Returopgøret mellem Irland - Danmark finder sted på Aviva Stadium i Dublin tirsdag aften, og det bliver utroligt spændende at se, om Danmark kvalificerer sig til slutrunden. BetXpert har her samlet de bedste bonusser og tilbud på Irland - Danmark. 

Efter 0-0 i Parken er spændingen intakt, når Danmark tirsdag aften på et udsolgt Aviva Stadium i Dublin skal forsøge at booke billetter til VM i Rusland til sommer. Skal Danmark til VM, kræver det, at Eriksen og co. lykkes med, hvad de ikke formåede i lørdagens kamp: At nedbryde den irske forsvarsmur og score mindst en gang. 

Hverken den danske eller irske landsholdslejr har meldt om skader efter den første kamp, og da den serbiske dommer Miroslav Mažic ikke gav nogle gule kort, er der ingen umiddelbare nye fravær til tirsdagens kamp. Eneste væsentlige team news er derfor, at irerne får midtbanemotoren David Meyler tilbage fra karantæne.

Kampen fløjtes i gang tirsdag aften klokken 20.45 i Dublin på Aviva Stadium med plads til 51.700 tilskuere.

Se odds på vinderen af VM 2018 her

Irland - Danmark tilbud og bonusser

Flere bookmakere er ude med bonusser og tilbud til Irland - Danmark. Se dem her:

Danske Spil: Spil 100 kr. og få 100 kr. Frit Live Spil

 • Spil for 100 kr. (eller mere) på Irland-Danmark inden kampstart. 
 • Når kampen er i gang, skal du placere et væddemål Live på kampen. Vælg indsats på dit spil, og åbne "Vælg Freebet", hvor du skal vælge "100 kr. Frit Spil Live".

 • Gennemfør dit Live spil via "Køb Spil" knappen.  
Hent dit 100 kr. Frit Live Spil her »

  

Unibet: 100 kr. risikofrit spil på sejr til Danmark

 • Spil for min. 100 kroner på dansk sejr over Irland (1X2-kampodds)  (inden kampstart). Kun spil på dette væddemål er gyldige (væddemålet findes under "Mest populære", "Kamp", 1X2 Fuld tid).
 • OBS: Har du allerede benyttet tilbuddet på den første kamp, kan du IKKE benytte tilbuddet igen, da det kun gjaldt til en af kampene.
 • Hvis Danmark vinder, modtager du din gevinst som normalt. Hvis Danmark ikke vinder i den kamp du har spillet på, modtager du din indsats (maksimalt 100 kroner) retur næste hverdag senest klokken 20.00. 
Hent dit 100 kr. risikofrie spil her »

Nordicbet: 200 kr. live freebet + vind VM-rejse

 • Spil for mindst 200 kroner inden kampstart på Irland - Danmark til mindst odds 1,50. 

 • Du vil herefter modtage et free livebet til samme kamp på 200 kroner.
 • Gevinsten (ikke indskuddet) fra dit free livebet skal gennemspilles tre gange til mindst odds 1,50 indenfor 60 dage.
 • Ved deltagelse i kampagnen er du automatisk med i lodtrækningen om en VM-rejse til Rusland og freebets. 
Hent dit 200 kr. live freebet her »

  

Bwin: 50 kr. freebet hver gang Danmark scorer

 • Spil for mindst 200 kroner til mindst odds 1,50 på Irland - Danmark inden kampstart. 

 • Hver gang Danmark scorer i kampen modtager du et freebet på 50 kroner, som udbetales til din konto indenfor 30 minutter efter kampslut. 
 • Et freebet er tilgængeligt i syv dage efter udstedelsen.
Hent 50 kr. freebet hver gang Danmark scorer »

888sport: Odds 4,5 på at Danmark kvalificerer sig til VM + velkomstbonus (nye kunder)

 • Sæt dit første spil på, at Danmark går videre til VM mod Irland for op til 100 kroner til det normale odds. 
 • Hvis Danmark går videre, får du forhøjet dit odds til odds 4,50. Den normale gevinst udbetales almindeligt til din konto, mens den forhøjede gevinst udbetale som en bonus
 • Gevinsten fra det forhøjede odds vil blive udbetalt senest 72 timer efter afgørelsen, og den skal omsættes 10 gange til mindst odds 1,50 indenfor 60 dage. 
 • Når du deltager i tilbuddet, er du samtidigt også kvalificeret til at modtage 888sports velkomstbonus til nye kunder på 100 % op til 1.000 kroner på din første indbetaling
 • Velkomstbonussen skal omsættes 10 gange til mindst odds 1,50 indenfor 60 dage. 

Hent odds 4,5 på at Danmark går videre og modtag en velkomstbonus op til 1.000 kr. » 

Betfair Sportsbook: Odds 10 på at Danmark kvalificerer sig til VM (nye kunder)

 • VIGTIGT: Brug promokoden ZFBJWU ved oprettelse.

 • Spil på at Danmark går videre til VM (mod Irland) på går-videre-markedet til det forhøjede odds via Sportsbook (før kampstart). 
 • Hvis du vinder på dit spil, udbetales din indsats kontant til din hovedkonto. Herefter modtager du gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto inden for 24 timer kampens afgørelse.
 • Den maksimale kvalificerende indsat er 50 kr.
 • Bonussen er gyldig i 90 dage og skal gennemspilles en gang til mindst odds 1,50. Kun spil placeret i Sportsbook tæller med i omsætningskravet. 
Hent odds 10 på at Danmark kvalificerer sig til VM her »

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos bookmakerne og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddene.

 Læs BetXperts store VM-guide her. 

Irland - Danmark Odds

Danmark er efter lørdagens 0-0-kamp mod Irland favoritter til at tage sejren i tirsdagens opgør, på trods af at Irland har hjemmebanefordel og får David Meyler tilbage fra karantæne. Bookmakerne åbnede med Irland som svage favoritter til at vinde kampen i Dublin, men det er altså nu blevet vendt på hovedet.

Irland - Danmark odds, 1X2: 

Irland Uafgjort Danmark
3,25  2,90 2,80
 LeoVegas
Bet365
Danske Spil

Ingen af holdende vadede i store chancer i lørdagens kamp, hvor begge holds defensiver effektivt fik lukket modstanderen ned i store dele af kampen, og det har da også fået odds på, at begge hold scorer, til at stige.

Irland-Danmark odds, begge hold scorer: 

Begge hold scorer Begge hold scorer ikke
 2,62 1,53
Betfair Sportsbook
Betfair Sportsbook

Også oddset på en målrig kamp er steget ovenpå nullerten i Parken, og efter at både Schweiz-Nordirland og Kroatien-Grækenland sluttede målløst søndag aften. At Irlands hjemmekampe i gruppespillet snittede 1,2 mål pr. kamp spiller givetvis også ind.

Irland - Danmark odds, under/over 2,5 mål:

Over 2,5 mål Under 2,5 mål
3,55 1,34
888sport
Bwin

Lykkes det Danmark at score, er Christian Eriksen et udmærket bud på en ophavsmand. Danmarks topscorer i kvalifikationen scorede otte mål i de ti kampe og havde inden den første playoff-kamp scoret i sine seneste fem landskampe. Størst favoritter til at score er dog Shane Long og Nicklas Bendtner.

VM 2018 kampprogrammet er klar, og du kan se det lige her. 

Irland - Danmark odds, målscorer:

Scorer nedenstående spiller mindst et mål i kampen?

Odds Bookmaker
Christian Eriksen 4,50 Cashpoint
Nicklas Bendtner 4,00
Bet365
Pione Sisto 5,65
Cashpoint
Thomas Delaney 6,95
Cashpoint
Andreas Cornelius 4,20 LeoVegas
Peter Ankersen 26,00
Bwin
Yussuf Poulsen 4,70 888sport
Shane Long 4,00 Unibet
Daryl Murphy 4,80 Danske Spil
James McClean 5,8
Danske Spil
Robbie Brady 6,00
Bet365
Scott Hogan 4,60
LeoVegas
Shane Duffy 16,00
888sport
Cyrus Christie 21,00
Bet365

Går Danmark videre mod Irland?

Odds på dansk deltage ved VM har ikke ændret sig voldsomt efter lørdagens resultat. Blandt flere bookmakere er der enighed om, at Danmark stadig har gode kort på hånden til at kunne spille sig videre, trods det målløse opgør i Parken.

Danmark går videre fra VM-playoff Danmark går ikke videre fra VM-playpff
1,66 2,37
Betfair Sportsbook
Bet365

"Jeg har bemærket, at flere journalister og kommentatorer har været kritiske overfor Hareide, fordi de mener, at han var for positiv i sin evaluering af kampens resultat. Vi deler ikke kritikernes opfattelse. Vi synes faktisk, der er gode grunde til optimisme. Danmark holdt irerne fra at score, og vi viste med al tydelighed, at vi er det bedste hold", siger NordicBets pressechef Thomas Holm i en pressemeddelelse og fortsætter:

"I Dublin vil irerne være tvunget til at komme længere frem på banen. Det kan give danskerne den plads, de skal bruge for at score det ene udebanemål, der med al sandsynlighed vil være nok til at gå videre."

Og hos Danske Spil* er også oddsansvarlig Peter Emmike optimist.

"0-0 er ikke et dårligt resultat for Danmark, som vi ser det. Det havde været dejligt med en sejr, men 0-0 er et fint alternativ," siger han i en pressemeddelse. 

"Hvis Danmark scorer i Dublin, så skal irerne score to gange, og det var jo ikke, fordi de ligefrem sprudlede rent offensivt i Parken. Vi er heller ikke imponeret af Danmarks spil i denne kamp, men vores offensiv har vist sig farlig i 2017, hvor vi jo altså har været i stand til at score mål, så vi forventer, at Danmark kommer til at score derovre. Vi er faktisk ret optimistiske på landsholdets vegne, men forventer endnu en lige kamp," fortsætter Peter Emmike.