Der er kommet en enkelt regelændring til tredje runde af BetXperts Champions League-konkurrence, der byder på præmier for 5.000 sponsoret af Bethard. 

Efter en landsholdspause med både Nations League og venskabskampe er det nu tid til de nationale turneringer og Champions League igen. Flere af de traditionelle storhold har det svært for tiden, hvor både Bayern München, Real Madrid og Barcelona er ude i store kriser, mens Manchester City har set vaklende ud i Champions League. 

Først skal der spilles fodbold i de respektive nationale ligaer i weekenden, men der er allerede odds på kampene i tredje runde af gruppespillet i Champions League, og det betyder, at du allerede nu kan sætte din tips til tredje runde af BetXperts CL-Challenge. Måske kan der fanges et godt odds, inden det falder efter en god weekend-præstation?

Der er samlet præmier for 5.000 kroner i tredje runde, som indsættes som en bonus hos konkurrencens sponsor Bethard. Præmien skal spilles igennem tre gange til mindst odds 1,40.

Se vores Champions league optakt og læs eksperternes vurderinger

Ny regelændring: Krav om indbetaling hos Bethard

Fra og med tredje runde er det et krav for at vinde en præmie, at man har foretaget mindst én indbetaling hos Bethard for mindst 100 kr. Har man ikke det, så har man syv dage til det fra BetXperts henvendelse om, at man har vundet en præmie. Sker det ikke, så bortfalder præmien og uddeles i en anden konkurrence.

Indbetalingen skal gennemspilles mindst én gang, før den kan udbetales. Vær opmærksom på eventuelle omsætningskrav ved modtagelse af Bethards velkomstbonus

Det er ikke muligt at have to aktive bonusser hos Bethard samtidigt. Er man i gang med at gennemspille velkomstbonussen, så vil man få sin præmiebonus, når man er færdig med gennemspilskravene for velkomstbonussen.

Regelændringen er tilføjet i regler og vilkår for CL-Challenge her

Sådan deltager du

I hver runde i gruppespillet af Champions League er der BetXperts CL-Challenge, hvor der i skal tippes for 100 enheder fordelt på mindst fem kampe med maksimalt 20 enheder per kamp. Der kan toppes på 1X2 og på over/under 2,5 mål. 

Der optjenes point ved at gange ens indsat med indskuddet. Odds til konkurrencens leveres af Bethard, der er sponsor for BetXperts CL-Challenge. Odds justeres løbende. 

Alle over 18 år kan deltage uanset bopælsland. Man kan deltage, selvom man først kommer ind midt i en runde, og man kan også nøjes med at være med i en enkelt eller et par af runderne. Det er dog vigtigt, at der i hver runde spilles for 100 enheder fordelt på mindst fem kampe, hvis man vil i betragtning til præmierne. 

Sæt dine tips til tredje runde her.

Præmier

I hver runde er der præmier til de 10 bedste tippere, og med seks runders gruppespil giver det 60 præmievindere. Præmierne er ens hver runde, de indsættes på ens Bethard-konto, hvor de skal spilles igennem tre gange til odds 1,40. 

  1. 1.500 kroner
  2. 800 kroner
  3. 600 kroner
  4. - 10: 300 kroner

Disclaimer: Bethard og RakeTech (BetXperts ejer) er forbundet via stifterne Johan Svensson og Erik Skarp, der stiftede begge virksomheder sammen i det, der blev til Gameday Group. Erik Skarp er medlem af bestyrelsen hos RakeTech og CEO hos Bethard. Johan Svensson er medlem af bestyrelsen hos Bethard og CCO hos Raketech. De to virksomheder blev opdelt i 2016 og driver adskilte operationer. RakeTech samarbejder med et par hundrede spiludbydere, hvoraf Bethard er en af dem, mens Bethard arbejder sammen med mange affiliates. Bethard og RakeTech har adresse i den samme kontorbygning på Malta, mens BetXpert drives fra Københavnsområdet.

Gå ikke glip af Champions league kampene - Se kampprogram her