VM i herrehåndbold afvikles 13.-30. januar i Sverige. Læs denne optakt der lister vinderoddsene og gennemgår de deltagende hold. Og se de mange tips...

Traditionelt klarer værterne sig rigtig godt, så det skal blive spændende at følge det svenske broderfolk, og se om de kan gå hele vejen til medaljekampene. Umiddelbart har de ikke holdet til det, men god opbakning og en fordelagtig lodtrækning kan måske sende dem i semifinalen alligevel.


Danmark får også nærmest hjemmebane, da alle 5 indledende kampe plus eventuelle mellemrundekampe spilles i den nye Malmø Arena, hvor der er plads til 13.700 tilskuere. Derfor bliver der massiv opbakning til de danske drenge, hvilket kan være med til at bære dem frem til medaljekampene.

Hverken Sverige eller Danmark er topfavoritter til at snuppe VM guldet. Den favoritværdighed ligger på Frankrig, der stiller op som regerende europa-, verdens - og olympiske mestre. Med det klasse-hold de stiller med her, kan de meget vel fortsat have alle 3 titler efter VM er overstået. Skal et hold udfordre dem, er det nok Kroatien, som de seneste slutrunder har været eneste seriøse udfordrer til Frankrig.


Tips

BetXperts håndboldeksperter, Casper Larsen, Esben Billum og Kenneth Bech, vil løbende levere tips under slutrunden (i skrivende stund har de udlagt 8 spilforslag).


Tips kan følges på de nævnte eksperters sider (hvor man også kan skrive sig på en mailingliste). Man kan også løbende tjekke analyseoversigten på forsiden af BetXpert.com


Før turneringen går i gang kan det desuden anbefales at man læser nedenstående optakt, skrevet af Casper Larsen, der gennemgår alle deltagende hold.


Links

Tjek hvor og hvornår kampene kan ses i BetXperts TV-Guide

Den officielle turnerings-hjemmeside: http://www.handball2011.com/

Topscorer-liste finder man fx på TV2s VM-side: http://vmhh2011.tv2.dk/

Odds

VM-guld

Frankrig: 2,5 Centrebet, Sportingbet

Kroatien: 6,0 24hPoker, Betsson*, NordicBet*, William Hill

Spanien: 7,0 Bet24

Danmark: Centrebet, Sportingbet

Polen: 18,0 Betsson*

Tyskland: 21,0 Centrebet

Sverige: 22,0 Bet24

Island: 31,0 William Hill

Norge: 101,0 bwin*, Centrebet, Sportingbet

Serbien: 101 Centrebet, Sportingbet

Tjekkiet: 201 William Hill

Australien: 10.000 Bet365*

Top 3

Frankrig: 1,25 Bet24, Sportingbet

Kroatien: 2,1 NordicBet*

Spanien: 2,4 Sportingbet

Danmark: 2,75 Sportingbet

Polen: 4,0 Bet24, NordicBet*

Sverige: 4,0 Bet24, Sportingbet

Tyskland: 5,0 NordicBet*

Island: 7,75 NordicBet*

Norge: 17,0 Sportingbet

Serbien: 21,0 Sportingbet

Ungarn: 51,0 Sportingbet

Australien: 1001 Sportingbet

Turneringsform

VM består af 24 deltagende nationer, som er inddelt i 4 grupper a 6 hold. I hver gruppe spiller alle mod alle, hvilket betyder 5 kampd på 7 dage til hvert hold. Derefter går de 3 bedste videre til mellemgruppen, mens de 3 nederst placerede spiller en slags taberturnering kaldet Presidents-Cup. Denne er indført for at give de mindre hold nogle flere kampe mod mere jævnbyrdige modstandere, så de ikke tager hjem efter hvert VM med 5 store nederlag som resultat. Presidents Cup er reduceret lidt til denne slutrunde, da holdene nu kun får 2 kampe modsat 4 tidligere.

I de 2 mellemgrupper tager holdene de point med over, som de har fået mod de 2 andre hold fra deres gruppe, som er gået med videre. Derfor gælder det altså om at få de maksimale 4 point med over. Det giver nemlig en bedre mulighed for at ende blandt de 2 bedste i mellemgruppen, som giver adgang til semifinalen og senere en finale-/bronzekamp. De hold der ikke ender blandt de 2 bedste, spiller placeringskampe mod holdene fra den anden gruppe.

Turneringsformen betyder, at de 4 hold der kommer i semifinalen kommer til at spille 10 kampe på 17 dage. Det kræver altså en god bredde på holdet for at blive verdensmester.

Grupperne

Gruppe A

Kampene spilles i Lund og Kristianstad, hvor der er plads til henholdsvis 3.000 og 4.500 tilskuere.

Frankrig

Spanien

Tyskland

Egypten

Tunesien

Bahrain

Gruppe A må helt klart betegnes som dynamitgruppen. Gruppen indeholder 3 af favoritterne til guldet samt de 2 bedste afrikanske hold, som er kommet godt med de seneste år. Det kan gå hen og blive en spændende gruppe, hvor kun Bahrain må regnes som stort set chanceløs i alle kampene.

Frankrig stiller op her ved VM som regerende Europa-, Verdens- og Olympiske mestre! De har altså gjort rent bord på herresiden siden de seneste år, så det er meget berettiget, at de igen er bookmakernes absolutte favorit til at snuppe VM-guldet i Sverige. Holdet har en af verdens allerbedste spillere i Nikola Karabatic, mens en af verdens bedste keepere Therry Omayer står i målet. Derudover har de klassespillere på samtlige pladser, så et meget komplet hold med en pæn bredde. Frankrig må dog undvære spilfordeler Gille og backen Narcisse fra henholdsvis Hamburg og Kiel.

Spanien har en række af verdens bedste klubhold, men på landsholdsplan kan de ikke helt leve op til samme niveau. Der ligger de lige en halv klasse under de bedste. Ikke siden VM i 2005, har de hent guldmedaljer ved en slutrunde. De seneste år er en række af nøglespillerne stoppet på landsholdet, men de har dog stadig et par markante profiler på holdet i form af Romero, Enterrios og Rocas. Desuden er de blevet forstærket på målmandsposten til denne slutrunde, da de har fået nationaliseret den stærke keeper Sterbik. Spanien bør trods den svære gruppe være stærke nok til at gå videre fra denne gruppe. Desuden har de et skuffende VM for 2 år siden, hvor de endte med at spille Presidents Cup, at revanchere. Sidste år ved EM fik de uafgjort mod Frankrig i indledende gruppe, så måske de kan overraske igen og tage point mod franskmændene.

Tyskland har som Spanien, en fremragende liga. Men landsholdet har gennem de seneste år ligget lige under de bedste. Tyskerne tog lige det sidste skridt op, da de afviklede VM på hjemmebane i 2007, hvor de blev verdensmestre. Sidste år skuffede de dog en del, da det kun blev til en 10.-plads ved EM i Østrig. Holdet var dog ramt af en række skader ved den slutrunde, så holdet skulle gerne længere frem her ved VM. Med den svære indledende gruppe, kan det dog blive meget svært at nå semifinalen, da holdet næppe får maksimumpoint med til mellemgruppespillet. En placering som nr. 5-8 virker mest sandsynlig for tyskerne.

Egypten kvalificerede sig til denne slutrunde via 2.-pladsen ved de afrikanske mesterskaber sidste år på hjemmebane. I finalen tabte de til Tunesien, som de er havnet i gruppe med igen her ved VM. De 2 lande har gennem de seneste mange år været de bedste afrikanske hold. I denne svære gruppe kan de godt få svært ved at kom med videre til mellemrunden; det må forventes, at de 3 europæiske hold, trods alt snupper de 3 pladser. Ved de seneste VM-slutrunder har Egypten placeret sig som nr. 14-17, og de ender formentlig deromkring igen her.

Tunesien overraskede meget for 6 år siden, da de ved VM på hjemmebane hentede en 4.-plads. Ellers placerer holdet sig som regel som nr. 10-17 ved VM slutrunderne. Tunesien skal som Egypten overraske stort, hvis de skal videre fra denne gruppe. Landet ender formentligt omkring nr. 16-18.

Bahrain er slutrunde-debutanter, og har reelt ikke en chance i denne gruppe - så er det sagt. Holdet kvalificerede sig via en overraskende 2.-plads ved de asiatiske mesterskaber. Jeg kender ikke det store til holdet, men alt andet end en plads i bunden vil være en stor overraskelse. Bahrain ender med meget stor sandsynlighed sidst her, og i Presidents Cup skal de nok op mod Brasilien eller Japan, som er noget mere rutinerede. Så en kamp om sidstepladsen mod Australien er det sandsynlige udfald for debutanterne fra Bahrain.

Gruppe B

Kampene spilles i Norrköping og Linköping, hvor der er plads til henholdsvis 4.300 og 8.500 tilskuere.

Island

Norge

Ungarn

Østrig

Brasilien

Japan

Gruppe B må umiddelbart være den svageste af de 4 indledende grupper. Det ligner sikkert avancement for Island, Norge og Ungarn, mens Østrig og Brasilien skal overraske, hvis de skal snuppe en af de 3 første pladser. Japan går næppe videre.

Island har markeret sig stærkt inden for herrehåndbolden de seneste år. Ved de 2 seneste slutrunder, de har deltaget i, er det blevet til medaljer - sølv ved OL i Kina og bronze ved sidste års EM i Østrig. Island stiller igen med et stærkt hold, ført an af Olafur Stefansson. Han er efterhånden blevet 37 år, men er stadig godt spillende, og betyder meget for det islandske hold. Udover Stefansson stiller Island med en række spillere, der til dagligt spiller i bundesligaen. Bl.a. har de stortalentet Aron Palmarsson, som slog igennem på landsholdet for et par år siden, hvilket fik storklubben THW Kiel til at hente ham. Islands problem bliver nok bredden, som ikke er den største. Island bør dog ikke have problemer med at gå videre fra denne gruppe, hvor de på papiret har det stærkeste hold.

Norge minder på mange måder om Island. Det samlede niveau er dog lige en tak under. Holdet er bygget op om stærke spillere som Kristian Kjelling, Børge Lund, Hårvard Tveten, Frank Løke mens Steiner Ege tager godt fra i målet. Flere af nordmændene spiller eller har spillet i den danske liga. De har en pænt stærk start-7'er, der på en god dag kan slå de fleste hold, men som tilfældet er for Island, så har Norge ikke den største bredde. Alt andet end en plads i mellemrunden vil være en skuffelse for Norge, da de er placeret i en rimelig overkommelig pulje.

Ungarn herrer står noget i skyggen af landets kvinder, der generelt klarer sig bedre. Herrerne har ikke de store meritter at se tilbage på, og ved de seneste slutrunder er de endt omkring nr. 8-10. Sidste år ved EM måtte de undvære Barcelona-stjerne Laszlo Nagy og faldt helt igennem, da de skuffende ikke formåede at gå videre fra den indledende gruppe. Denne gang mangler han også, men Ungarn bør stadig have pæne chancer for at gå videre fra denne gruppe. Holdet vandt trods alt - uden Nagy - en pænt stærkt besat (Tjekkiet, Slovakiet, Polen) 4-nationers-turnering op til VM. 

Østrig overraskede meget, da de sidste år var værter for EM. Jeg havde, som bookmakerne, forudset et sikkert exit for værterne efter indledende gruppe, men efter sejr over Serbien og uafgjort mod Island kom de med videre. I mellemrunden blev det til yderligere en sejr, og Østrig endte derfor på en 9.-plads. Hjemmebanen hjalp selvfølgelig, men alligevel meget godt gået af en nation, der aldrig tidligere havde deltaget ved en EM-slutrunde på herresiden. Slutrunden i Sverige er Østrigs første VM-deltagelse siden 1993. Holdet føres an af Viktor Izilagy, som tilfældet var ved EM sidste år. Østrig skal overraske positivt en gang til, hvis de skal videre til mellemrunden. Det kan dog godt ske, da de er havnet i den letteste af de 4 grupper.

Brasilien er sammen med Argentina nærmest faste deltagere ved VM. Holdet har tidligere været lige lidt efter Argentina, der har haft overtaget i de indbyrdes opgør, men brasilien virker til at være et hold der er på vej frem. Som altid spiller de en hurtig gang håndbold og har en lidt atypisk spillestil i forhold til de europæiske hold. Op til VM har holdet leveret nogle gode resultater i træningskampene, hvor det bl.a. har slået Norge. Norge var dog uden en del stamspillere i den kamp, men resultatet vidner alligevel om, at Brasilien kan være med på en god dag. Brasilien er dog aldrig gået videre fra den indledende gruppe ved en VM-slutrunde og gør det næppe heller denne gang.

Japan og håndbold er ikke noget, man umiddelbart forbinder med hinanden. Japan har da også kun deltaget i én af de sidste 6 VM-slutrunder. Holdet kvalificerede sig til denne slutrunde via en 3.-plads ved de asiatiske mesterskaber sidste år. Japans bedste placering ved en VM-slutrunde i nyere tid er en 15. plads. Det bliver det næppe til her, da Japan, på trods af, de er placeret i en af de letteste grupper, næppe går videre.

Gruppe C

Kampene spilles i Lund og Malmø, hvor der er plads til henholdsvis 3.000 og 13.700 tilskuere. Alle 5 danske kampe spilles i Malmø.

Kroatien

Danmark

Serbien

Rumænien

Algeriet

Australien

Danmark er blevet placeret i gruppe C og bør gå videre sammen med Kroatien. Serbien og Rumænien skal formentlig kæmpe om den sidste plads i mellemrunden, med mindre Algeriet kan overraske dem og snige sig med videre. Australien ligner et hold, der igen stiller op til 5 sikre nederlag.

Kroatien brød for alvor igennem i 2003, hvor de vandt VM i Portugal. Siden har de ligget med helt i toppen og bl.a. vundet OL-guld og VM-sølv. Ved seneste EM sidste år blev det til endnu en sølvmedalje, da Frankrig igen trak det længste strå i finalen. Det samme skete ved seneste VM, hvor der var lagt op til, at de skulle blive verdensmestre, da de havde fordel af hjemmebane. Holdet vandt da også alle kampe, lige indtil Frankrig viste sig at være en tand stærkere i finalen, og dermed måtte Kroatien nøjes med sølv. Kroatien har efter VM på hjemmebane kørt en række nye unge spillere ind, med henblik på OL i London 2012. De har dog stadig en stamme af ruinerende spillere, som føres an af Balic, der er blandt verdens bedste spillere. Kroatien er nok endnu en gang bedste bud på en udfordrer til Frankrig. Det på trods af, at de er lidt svækket, da de må undvære den stærke fløj Ivan Cupic, der som oftest er holdets topscorer ved slutrunderne. De er havnet i den letteste halvdel, og ligner en oplagt semifinaledeltager.

Danmark er næsten på hjemmebane. Alle de indledende danske kampe spilles i Malmø, hvor der ventes opbakning fra op mod 10.000 danske tilskuere. Dermed er de ydre rammer på plads til en god dansk præstation. På banen har det været lidt mere svingende her op til VM, da Ulrik Wilbek de seneste måneder har måttet se flere spillere sige fra pga skader. Skaderne har især ramt defensiven, hvor Rene Toft, Michael V Knudsen, Kasper Nielsen og Anders Oeschler alle er, eller har været, skadet op til VM. Michael V Knudsen, der er vigtig i begge ender af banen, har været skadet siden EM i Østrig sidste år og er først lige kommet tilbage. Han er derfor ikke med i truppen som udgangspunkt, men Ulrik Wilbek lader en plads stå åben til ham, så han måske kan komme ind senere i turneringen. For at gøre det værre, så stoppede 2 af de bærende spillere i den danske defensiv gennem de sidste mange år, Lars Jørgensen og Kasper Hvidt, efter sidste års EM. Det efterlader en noget svækket dansk defensiv.

Det har betydet, at Wilbek har lagt taktikken lidt om, og hvor Danmark tidligere satsede på en stærk defensiv som udgangspunkt, så er der mere fokus på angrebsspillet nu, og vi vil formentlig se mere målrige danske kampe end vi er vant til ved slutrunderne. Bortset fra fraværet af Michael V Knudsen, er offensiven da også usvækket i forhold til sidste år, og med 2 klasse-spillere på hver fløj samt Mikkel Hansen som stjernen i bagkæden, blandt flere rutinerede spillere, så har offensiven kørt godt op til VM.

Danmarks største problem er nok, at keeper Kasper Hvidt er stoppet. Han har næsten stået fuld tid de seneste mange slutrunder og leveret et højt niveau. Skal man have medaljer ved en slutrunde, er det vigtigt med 1-2 rigtig gode keepere, som holder højt niveau. Det er nu op til unge Nicklas Landin og rutinerede Søren Rasmussen, at bevise, de kan levere et højt niveau en slutrunde igennem. Med en svækket dansk defensiv, får de næppe de bedste arbejdsbetingelser.

Når alt kommer til alt, er Danmark placeret i den letteste halvdel og har en fair chance for at nå en semifinale. Når vi først dertil, så kan alt ske. Landsholds pensionerede Joachim Boldsen har været ude at sige, at Danmark kan gå hele vejen. Jeg tror det dog næppe, da jeg ser Frankrig og Kroatien som værende tydeligt foran.

Serbien er for 3. slutrunde i træk i indledende pulje med Danmark. Det er foreløbigt blevet til 2 serbiske nederlag, selv om Danmark havde store problemer med Serbien ved VM for 2 år siden, hvor det først blev til dansk sejr til allersidst. Serbien endte med at hive en 8.-plads. Sidste år ved EM tabte Serbien klart til Danmark og skuffede ved ikke at gå videre fra indledende gruppe. Deres store profil er Illic, der huserer i bundesligaen, hvor han banker kasser ind for THW Kiel. Serbien er lidt svækket til denne slutrunde, da den anden store spiller Mladen Bojinovic fra Montpeiller er blevet skadet og er tvivlsom deltager. Serbien skal formentlig kæmpe med Rumænien om den tredje plads i mellemrunden.

Rumæniens herrer står meget i skyggen af landets kvinder, som ligger helt i verdenstoppen. Bl.a. hev de en bronzemedalje med hjem fra EM i Danmark i december. Rumæniens herrer deltog ved VM for 2 år siden, hvor det blev til en 15.-plads, men har ellers ikke deltaget ved en slutrunde siden 1996. Holdet kvalificerede sig noget overraskende til denne slutrunde ved at besejre Ruskland med 1 mål samlet over 2 kampe. Holdet består primært af spillere fra det rumænske hold HCM Constanta, som er rimelig fast deltager i Champions League, hvor de dog ikke har det helt store at stille op. Holdet skal nok kæmpe med Serbien om den sidste plads i mellemrunden.

Algeriet er, som Tunesien og Egypten, temmelig faste deltagere ved VM slutrunderne. Holdet er dog lige en klasse under de 2 andre afrikanske hold, så jeg levner dem ikke mange chancer for at gå videre fra denne gruppe. Skal det ske, kræver det formentlig, at de overrasker mod både Serbien og Rumænien. Holdet har ikke de store stjerner, og har gennem de sidste mange år placeret sig meget stabilt omkring nr. 16-18 ved VM-slutrunderne.

Australien er som i så mange andre sportsgrene med ved VM, da de ikke har den store modstand i Oceanien, når de skal kvalificere sig. Der er ikke den store tradition for håndbold i Australien. Holdet består primært af spillere der til dagligt spiller hjemme i Australien. Holdet ender som regel sidst ved VM, og deres bedste resultat er tilbage i 2003, hvor de blev nr. 21 af 24 deltagere. De går med stor sandsynlighed ikke videre her, og deres mål må være at begrænse nederlagene.

Gruppe D

Kampene spilles Göteborg, hvor der er plads til 12.000 tilskuere.

Sverige

Polen

Slovakiet

Sydkorea

Argentina

Chile

Værterne fra Sverige har fået en fornuftig gruppe, hvor de ikke bør have problemer med at gå videre. Det ligner også sikkert avancement for Polen, mens Korea og Slovakiet nok skal kæmpe om den sidste plads i mellemrunden. Chile og Argentina har ikke det store at byde på, på håndboldfronten.

Sverige har fordel af hjemmebane ved denne slutrunde. De indledende kampe spiller de i Scandinavium i Göteborg, hvor der er plads til 12.000 tilskuere. Traditionelt så klarer værterne sig rigtig godt. Se bare Østrig, der sidste år ved EM gik videre, og Tyskland, der for 4 år siden vandt VM på hjemmebane.

Sverige har de seneste sæsoner været i en mellemperiode, hvor de har skullet bygge et nyt hold op efter deres guldhold, der op gennem 90`erne og starten af dette årtusinde fejede alt modstand til siden og fra 1990 til 2001 hentede medalje til hvert eneste VM. Det nye hold har haft lidt svært ved at komme ud af skyggen fra det gamle hold, men det kan så passende ske her på hjemmebane. Holdet har rigtig mange dygtige spillere, bl.a. Kim Andersson, der til dagligt er blandt de bærende spillere på et af verdens bedste klubhold THW Kiel.

På trænerbænken har Sverige 2 gamle landsholdskæmper der var med på holdet, da Sverige sad på verdenstoppen, nemlig Staffan Olsson og Ola Lindgren. De skal nu forsøge at gå gang i det svenske hold, som skuffende en del ved sidste års EM, hvor de ikke gik videre fra indledende gruppe. Det burde de gøre her, da de dels er på hjemmebane, og dels er placeret i en temmelig let gruppe. De skal nok kæmpe med Polen om 1.-pladsen i denne gruppe.

De svenske herrer kan meget vel gå hen og få en slutrunde, som vi så med de danske kvinder i december, hvor de bliver båret igennem de første kampe, men så bliver stoppet til sidst, af de bedste hold. En semifinaleplads vil være en overraskelse, men der er set større overraskelser i tidens løb fra hold, der har haft fordel af hjemmebane.

Polen ligger lige efter de bedste hold. Holdet består af en række dygtige spillere fra den tyske bundesliga og har en rigtig stærk start-7`er. Problemet er, at når der skal skiftes ud, falder kvaliteten betydeligt. En af de største polske spillere gennem de seneste år Karol Bielecki kom ud for et alvorligt uheld, da han i en landskamp sidste år fik en finger i øjet af en kroatisk spiller og efterfølgende mistede synet på sit ene øje. Imponerende nok har han kunnet fortsætte sin karriere og er også med ved denne slutrunde. Han har været en af de mest scorende spillere ved de seneste mange slutrunder. Polen har også fortsat en stærk keeper i Szmal og bør gå sikkert videre fra denne gruppe. Slår de Sverige og hiver 4 point med videre, så er der ikke langt til en semifinale.

Slovakiet debuterede som deltager ved en VM slutrunde for 2 år siden med en flot 10.-plads til følge. Nu er de så med i det fine selskab igen, efter de slog Ukraine samlet over 2 kampe i kvalifikationen. Slovakiet er svækket til denne slutrunde, da de må undvære deres største profil Csada Szucs fra Grosswallstatt, som er ude med en skade. Dermed er det langt fra sikkert, at Slovakiet går videre fra denne gruppe. De har dog en fair chance og skal umiddelbart kæmpe med Sydkorea om den sidste plads i mellemrunden.

Sydkorea er, som det er tilfældet på dame siden, det bedste af de asiatiske hold. Modsat damerne tilhører de dog ikke helt verdenstoppen. Ved VM-slutrunderne placerer de sig som regel som nr. 12-15. Det kan de godt gå hen og gøre bedre her. Hvis de kan ende foran Slovakiet, så er de (sandsynligvis) blandt de 12 bedste, der går til mellemrunden. Sydkorea har før vist, at de har potentialet til at kravle længere op, da de ved OL i Kina vandt den indledende gruppe, hvorefter de dog tabte til Spanien i kvartfinalen og til slut endte på en 8.-plads.

Argentina er sammen med Brasilien nærmest fast deltager ved VM-slutrunderne. De 2 hold kvalificerer sig som regel uden de store problemer fra den panamerikanske kvalifikationsturnering. Fra at være suveræn i Sydamerika, og så til at klare sig godt ved VM, er der dog et stykke. Argentina har ved de seneste slutrunder placeret sig som nr. 15-18 lige foran Brasilien. I denne gruppe har jeg meget svært ved at se Argentina gå videre, og de ender formentlig omkring nr. 15-18 igen, når regnestykket skal gøres op.

Chile er slutrunde-debutanter. Umiddelbart har jeg ikke hørt om Chile før rent håndboldmæssigt, ud over at de har Oneto der spiller i FC Barcelona. De kvalificerede sig til denne slutrunde via en 3.-plads ved de Panamerikanske mesterskaber sidste år efter Argentina og Brasilien. Chile slog noget overraskende Cuba i bronzekampen. Cuba plejer ellers at være det 3. bedste hold på de breddegrader. Chile var i indledende pulje ved de Panamerikanske mesterskaber med Argentina, som de også er det nu. Den indbyrdes kamp tabte de med 8 mål.. Det siger lidt om Chiles niveau, og jeg forventer, at de skal møde Australien fra gruppe C, i kampen om at undgå at skulle spille om sidstepladsen.