Flere bookmakere er allerede nu klar med en lang række specialspil til VM. Scorer Müller fx mere end Honduras? Vi har taget et kig på nogle af Vm-oddsene her...

Der er stadig flere måneder til sommerens VM-slutrunde i Brasilien, men vi kan godt tyvstarte en smule og kigge på odds allerede nu. Flere bookmakere har allerede hundredvis af specialspil ude på den store begivenhed, så det er bare med at finkæmme markedet og fange dem på det forkerte ben tidligt.

Vi har været forbi bookmakerne og kan her præsentere nogle af de mere kuriøse specials, der dog med lidt dybere research og analyse sagtens kan vise sig, at indeholde værdi.

Fuldt hus fra de bedste angribere?

Messi, Ronaldo og Neymar tilhører alle verdenseliten, men er de gode nok til at score i hver eneste kamp, de starter i? Unibet* tilbyder lukrative odds, hvis det er tilfældet:

Lionel Messi Cristiano Ronaldo Neymar
25 30 30
Unibet
Unibet
Unibet

Hjem med tomme lommer?

Der er stor forskel på top og bund i en VM-slutrunde, men er der virkelig hold der slet ikke kommer på måltavlen? Det mener Unibet* i hvert fald. Er du enig?

Antal hold med 0 mål scoret i turneringen

Bedste odds Bookmaker
0 hold 4,00
Unibet
1 hold 2,70
Unibet
2 hold 3,50
Unibet
3 eller flere hold 4,20
Unibet

Hvem er Englands bedste venstreback?

Der er fortsat mange spørgsmål omkring den engelske VM-trup. Et af dem er, hvem der skal indtage venstrebackpladsen mod Italien. Den rutinerede, men aldrende Ashley Cole? Evertons offensivtstærke Baines eller outsideren Shaw?

Leighton Baines Ashley Cole Luke Shaw
1,25 4,50 13
Bet365
Bet365
Bet365

Én mod 25?

Det kan meget vel være, at Thomas Müller er tysker og en verdensklasse fodboldspiller, men har han nok i sig til at score flere mål end hele Honduras' trup under VM? Det er ikke helt usandsynligt, hvis man spørger Tipico.

Thomas Müller scorer flere mål end Honduras

Bedste odds Bookmaker
Ja 1,95
Tipico
Nej 1,75
Tipico

Er man til de lidt mere vovede odds har Tipico også åbnet for muligheden for at spille på, om der sættes ny rekord for hurtigste VM-mål. Det skal i så fald være scoret på under 10,8 sekunder - sker det kan du hente odds 50 hos Tipico.

 

Gensyn med Gaúcho?

Brasilien råder over en superstærk trup og der er næppe plads til det gamle Barca-koryfæ, men for de optimistiske er der et flot odds at hente hos Betsafe, hvis Ronaldinho bliver blandt de brasilianske udvalgte.

Bliver Ronaldinho udtaget til den brasilianske trup

Bedste odds Bookmaker
Ja 9,65
Betsafe

Hvad mener I? Er der værdi i nogle af disse spil? Deltag selv i jagten og kom med bud på de bedste specialspil i kommentarfeltet herunder.