Danmark møder Irland i det første af to playoff-opgør om at komme med til VM 2018 i Rusland. Her får du et overblik over de bedste odds, bonusser og tilbud på Danmark i VM-playoff og bookmakernes vurderinger af, om Danmark går videre til slutrunden.

Landstræner Åge Hareide står over for de to vigtigste kampe i sin tid som dansk landstræner: playoff-opgørene mod Irland om at komme med til VM 2018 i Rusland. 

Tidligere i kvalifikationen så det ellers sort ud, men efter et flot comeback af landsholdet ført an af Christian Eriksen, der har scoret mål nærmest på samlebånd, er det nu, det virkelig spidser til. 

Lørdag aften klokken 20:45 tager Danmark imod Irland i et udsolgt Parken, mens irererne er hjemmehold tre dage senere i Dublin på Aviva Stadium med plads til 51.700 tilskuere - også denne kamp er allerede udsolgt. 

Danmark kvalificerede sig til VM i Rusland, hvor de er i gruppe med Peru, Frankrig og Australien. Læs en analyse af de tre modstandere og alle andre VM-hold i BetXperts store VM-guide her

Danmark - Irland bonusser og tilbud

Flere bookmakere er allerede ude med bonusser og tilbud til Danmark - Irland. Vi har her er samlet et overblik over de bedste Danmark - Irland bonusser. 

Danske Spil: 50 kroners frit spil prematch eller live

 • Klik her, log ind og vælg så "Min side" --> "Oddset Bonus" --> "Nye Tilbud". 

 • Derefter skal du trykke "Benyt tilbud" på dit Danmark - Irland 50 kr. Frit Spil. 
 • Dit Frit Spil er nu tilgængeligt, når du vælger et spil fra Danmark - Irland enten prematch eller live.  

Hent dit 50 kroners Frit Spil her »

Unibet: 100 kr. risikofrit spil på sejr til Danmark

 • Spil for min. 100 kroner på dansk sejr over Irland (1X2-kampodds) enten i hjemmekampen den 11. eller udekampen den 14. november (inden kampstart). Kun spil på dette væddemål er gyldige (væddemålet findes under "Mest populære", "Kamp", 1X2 Fuld tid).
 • Du bestemmer selv, hvilken af de to kampe du bruger tilbuddet på. Du kan kun benytte tilbuddet én gang og kun på dansk sejr. 
 • Hvis Danmark vinder, modtager du din gevinst som normalt. Hvis Danmark ikke vinder i den kamp du har spillet på, modtager du din indsats (maksimalt 100 kroner) retur næste hverdag senest klokken 20.00. 
Hent dit 100 kr. risikofrie spil her »

Nordicbet: 2 x 200 kr. live freebets + vind VM-rejse

 • Spil for mindst 200 kroner inden kampstart på en eller begge kampe: Danmark - Irland og Irland - Danmark til mindst odds 1,50. 

 • Du vil herefter modtage et free livebet til samme kamp på 200 kroner. Du skal altså spille for mindst 200 kroner prematch på begge kampe for at få et free livebet til begge kampe.
 • Gevinsten (ikke indskuddet) fra de to free livebets skal gennemspilles tre gange til mindst odds 1,50 indenfor 60 dage.
 • Ved deltagelse i kampagnen er du automatisk med i lodtrækningen om en VM-rejse til Rusland og freebets. 
Hent dine 2 x 200 kr. live freebet her »

Betfair Sportsbook: Odds 12 på dansk sejr (nye kunder)

 • VIGTIGT: Brug promokoden ZFBJWH ved oprettelse. 

 • Spil på sejr til Danmark over Irland i den første VM-playoff-kamp på kampodds-markedet til det forhøjede odds via Sportsbook (før kampstart). 
 • Hvis du vinder på dit spil, udbetales din indsats kontant til din hovedkonto. Herefter modtager du gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto inden for 24 timer kampens afgørelse.
 • Den maksimale kvalificerende indsat er 50 kr.
 • Bonussen er gyldig i 90 dage og skal gennemspilles en gang til mindst odds 1,50. Kun spil placeret i Sportsbook tæller med i omsætningskravet. 
Hent odds 12 på dansk sejr her »

Bwin: 50 kr. freebet hver gang Danmark scorer

 • Spil for mindst 200 kroner til mindst odds 1,50 på Danmark - Irland inden kampstart. 

 • Hver gang Danmark scorer i kampen modtager du et freebet på 50 kroner, som udbetales til din konto indenfor 40 minutter efter kampslut. 
 • Et freebet er tilgængeligt i syv dage efter udstedelsen.
Hent 50 kr. freebet hver gang Danmark scorer »

Betfair Sportsbook: Spil på Danmark - Irland og få 100 kr. til Irland - Danmark

 • Spil for mindst 100 kr. på Danmark - Irland den 11. november på Sportsbook på hvilket som helst et marked. 

 • Dit spil kan både være prematch og live, men skal mindst være til odds 1,50. 
 • Når dit kvalificerende spil er afgjort, vil du modtage et gratis spil på 100 kr., som kan bruges på returopgøret den 14. november
Hent dit 100 kr. spil til returopgøret her »

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos bookmakerne og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddene.

Danmark - Irland VM-playoff Odds

Kort efter lodtrækningen til VM-playoff kom bookmakeren med odds på Danmark - Irland, og siden da er oddset kun faldet på Danmark. Unibet* startede ud med odds 2,00 på en dansk sejr i det første opgør i Parken, mens flere andre bookmakerede startede ud i odds omkring 1,90, men nu er markedets højeste odds 1,78. Omvendt, så er oddset deraf også steget på Irland, der startede ud i omkring odds 4,00, men nu giver odds 6,00.

Begge hold har været hårdt ramt af skader op til kampen, men skadessituationen ser mest lys ud for danskerne, der ser ud til at få alle spillere klar, udover Henrik Dalsgaard, mens Irland må undvære flere spillere - og dette har formentlig haft en indflydelse på oddsfaldet på dansk sejr. 

Danmark - Irland odds, 1X2: 

Danmark Uafgjort Irland
1,70  3,55 7,00
Bet365
Unibet
Betfair Sportsbook

I halvdelen af Danmarks ti kvalifikationskampe scorede modstanderen samtidigt med, at danskerne også fik scoret mindst et mål. Det samme skete for Irland i fire kampe. 

Danmark - Irland odds, begge hold scorer:

Begge hold scorer Begge hold scorer ikke
2,70 1,61
Betfair Sportsbook
Unibet

Irland var et målfattigt hold i kvalifikationen, hvor de kun scorede 12 mål i 10 kampe. De lukkede heller ikke mange mål mål - seks mål blev der scoret mod dem. Det giver et målgennemsnit på 1,80 mål per kamp. Danmark scorede 20 mål og lukkede 8 mål ind, hvilket givet et gennemsnit på 2,80 mål per kamp. 

Danmark - Irland odds, under/over 2,5 mål:

Over 2,5 mål Under 2,5 mål
2,80 1,48
LeoVegas
Danske Spil

Christian Eriksen har været ustoppelig på landsholdet i de seneste mange kampe. Han har scoret i fem landskampe i træk i kvalifikationen, hvor det i alt er blevet til otte mål i de ti kvalifikationskampe i gruppespillet. Tre af målene er scoret på straffespark. Han scorede også for Tottenham på Wembley, da de i Champions League-gruppespillet mødte Real Madrid. Scorer han igen mod Irland? 

Danmark - Irland odds, målscorer:

Scorer nedenstående spiller mindst et mål i kampen?

Odds Bookmaker
Christian Eriksen 3,30 Betfair Sportsbook
Nicklas Bendtner 2,90
888sport
Pione Sisto 4,10
Unibet
Thomas Delaney 5,00
Cashpoint
Andreas Cornelius 3,15 Danske Spil
Peter Ankersen 19,00 Bet365
Yussuf Poulsen 3,50 Danske Spil
Shane Long 5,90 Danske Spil
Daryl Murphy 5,20 LeoVegas
James McClean 8,50 Unibet
Robbie Brady 7,80 Danske Spil
Scott Hogan 5,80 888sport

Går Danmark videre fra VM-playoff?

Inden lodtrækningen gik i gang havde bookmakerne på det danske marked Danmark som favorit til at gå videre fra de to playoff-opgør. Og de første odds fra bookmakerne på Danmark - Irland følger den tendens. Danmark er nemlig favorit til gå videre mod Irland. 

Danmark VM-playoff odds

Danmark går videre fra VM-playoff Danmark går ikke videre fra VM-playpff
1,63 2,50
Unibet
Betfair Sportsbook

Lige efter lodtrækningen startede bookmakerne ud i odds omkring 1,80-1,75 på, at Danmark kvalificerer sig fra VM-playoff til slutrunden, men det odds har været faldende siden.

Hos Nordicbet* vurderer man, at det Danmark bør gå videre mod Irland: 

"Det blev hverken den værste eller bedste modstander, vi kunne møde. Irland er et hold, vi skal være favoritter imod, omend ikke kæmpestore favoritter. Vi vurderer dog, at Danmark bør have ganske fine chancer for at spille sig til VM næste år," siger pressechef ved Nordicbet* Thomas Holm til BetXpert. 

"Dét, som bør blive udslagsgivende, er den større individuelle kvalitet, som vores spillere trods alt indeholder. Irland vil som altid, komme med alt hvad de har. Det betyder en god organisation, og en fight uden lige. Ligeledes er de uhyre stærke på dødbolde. Så det kræver uden tvivl fuld koncentration, samt masser af hårdt arbejde, såfremt drømmen om VM skal indfries," fortsætter han.

Også hos Danske Spil* er der optimisme at spore på Danmarks vegne:

"Irland var ikke ønskemodstanderen, men langt fra den værste lodtrækning, vi kunne få. Irland overhalede til sidst Wales ved at slå dem 1-0 og sikre sig playoff," siger oddsansvarlig ved Danske Spil*, Peter Emmike Rasmussen, i en pressemeddelelse og tilføjer:

"De var ikke særligt overbevisende i deres sidste gruppekampe, hvor de har haft problemer med at finde formen, og på baggrund af det vurderer vi, at Danmark er favoritter til at gå videre. Vi vurderer, at sandsynligheden for, at Danmark kommer med til VM er 55 procent. Så ja, vi kommer med til VM!"